Home » Life & Style » Știri mondene » De ce s-a despărțit Mihaela Cernea, solista trupei Class, de pictorul Costin Craioveanu. Erau împreună de 18 ani

De ce s-a despărțit Mihaela Cernea, solista trupei Class, de pictorul Costin Craioveanu. Erau împreună de 18 ani

Manolică Anca / 17.03.2022, 16:00

Scandal uriaș în lumea showbizului monden din România. Mihaela Cernea, solista trupei Class, divorțează de Costin Craioveanu, după mai bine de 18 ani de conviețuire. Celebra blondină a confirmat faptul că a depus actele de separare legală. Descoperă care este motivul pentru care ea și pictorul nu mai formează o familie.

Mihaela Cernea și pictorul Costin Craioveanu, divorț după 18 ani

Un nou divorț șocant izbucnește în România, după separarea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Artista Mihaela Cernea, fosta solistă a trupei Classs, a depus actele de divorț.

Cântăreața și soțul ei, pictorul Costin Craioveanu, au decis să se despartă după 18 ani de iubire. Artista a declarat, în exclusivitate pentru click.ro, că a luat decizia de a depune actele de separare, după ce în ianuarie a cerut un ordin de restricție în numele soțului.

„Da! Am introdus actele de divorț!” a declarat Mihaela Cernea, pentru Click!

La rândul său, contactat de jurnaliștii de la sursa citată anterior, Costin Craioveanu s-a arătat surprins de vestea primită. Nici el, nici avocatul său, Dragoș-Cristian Lică.

„Eu nu știu nimic. Nu am primit nici o înștiințare, nici actele. Acum aflu și eu de la voi! Vorbiți cu ea!”, a declarat faimosul pictor.

Costin Craioveanu și Mihaela Cernea sunt căsătoriți de aproape două decenii și au împreună o fată și un băiat, Leia, 14 ani, și Leon, 17 ani.

În data de 20 ianuarie 2022, antrenoarea de canto și soțul ei au fost în plin scandal, după ce blondina a cerut ordin de restricție împotriva partenerului său de viață, pe motive de violență domestică. Lui Costin Craioveanu i-a fost interzis să se apropie de soția lui, după ce Mihaela Cernea l-a acuzat pe tatăl copiilor săi că ar fi agresat-o fizic.

Cum a devenit cunoscută artista Mihaela Cernea

Mihaela Cernea este una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste din România. Talentata blondină a devenit celebră la sfârșitul anilor 90 și începutul anilor 2000. Acum 27 de ani, artista a înființat trupa Class împreună cu fratele său Vlad Cernea, Mihaela Florea și Florin Cojocaru.

Printre cele mai cunoscute melodii ale trupei dance se numără hiturile „Luna mi-a zâmbit”, „Pentru dragoste”, „Singura iubire”, „Tu ai plecat” și „Ocean în deșert”. Fosta solistă de la Class și-a deschis propria afacere, o sală de fitness și yoga în cartierul Cotroceni din Capitală, unde se antrenează și ea, de zor.

„Am găsit un spațiu bun lângă casă, în cartierul Cotroceni. Acum îmbin utilul cu plăcutul în acest loc, pe care îl consider unul minunat. Până să-l transform într-un loc plăcut, dedicat mișcării, timp de trei spătămâni am muncit la transformarea lui, cu trafaletele și alte minuni.”, declara Mihaela Cernea, acum ceva timp.

De când s-a retras din lumina reflectoarelor, fosta parteneră de viață a lui Costin Craioveanu a devenit profesor de canto pentru cântăreții noii generații.

Mihaela Cernea a antrenat vocile celor mai buni concurenți din primele sezoane ale emisiunii X Factor România, de la Antena 1.