Home » Life & Style » Știri mondene » De ce s-a mutat Mihaela Rădulescu în Monaco, deși avea o carieră de succes în România. Dezvăluiri neașteptate

De ce s-a mutat Mihaela Rădulescu în Monaco, deși avea o carieră de succes în România. Dezvăluiri neașteptate

Manolică Anca / 06.08.2021, 14:55
De ce s-a mutat Mihaela Rădulescu în Monaco, deși avea o carieră de succes în România. Dezvăluiri neașteptate

Mihaela Rădulescu s-a mutat la Monaco în vara anului 2009, la scurt timp după ce a divorțat de fostul soț, Elan Schwarzenberg. Locuiește într-un apartament cu vedere directă la plajă și își crește exemplar fiul, Ayan, ajuns acum deja aproape de vârsta maturității. Totuși, de ce s-a mutat Mihaela Rădulescu în Monaco, dacă în România se bucura de o carieră de succes? S-a aflat totul!

De ce s-a mutat Mihaela Rădulescu în Monaco

Mihaela Rădulescu trăiește deja de ani buni la Monaco și pare să o ducă foarte bine. Locuiește într-un apartament cu vedere la mare și chiar ea a recunoscut public faptul că este întreținută de fostul soț, un lucru normal, după cum însăși susține. Totuși, de ce a ales să lase cariera de succes pe care o avea în România pentru a de muta la Monaco?

Invitată la podcastul Amaliei Enache, Mihaela Rădulescu și-a deschis sufletul și a povestit în detaliu de ce a decis să părăsească țară, imediat după divorțul de tatăl copilului, Elan Schwarzenberg. Ea a spus că decizia de a pleca a fost luată pentru Ayan, pentru că nu dorea ca fiul ei să crească în România, într-un mediu deloc prielnic pentru el. Perioada din timpul divorțului a fost una foarte grea pentru vedetă, fiindcă, spune ea, presa de scandal era tot timpul pe urmele sale.

„Nu puteam să ies din casă nici până la colțul străzii fără două mașini de la două reviste de scandal care zăceau în fața casei, de dimineața până seara. (…) Când m-a întrebat copilul: „Mama, tu de ce nu mergi cu mine în parc?”, atunci a fost declicul. Dacă ieșeam eu, apăreau 20 de fotografii… era și un soi de agresivitate în perioada aia”, a povestit Mihaela Rădulescu.

„Mi-am dorit ca fiul meu să aibă o copilărie normală”

Vedeta a considerat că fiul lor, Ayan, nu se va bucura de o copilărie normală din cauza presei, de aceea a decis să se mute. Iar sprijin i-a fost chiar tatăl copilui care a decis să îi trimită la Monaco, acolo unde avea câțiva prieteni.

Mihaela Rădulescu, alături de fiul său, Ayan
Mihaela Rădulescu, alături de fiul său, Ayan

Deși tot timpul a demonstrat că este o femeie puternică, luptătoare, această schimbare majoră în viața ei nu a fost tocmai ușoară. Vedeta a povestit că o perioadă bună de timp nu a simțit că aparține acelui loc, motiv pentru care a apelat la ajutor de specialitate. „Am fost la psiholog. Am simțit nevoia să abordez un prieten psiholog. Mă mutasem într-o țară nouă și nu-mi găseam locul. Simțeam că nu mă puteam adapta în Monaco. Nu voiam nici să-mi fac prietenii false”.

Însă, cea mai mare satisfacție a ei era că nu se mai simțea urmărită, nu o mai fotografia nimeni și se simțea, în sfârșit, liberă, atunci când iesea pe stradă. Se putea bucura de lucrurile mărunte, simple, alături de copilul ei, fără teama că a doua zi ar fi ajuns pe primele pagini ale tabloidelor. „A doua amintire dragă a mea este că, după o săptămână în Monaco, merg în parc cu copil și îmi spune „Mamă, ai venit cu mine în parc”. Am realizat că copilul meu este liber”.

Marele ei regret, atunci când se gândește la trecut

Cu toate că Mihaela Rădulescu și fostul ei soț au ales să meargă pe drumuri separate, diva recunoaște că uneori are regrete în privința fiului ei, pentru faptul că nu a avut șansa să crească într-o familie, cu mama și tatăl împreună.

„Recunosc că mi-ar fi plăcut să fi avut mai multă înțelepciune și să nu destram căsătoria cu tatăl copilui. Are legătura cu copilul. Mi-aș fi dorit ca el să crească în bula asta unde mama și tata sunt prezenți mereu.”, a continuat diva.