Home » Life & Style » Știri mondene » Din ce își câștigă Elena Cârstea banii în America. Artista a părăsit România în urmă cu 15 ani

Din ce își câștigă Elena Cârstea banii în America. Artista a părăsit România în urmă cu 15 ani

Alexandru Cazacu / 01.06.2022, 14:21
Din ce își câștigă Elena Cârstea banii în America. Artista a părăsit România în urmă cu 15 ani

Acum mai bine de 15 ani, Elena Cârstea a decis să părăsească România și s-a mutat în Statele Unite ale Americii. În prezent, artista locuiește în Palm Beach împreună cu soțul și cele două fiice ale sale. Dar din ce își câștigă fosta cântăreață banii în America? După ce fetele sale au plecat de acasă, Elena Cârstea a decis să pună în practică o pasiune mai veche de a sa.

Din ce face bani Elena Cârstea în America

După cum susține fosta cântăreață, în urmă cu ceva timp a fost solicitată să cânte pentru comunitatea de români din Detroit, însă a refuzat să facă acest lucru. Elena Cârstea spune că a plecat în Statele Unite să își găsească liniștea, nu să își continue cariera muzicală.

Fiicele sale au intrat în Armată, însă doar una dintre ele (Sanda) a decis să urmeze o carieră militară. Cu toate acestea, ambele sunt mai tot timpul plecate. Acum, fosta cântăreață are mai mult timp pentru ea, așa că și-a găsit o ocupație.

„Fetele mele sunt plecate. Una e în Texas, una în Arabia Saudită. E sergent acolo. Știu că e într-un loc sigur și nu e cazul să mă panichez. Fata din Texas își termină stagiul și vine acasă definitiv. Adriana nu vrea în Armată, Sanda rămâne. Sunt foarte bine amândouă. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am probleme cu ele”, a spus Elena Cârstea la Prima TV.

Așadar, Elena și-a deschis o afacere la care nu ne-am fi așteptat. Mai exact, este vorba despre o crescătorie de pisici. „Am mai avut mici probleme de sănătate. Mi-am făcut o crescătorie mică de pisici, că mă plictisesc. Azi noapte nu am dormit deloc pentru că aștept să nască o pisicuță”, a spus Elena Cârstea.

Din ce își câștigă Elena Cârstea banii în America
Din ce își câștigă Elena Cârstea banii în America

Ce meserii a mai avut Elena Cârstea în America

După cum mărturisește chiar artista, în primii ani din Statele Unite a încercat mai multe meserii, printre care și cea asistentă medicală. De asemenea, Elena a vândut și parfumuri într-un mall. Cu toate acestea, în 2014 ea s-a reorientat din punct de vedere profesional, după ce și-a luat licența de agent imobiliar. Inițial, fosta cântăreață a încercat să lucreze pe cont propriu, însă lucrurile nu mers chiar bine, iar ulterior s-a angajat ca agent al unei agenții imobiliare.

„În Statele Unite muncești din greu, dar se câștigă mai bine decât în România. Și nu te deranjează nimeni până nu greșești sau faci vreo nenorocire. Sunt agent imobiliar la o companie și am licență pe tot statul Florida. Avantajul e că pot lucra când și cât vreau, iar programul e foarte lejer”, spune Elena Cârstea într-un interviu, potrivit viva.ro.

Se pare că nici de această dată nu a avut prea mare noroc, având în vedere că, în 2018, pe site-urile de profil, Elena Cârstea figura cu doar o singură tranzacție. Un an mai târziu, tranzacțiile s-au mai înmulțit, ajungând la cinci. Elena a decis să renunțe la acel loc de muncă, după ce a primit o ofertă de la o altă agenție imobiliară.