Home » Life & Style » Știri mondene » Drama nebănuită a Gabrielei Firea. Prin ce momente cumplite a trecut în copilărie și ce umilință de nedescris a trăit în adolescență

Drama nebănuită a Gabrielei Firea. Prin ce momente cumplite a trecut în copilărie și ce umilință de nedescris a trăit în adolescență

Alexandru Cazacu / 23.06.2021, 16:47

Cine nu o cunoaște acum pe Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, om politic și cu o vastă experiență ca jurnalist. Cu toate acestea, nu sunt mulți cei care îi cunosc trecutul de dinainte să devină o persoană publică și prin ce a trebuit ea să treacă în copilărie.

Prin ce momente cumplite a trecut Gabriela Firea în copilărie și ce umilință a trăit în adolescență

Deși acum poate spune că este o femeie de succes, se pare că copilăria Gabrielei Firea nu a fost una tocmai ușoară, tatăl său fiind muncitor necalificat, iar mama ei vânzătoare. Invitată la emisiunea, ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Gabriela Firea a vorbit atât despre viața ei profesională, dar și despre cea personală și despre momentele delicate din copilăria sa.

Cu această ocazie, fostul primar al Capitalei a ținut să îi mulțumească mamei sale, ea fiind cea care i-a fost întotdeauna alături, în perioadele cele mai grele.

”Dați-mi voie, în primul rând, să îi mulțumesc mamei mele, pentru faptul că a compensat, din tot sufletul ei, privațiunile financiare pentru noi toți. (…) Tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească, într-adevăr, a fost, să spunem, cel care a determinat situația noastră mai dificilă. Părinții noștri au și divorțat când eu aveam 13-14 ani… Dar noi cu toții l-am iertat. (…)

Cea mai mare umilință este să iubești pe cineva care îți spune că nu-ți poate întoarce sentimentele pentru că nu ești la același nivel financiar. Cred că pentru un adolescent, este un moment de suferință, peste care se poate trece, dar care nu poate fi uitat!” a povestit Gabriela Firea emoționată, potrivit wowbiz.ro.

Prin ce momente cumplite a trecut Gabriela Firea în copilărie
Prin ce momente cumplite a trebuit să treacă Gabriela Firea în copilărie

Suferința nebănuită a Gabrielei Firea

În urmă cu câțiva ani, Gabriela Firea vorbea despre drama pe care a trăit-o în copilărie, alături de mama, fratele și cele două surori ale sale. Se pare că tatăl fostului primar al Capitalei avea mari probleme cu băutura și se comporta foarte urât cu familia lui, iar aceștia au decis să îl părăsească. Mai mult de atât, cea care a convins-o pe mama ei să îl părăsească a fost chiar Gabriela Firea.

Ba chiar mai mult de atât, se pare că tatăl Gabrielei Firea era atât de crud încât chiar înainte de divorț a vândut apartamentul în care locuiau nepăsându-i de soarta soției sau a copiilor.

”Cele mai dureroase momente le-am trăit în copilărie si adolescență. Mama era vânzătoare și tata muncitor necalificat, pe șantier. Stăteam șase inși într-un apartament cu două camere. Mama și-ar fi dat și sufletul din ea pentru noi, dacă ar fi putut. Muncea de dimineață pană seara, era extraordinar de harnică și de optimistă. N-aș putea să am aceleași cuvinte de laudă pentru tata.

Avea mari probleme cu băutură și, normal, cu serviciul. Bea foarte mult și ne bătea și pe noi, copiii, și pe mama. Până la urmă, am hotărât să-l părăsim. Chiar îmi revendic meritul că eu am convins-o pe mama să divorțeze. Aveam 14 ani”, spunea la vremea respectivă Gabriela Firea, potrivit stirilekanald.ro.