Home » Life & Style » Știri mondene » E oficial! Jador s-a despărțit de Oana Ciocan: „E mai bine pentru el”. Cine l-a dat de gol pe artist

E oficial! Jador s-a despărțit de Oana Ciocan: „E mai bine pentru el”. Cine l-a dat de gol pe artist

Ioncea Iulian / 09.07.2024, 14:38

Show-ul Survivor România All Stars 2024 a fost unul care nu va fi uitat prea curând de Jador și de Oana Ciocan, care au făcut parte din tabere diferite: el a fost la Faimoși, ea la Războinici.

În ciuda faptului că în concurs nu au fost în aceeași echipă și nici nu s-au intersectat în aceeași perioadă a show-ului, Jador și Oana Ciocan au dezvăluit că formează un cuplu! Relație care a început în momentul în care ei se aflau în București și semnau contractul pentru a pleca în Republica Domnicană.

La PRO TV, în timpul Survivor România All Stars 2024, producătorii au realizat și un moment special, în cadrul căruia Jador a cerut-o pe Oana Ciocan în căsătorie. Și toată lumea spera că ei vor ajunge în fața altarului.

Jador și Oana Ciocan nu mai formează un cuplu

Iată însă că la doar câteva luni după ce s-au întors în România, Faimosul și Războinica s-au despărțit. Și, ceea ce inițial părea doar un zvon, a fost confirmat recent.

Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, despărțirea dintre Jador și Oana Ciocan este definitivă. Iar despre acest lucru a vorbit Camelia Dumitrache, nimeni alta decât sora manelistului.

„Jador s-a despărțit de Oana definitiv. E mai bine așa pentru el. Știu ei mai bine ce a fost. Nu vreau să intru în viața lor. Atât am avut de spus”, a spus sora lui Jador pentru sursa citată.