Home » Life & Style » Știri mondene » Ileana Lazariuc, înainte și acum. Cu ce a ajuns să se ocupe fosta noră a lui Ion Țiriac

Ileana Lazariuc, înainte și acum. Cu ce a ajuns să se ocupe fosta noră a lui Ion Țiriac

Manolică Anca / 03.12.2021, 11:51

Ileana Lazariuc a stat mult timp în atenția presei în perioada în care a fost căsătorită cu Ion Ion Țiriac. Iată cu ce se ocupa în adolescență și ce a ajuns să facă acum fosta noră a miliardarului. A dispărut din lumina reflectoarelor și este foarte discretă, mai ales atunci când vine vorba despre familia sa.

Totul despre Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac

Ileana Lazariuc, născută Elena Crigănuță, a venit pe lume pe 12 aprilie 1982, la Băcioi, Chișinău. Este fiica cea mică celebrei cântărețe Anastasia Lazariuc și a lui Gheorghe Crigănuță. Aceasta a debutat ca model la numai 15 ani, de-a lungul carierei cochetând și cu muzica și actoria. A fost cântăreață în trupa „Trinity” și a jucat în mai multe filme, mama sa insuflându-i aceste pasiuni. Aceasta a jucat în mai multe filme, călcându-i pe urme mamei sale.

Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac, fiul omului de afaceri Ion Ţiriac, s-au căsătorit în vara lui 2009, oficializându-și relația pe care o aveau deja de mai bine de șapte ani. S-au cununat în mare secret la un schit de lângă Călăraşi și la scurt timp după nuntă s-au mutat la Paris, unde însă nu au stat prea mult.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac
Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac

Din păcate, după 17 ani de relație și 10 ani de mariaj, din care au rezultat doi băieți superbi, Alexandru (7 martie 2008) şi Nicholas Noah (19 iunie 2009) Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au ales să divorțeze. Deși au semnat actele în 2017, abia în octombrie 2019 s-a aflat de divorțul lor. Cei doi au ales să transmită un mesaj public.

„Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate.

Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere”, transmiteau la acea vreme Ţiriac Jr şi Ileana Lazariuc.

Ce condiții a pus familia miliardarului

Potrivit playsport.ro, un lucru mai puțin știut despre începuturile celor doi este faptul că Ion Țiriac nu a acceptat foarte ușor această relație și a vrut ca înainte de nuntă să fie stabilite câteva reguli clare. În 2009 se vehicula faptul că fostul jucător de tenis i-a impus viitoarei soții a fiului său să semneze un contract asemănător unui act prenupțial. Astfel, acesteia i se lua orice drept asupra averii lui Ion Ion și i se interzicea să divulge informații despre din familia lui.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac
Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac

Mai mult, potrivit unui articol din ziarulatac.ro publicat în 2009, în caz de divorț, Ileana Lazariuc ar primi un milion de euro, la care se adaugă un apartament în valoare de circa două milioane de euro, pe bulevardul Vincent Auriol, din centrul Parisului. De asemenea, ar fi primit lunar suma de 7.000 de euro pensie alimentară pentru copilul. Probabil suma s-a dublat având în vedere că între timp a mai adus pe lume un copil.

Cu ce se ocupă în prezent Ileana Lazariuc

Dacă fiul miliardarului și-a refăcut viața la scurt timp după divorț cu celebra tenismenă română, Sorana Cîrstea, chiar s-au logodit recent, nu același lucru se poate spune și despre Ileana Lazariuc. Aceasta a ales să fie în continuare o fire discretă, așa cum o știam cu toții și să stea departe de lumina reflectoarelor. Are mare grijă de cei doi fii pe care îi are cu Ion Ion Țiriac, se preocupă de creșterea și educarea lor, asigurându-se că nu le lipsește nimic.

Își imparte timpul între viața de mamă și carieră, având grijă și de afacerea pe care o conduce. Conform informațiilor de pe pagina sa de Instagram, aceasta deține un magazin în București, dar și un site pe care produse de lux la mâna a doua.

Ileana Lazariuc
Ileana Lazariuc

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Anastasia Lazariuc a vorbit puțin și despre ceea ce face în prezent fiica sa.  Aceasta nu a mai profesat în actorie, alegând să își dedice întreaga atenție fiilor săi.

„Ileana e foarte bine, își crește băieții. Cel mare face 14 ani, ce repede trece timpul. Celălalt o să facă 13. Sunt mari, sunt înalți, mă uit de jos în sus la ei. Copiii sunt cei mai frumoși pentru părinții lor. Ileana este mămoasă, își acordă toată atenția creșterii băieților, mă încântă acest lucru.”, a mărturisit Anastasia Lazariuc.

În vârstă de 39 de ani, Ileana Lazariuc arată perfect și duce o viață foarte bună pe ambele planuri, chiar dacă nu mai este împreună cu fiul unuia dintre cei mai bogați oameni din România.