Home » Life & Style » Știri mondene » Încă o demisie la Antena 1: „Am ales să plec după patru ani”! Unde va fi văzută vedeta începând cu 6 iulie 2024

Încă o demisie la Antena 1: „Am ales să plec după patru ani”! Unde va fi văzută vedeta începând cu 6 iulie 2024

Ioncea Iulian / 05.07.2024, 09:36
Încă o demisie la Antena 1: „Am ales să plec după patru ani”! Unde va fi văzută vedeta începând cu 6 iulie 2024

Anul 2024 pare a fi anul schimbărilor în trustul Antena Group, după ce mai multe vedete au plecat sau au fost date afară atât de la Antena 1, cât și de la Antena Stars sau Antena 3.

După ce patru vedete, Gina Pistol, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au plecat la pachet la PRO TV și au lăsat în urmă show-ul Chefi la Cuțite, iată că acum se fac unele schimbări și la Observator.

Potrivit jurnaliștilor de la Pagina de Media, Alin Stan, care a fost reporter în ultimii patru ani la Antena 1, și-a dat demisia și se va muta la Realitatea Plus. Însă nu pe aceeași funcție! După cum notează sursa citată, începând cu data de 6 iulie 2024, Alin Stan va prezenta jurnalele de știri de la orele 16.00, 18.00 şi 20.00.

La Antena 1, în cadrul Observatorului, jurnalistul era reporter pe partea de economic și de transporturi (aviație).

„Am ales să plec după aproape patru ani din Antena 1, de la Observator. Acolo a fost locul unde am crescut, însă vrem tot timpul să facem şi altceva, să trecem la pasul următor. Am semnat cu Realitatea Plus pentru postul de prezentator, segmentul de ştiri.

Este o echipă minunată cu oameni frumoşi. Mulţi m-au întrebat de ce am renunţat la Antena. Când simţi că ai nevoie de o schimbate în viaţa ta, trebuie să o faci”, a spus Alin Stan pentru sursa citată.