Home » Life & Style » Știri mondene » Laurenţiu Reghecampf – 3 momente care i-au marcat viața. Cine este femeia cu care se iubește, după Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf – 3 momente care i-au marcat viața. Cine este femeia cu care se iubește, după Anamaria Prodan

Manolică Anca / 10.12.2021, 14:18

Laurențiu Reghecampf preferă să iasă în evidență cu performanțele sale pe care le are ca antrenor și mai puțin cu detalii din viața personală. Cu toate că divorțul de Anamaria Prodan ține de luni buni primele pagini ale ziarelor, acesta preferă să nu dea mai deloc declarații. Însă, recent, Reghe a vorbit despre trei dintre momentele din trecut care i-au marcat viața.

Laurenţiu Reghecampf, un sportiv și antrenor de succes

Laurențiu Reghecampf a fost unul dintre cei mai apreciați si talentați fotbaliști de la noi din țară. A debutat la echipa orașului natal, FCM Târgoviște, în anul 1993, după care a jucat în tricoul mai multor echipe importante atât din România, cât și din afară. Printre acestea se numără Steaua București, Energie Cottbus, Alemannia Aachen sau Kaiserslautern.

După retragerea din activitatea de jucător, și-a început cariera de antrenor la divizionara secundă FC Snagov, în 2009. A ajuns apoi pe banca mai multor echipe românești, după care, în 2014, a decis să plece la arabi. A urmat o scurtă reîntoarcere în România, la FCSB, după care a revenit în Emirate. Din acest an, el se află pe banca celor de la Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Momentele grele prin care a trecut Laurenţiu Reghecampf

De-a lungul timpului, Laurențiu Reghecampf a evitat să vorbească prea mult despre viața sa privată, alegând să se remarce prin succesul din plan sportiv. Recent, însă, acesta a fost invitat la podcastul „Fiță cu Adiță”, unde a vorbit despre trei momente grele din trecut, care l-au marcat pentru totdeauna.

Unul dintre ele este pierderea unui copil din mariajul cu Mariana Pfeiffer, prima sa soție. Ana Lisa Cristina Reghecampf a murit la numai o lună după ce și-a aniversat primul anișor. Micuța s-a stins din viață după ce s-a luptat cu o malformație congenitală la inimă. După divorț, cel de-al doilea copil al cuplului, Luca, a rămas în grija mamei, alături de care locuiește în Germania.

A doua pierdere dureroară din viața sa a fost atunci când i-a murit tatăl, în 2018. În vârstă de 70 de ani, acesta suferise cu trei ani înainte un atac cerebral care îl lăsase paralizat. De asemenea, era foarte bolnav, fiind măcinat, de ani buni, de diabet.

Din păcate, și mama sa este foarte bolnavă. Recent, ea a fost depistată cu cancer și se pare că urmează un tratament pentru a se face bine. Antrenorul Universității Craiova recunoaște că traversează o perioadă grea, dar este optimist că o va depăși cu bine.

„Sunt anumite momente pe care le-aș șterge, dar fac parte din viața mea. Până nu ai parte de lucruri grele, nu le poți vedea pe cele frumoase.

Moartea tatălui meu a fost un șoc, a fost a doua înmormântare la care am participat după cea a fetiței mele. Fetița mea a murit la un an și două luni, inima ei nu se formase normal. Ne-am dat seama la șase luni, obosea când mânca și a avut o pneumonie care n-a putut fi tratată.

Mama are acum cancer, face chimioterapie, sper să se facă bine și să fie totul ok”, a declarat Laurențiu Reghecampf la podcast.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Cine este noua iubită a lui Laurenţiu Reghecampf

Este doar o chestiune de timp până când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța legal. De o bună perioadă de timp, însă, bărbatul are deja are o nouă iubită, pe Corina Caciuc. Nu o mai ascunde de ochii presei și deja se știe că urează să îi dăruiască un băiat în primăvara anului viitor.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf are 29 de ani și este director la o companie care derulează afaceri între China și România. Aceasta este născută la Deva, într-o familie modestă care provine dintr-o localitate din județul Botoșani și stabilită ulterior în Hunedoara. Mai are o soră mai mare, care este căsătorită și are doi copii.

Femeia cu care se iubește Reghe, după Anamaria Prodan, are și studii superioare și încă unele prestigioase. Se pare că ar fi început Facultatea în Dubai, locul unde l-a și cunoscut pe Reghecampf, iar ulterior s-a transferat în România, unde a absolvit-o. De asemenea, se pare că are și un master în domeniul afacerilor, de această dată la Cambridge, Marea Britanie.

Anunţul Corinei Caciuc pentru Anamaria Prodan

Acum ceva zile, Corina Caciuc a ieșit în față și a vorbit pentru prima dată despre scandalul momentului. Este vorba despre sarcina sa și divorțul, care pare că nu se mai sfârșește, dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.

Iubita antrenorului a explicat că a devenit victima furtului de identitate, apărând numeroase conturi false de Facebook și Instagram care postează mesaje în numele ei. De asemenea, a ținut să sublinieze faptul că își dorește să fie liniștită și să se bucure din plin de iubitul său și de perioada frumoasă de sarcină prin care trece.

„Nu îmi place să vorbesc în spațiul public, dar se impune să fac o serie de precizări legate de prezența mea în social media. Am constatat de la o vreme încoace că admiratoare din umbră mi-au creat conturi fake pe Instagram și Facebook și că distribuie acolo mesaje care mi-ar aparține.

În realitate, aceste mesaje sunt fabricate – au un conținut fals – și nu-mi aparțin (..) Eu nu postez mesaje legate de mine și de Laurențiu, întrucât îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște (..) Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu și pe care vreau să trec cu bine.”, a spus Corina Caciuc, potrivit cancan.ro.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Cum o apără Reghe de Anamaria Prodan: „O voi proteja pe Corina de toate atacurile!”

Laurenţiu Reghecampf nu se mai fereşte în ceea ce priveşte relaţia cu Corina Caciuc, femeia pentru care a decis să divorţeze de Anamaria Prodan. Cum viitoarei foste soții (încă nu au divorțat) nu i-a picat bine vestea divorţului, considerând a fi o trădare pentru familia sa, aceasta nu a ezitat să o atace pe Corina Caciuc. În replică, Laurenţiu Laurențiu spune că îşi va proteja iubita de furia încă actualei sale soţii.

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește. O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”, a spus Laurenţiu Reghecampf, conform fanatik.ro.

Cei doi iubiți au fost protagoniştii unei şedinţe foto de sărbători, aceasta fiind prima apariție publică împreună. Ei au vorbit despre povestea lor de dragoste care, curând, va fi completată și cu apariția primului lor copil. Ședința foto a fost una cu adevărat spectaculoasă, în care iubiții nu s-au înfrânat din a-și arăta sentimentele unul față de celălalt.