Home » Life & Style » Știri mondene » Laurențiu Reghecampf, despre momentul cheie care a dus la despărțirea de Anamaria Prodan. Când s-au schimbat de fapt lucrurile între ei

Laurențiu Reghecampf, despre momentul cheie care a dus la despărțirea de Anamaria Prodan. Când s-au schimbat de fapt lucrurile între ei

Alexandru Cazacu / 30.05.2022, 15:07
Laurențiu Reghecampf, despre momentul cheie care a dus la despărțirea de Anamaria Prodan. Când s-au schimbat de fapt lucrurile între ei

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre mai multe aspecte din viața lui, atât din punct de vedere personal, cât și despre cariera profesională. Află în continuare care a fost momentul din căsnicia cu Anamaria Prodan care a dus la despărțire și când s-au schimbat de fapt lucrurile între cei doi.

Când s-au schimbat lucrurile între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Prezent în emisiunea lui Denise Rifai, celebrul antrenor a răspuns la mai multe întrebări legate de carieră și de viața personală. În plus, Reghecampf a făcut o serie de mărturisiri incredibile cu privire la motivul divorțului de Anamaria Prodan. După cum spune chiar Laurențiu, despărțirea ar fi avut loc în urmă cu mai mult timp.

Mai exact, Laurențiu susține că ruptura dintre ei s-a produs în 2019. Atunci el ar fi fost deranjat de imaginile în care impresara l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa, după o presupusă criză de gelozie.

„Un moment delicat în căsnicia noastră a fost când am văzut acel incident pe care l-a avut ea cu Dan Alexa, când i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana și i-am spus că va fi foarte greu să trec peste acest moment. De atunci, lucrurile au luat o alta întorsătură”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la Kanal D.

Când s-au schimbat lucrurile între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Când s-au schimbat lucrurile între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf: „Nu am putut să trec peste acest moment”

În cadrul emisiunii de la Kanal D, Denise Rifai l-a întrebat pe antrenor dacă ar mai fi divorțat în lipsa episodului cu Dan Alexa. Așadar, Laurențiu a detaliat motivul despărțirii, exprimându-și punctul de vedere. Se pare că a încercat să treacă peste acel moment, însă nu a reușit. Reghe spune că ar fi fost mai bine dacă punea capăt relației la vremea respectivă și că îi pare rău că i-a dat speranțe Anamariei.

„Nu, pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ce făcea Anamaria. Întotdeauna merg pe premisa ca am încredere în omul de lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are încredere… Momentul când s-a întâmplat acel episod, eu am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind atunci în Dubai cu ambii băieți.

Nu am putut să-i spun lui Bebe. Bineînțeles, Bebe vedea tot ce se întâmplă, pentru că aveam toate canalele românești în living. Și am luat eu acea decizie, am încercat să trec peste acest moment, dar nu am putut. Îmi pare rău că i-am dat ei anumite speranțe, dar cred că cel mai bine era să pun eu capăt atunci”, a spus Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată

Se pare că Laurențiu a devenit din nou tată de băiat. Având în vedere postările sale de pe rețelele sociale, numele ales pentru cel mai mic fiu al antrenorului este Liam.

Laurențiu Reghecampf a postat o imagine cu ceilalți doi băieți ai săi, transmițându-le că au devenit frați mai mari. „Astăzi dimineață s-a născut Liam, frățiorul vostru. Vă iubește tata!”, a scris Reghe pe contul său de Instagram.