Home » Life & Style » Știri mondene » Laurențiu Reghecampf nu s-a mai abținut! Ce a putut să spună despre Anamaria Prodan: „Are o problemă gravă”

Laurențiu Reghecampf nu s-a mai abținut! Ce a putut să spună despre Anamaria Prodan: „Are o problemă gravă”

Ioncea Iulian / 05.07.2024, 10:40

Deși au pornit pe drumuri separate de aproximativ doi ani, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu și-au încheiat încă toate socotelile.

Cum procesul de divorț este departe de a se încheia, iar la partaj nu s-a ajuns încă, cei doi foști soți se atacă aproape non-stop prin intermediul presei, chiar dacă la un moment dat părea că au căzut la pace.

După ce Anamaria Prodan a afirmat că Laurențiu Reghecampf nu mai apare la PRO TV, acolo unde analiza din studioul din București meciurile de la EURO 2024, din cauza faptului că ar avea o problemă cu alcoolul, antrenorul i-a răspuns dur fostei partenere.

Reghe, cuvinte dure despre fosta soție

„Eu cu Anamaria Prodan nu mai avem nimic în comun. Nu știu și nu-mi explic de ce această femeie mă urmărește non-stop. Este cumva o boală? Am avut contract cu PRO TV pentru 10 apariții, datorită programului meu. Nu există alte motive. Declarațiile și jignirile la adresa mea nu au niciun sâmbure de adevăr. Sunt declarații făcute de o femeie care are o problemă gravă.

Avocatul meu o să adauge aceste declarații la cele deja existente. Pentru binele băiatului meu, încerc să stau departe de aceste subiecte și să-mi văd liniștit de viața mea alături de familia mea”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Click.