Home » Life & Style » Știri mondene » Mihai Petre – detalii mai puțin știute. Cu ce se ocupa până să ajungă în televiziune și cum a luat naștere relația cu Elwira

Mihai Petre – detalii mai puțin știute. Cu ce se ocupa până să ajungă în televiziune și cum a luat naștere relația cu Elwira

Alexandru Cazacu / 20.10.2021, 12:20
Mihai Petre – detalii mai puțin știute. Cu ce se ocupa până să ajungă în televiziune și cum a luat naștere relația cu Elwira

Cu siguranță, toți românii îl cunosc pe dansatorul și coregraful Mihai Petre. În ultima vreme, Mihai Petre și soția sa au intrat în atenția publicului, mai ales prin participarea lor la emisiunea Asia Express, de la Antena 1. Cu toate acestea, există și câteva detalii mai puțin știute din viața vedetei TV. Află în următoarele rânduri, ce făcea Mihai Petre înainte să ajungă pe micile ecrane și cum a cunoscut-o pe Elwira.

Detalii mai puțin știute despre Mihai Petre. Cu ce se ocupa până să ajungă în televiziune

Dansator și coregraf talentat, Mihai Petre s-a născut la la data de 28 martie 1979, în Capitală. El a devenit cunoscut publicului, mai ales, datorită participării sale la emisiunea ”Dansez pentru tine”, difuzată de postul de televiziune Pro TV. De asemenea, el a avut calitatea de jurat la ”Românii au talent”. În afară de cariera sa în dans, Mihai a jucat și în telenovelele postului Acasă TV. Acestea sunt câteva dintre lucrurile știute despre Mihai Petre, însă există și detalii mai puțin cunoscute despre celebrul dansator.

Chiar încă de la o vârstă foarte fragedă, pe când avea doar 8 ani, Mihai a fost înscris la dans sportiv, la insistența mamei sale. Înainte de dans, Mihai Petre a practicat karate, iar pentru o perioadă a făcut concomitent cele două sporturi. Câți va ani mai târziu, adolescentul Mihai Petre, în vârstă de 14 ani, a devenit campion național la dans sportiv. Ulterior, el a absolvit Facultatea de Științe Politice din București și Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Detalii mai puțin cunoscute despre Mihai Petre
Detalii mai puțin cunoscute despre Mihai Petre. Cu ce se ocupa până să ajungă în televiziune

Cum a cunoscut-o Mihai pe soția sa, Elwira

Ei bine, anii au trecut, iar după ce a cunoscut-o pe Elwira pe ringul de dans, dansatoare de origine poloneză, cei doi au devenit parteneri de dans. Împreună, ei au fost finaliști la Cupa Mondială și finaliști în Cupa Europeană de Dans, fiind și prima pereche de dansatori din România care s-a clasat, în 2004, în primele 50 la nivel global în IDSF World Ranking List.

”Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru- în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, relata Mihai Petre, potrivit alistmagazine.ro.

Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 13 ani. Mai exact, Mihai și Elwira au hotărât să își unească destinele în luna iunie a anului 2008. Celebrii dansatori au împreună două fetițe frumoase, Catinca și Ilinca. Acum, Mihai Petre și soția s-a formează un cuplu atât în viața personală, cât și pe plan profesional, și formează o echipă de minune la emisiunea Asia Express – Drumul împăraților, de la Antena 1.