Home » Life & Style » Știri mondene » Ozana Barabancea, despre adevărata metodă care a ajutat-o să slăbească. Nu este vorba despre o dietă

Ozana Barabancea, despre adevărata metodă care a ajutat-o să slăbească. Nu este vorba despre o dietă

Manolică Anca / 15.05.2022, 13:12
Ozana Barabancea, despre adevărata metodă care a ajutat-o să slăbească. Nu este vorba despre o dietă

Transformarea Ozanei Barabancea a uimit pe toată lumea. Jurata de la „Te cunosc de undeva!” a dus o luptă crâncenă cu kilogramele în plus, însă acum totul a devenit doar o amintire. Vedeta a reușit să slăbească peste 40 de kilograme și este mai fericită ca niciodată. Recent, ea a dezvăluit, în exclusivitate pentru EGO.ro, câteva dintre secretele care stau în spatele noului aspect și prin ce metodă a reușit să slăbească atât de mult.

„Ego Life”: Ozana Barabancea a vorbit despre procesul său de slăbire

În cadrul celei mai recente ediții a emisiunii online „Ego Life”, Dana Săvuică a avut-o invitată pe vedeta Antenei 1 Ozana Barabancea. În ultimii ani, artista s-a confruntat cu multe probleme în ceea ce privește greutatea, moment în care a decis că este momentul să facă o schimbare. Și a trecut printr-un proces de schimbare radicală a modului de viață,

Primul pas, și cel mai important, a fost să slăbească. Cunoscuta jurată de la „Te cunosc de undeva!” a spus că decizia a venit în conștientizării posibilelor complicații, având în vedere că ajunsese la 128 de kilograme. Așadar, în anul 2017, ea a apelat la o operație de micșorare de stomac, reușind să dea jos nu mai puțin de 45 de kilograme, un adevărat record, spune ea.

„Mi-a fost un pic frică de această operație am făcut-o cu binecuvântarea duhovnicului meu, pe 20 iunie 2017, la domnul Rubin Munteanu. Mi-a dat o nouă șansă, eu nu am vrut neapărat să arăt bine. Eram foarte grasă, de la 128 am ajuns la 116 și la 114 am ajuns pe masa de operație. Reușisem să slăbesc cu dietă de la 128 la 116. M-am dus efectiv și m-am operat”, a povestit Ozana Barabancea la EGO Life.

Ozana Barabancea, înainte și după
Ozana Barabancea, înainte și după

După pandemie, a luat din nou o decizie importantă

Pandemia, însă, a venit cu o schimbare, pentru că începuse să se îngrașe din nou. Când și-a dat seama ce se petrece a mers din nou la medicul care care a efectuat prima intervenție și a făcut una nouă. De această dată a fost vorba despre montarea unui inel gastric.

Așadar, Ozana Barabancea nu a stat pe gânduri și a acceptat ideea de a i se monta inelul pe stomac. Reușita a fost și mai mare cu cât, după prima operație, aceasta a constatat că vocea sa se schimbase, iar după a doua operație, i-a revenit spectaculos.

„Am reușit să slăbesc, unii zic că prea mult, dar eu mă simțeam foarte bine, dar pandemia mi-a făcut felul. M-a bulversat și am început să mă îngraș. Și iar m-am dus la domnul doctor și mi-a pus inel.

După prima operație nu puteam să mai cânt așa de bine, dar după ce mi-a pus inelul am renăscut vocal. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. După o săptămână am reușit să cânt așa cum cântam înainte de operația de micșorare a stomacului. S-a întâmplat o minune”, a mai spus profesoara de canto.

Pentru a afla și mai multe dintre secretele din spatele noii sale înfățișări, urmărește interviul exclusiv dat pentru „Ego Life”, cu Dana Săvuică.