Home » Life & Style » Știri mondene » Patrizia Paglieri – 7 lucruri mai puțin știute despre concurenta de la Asia Express. Cum a devenit cunoscută și de ce îmbracă mereu în negru

Patrizia Paglieri – 7 lucruri mai puțin știute despre concurenta de la Asia Express. Cum a devenit cunoscută și de ce îmbracă mereu în negru

Manolică Anca / 27.10.2021, 16:41

Patrizia Paglieri a apărut din nou în lumina reflectoarelor odată cu participarea sa la reality show-ul Asia Express sezonul 4, de la Antena 1. Află câteva lucruri mai puțin știute despre faimosul bucătar chef. S-a născut în Bahamas, a crescut în Italia, dar de ceva ani buni a ales să se trăiască în România.

Patrizia Paglieri s-a născut în Bahamas, dar a ales România

Patrizia Paglieri, cea care a plecat pe Drumul Împăraților, în sezonul 4 al emisiuni Asia Express alături de fiul ei, Francesco, este unul dintre cei mai cunoscuți chefi de la noi din țară, drumul către succes ivindu-se odată cu rolul de jurat în competiția MasterChef, de la ProTV. Ulterior, Patrizia a rămas, o scurtă vreme, în domeniu și a avut câteva apariții și la emisiunea concurentă Chefi la Cuțite, de la Antena 1.

Românii au prins rapid drag de ea pentru pozitivismul său și pentru felul în care a reușit să se facă auzită într-o țară străină prin pasiunea sa. Iar odată cu acceptarea provocării de a participa la Asia Express, telespectatorii au ocazia să o cunoască și mai bine.

Patrizia Paglieri participă la Asia Express 2021 alături de fiul ei, Francesco
Patrizia Paglieri participă la Asia Express 2021 alături de fiul ei, Francesco

1. Cu toții am observat că are un accent aparte, specific italienilor iar asta se datorează faptului că a locuit o perioadă foarte lungă de timp în Italia. Însă, puțini știu că ea nu s-a născut, de fapt, în această țară. Ea s-a născut în Bahamas și s-a mutat ulterior în Italia. Iar după Revoluție, în anul 1993 mai exact, familia ei a decis să se mute în România.

A moștenit pasiunea pentru bucătărie de la mama și bunica ei

2. Patrizia Paglieri a devenit cunoscută drept cel mai sincer jurat din cadrul emisiunii de cooking Masterchef. Gastronomia a fost, este și va rămâne una dintre marile sale pasiuni și iubiri pe care mama și bunica ei i le-au insuflat.

„Mama și bunica au fost sursa mea de inspirație, motiv pentru care m-am identificat cu gastronomia într-un mod firesc, iar la scurtă vreme a apărut și pasiunea”, spunea Patrizia Paglieri, acum ceva timp.

3. Cu toate că a ales acum ceva timp să se retragă cumva din viața publică, rărind aparițiile televizate în show-urile de cooking, ea continuă să încânte oamenii cu preparatele sale. Patrizia recunoscută pentru afacerea de succes pe care o deține, restaurantul „Allucinante” din Capitală, fiind unul dintre preferatele bucureștenilor.

4. În vârstă de 50 de ani, Patrizia Paglieri este un chef foarte cunoscut petru multe vedete Hollywood. Ea a gătit pentru staruri precum Andy Garcia, Armand Asante, Liza Minnelli, Donald Sutherland, Gianni Morandi sau Joe Cocker.

Patrizia Paglieri
Patrizia Paglieri

Francy nu își cunoaște tatăl. Patrizia Paglieri s-a despărțit de el când acesta era bebeluș

5. Imediat după ce s-a mutat în România, Patrizia Paglieri a luat decizia de a aduce un copil pe lume. Însă, faimosul chef nu a dorit neapărat să se căsătorească, ci doar voia un copil. Astfel că, a fost la numai un pas de a apela la o clinică de fertilizări in-vitro, însă nu a avut parte de susținere din partea familiei.

„Voiam copii, dar nu-mi doream neapărat un soţ. Aproape au leşinat amândoi (n.r. mama și tatăl Patriziei) la masă (..) Dacă mă stresaţi aşa, o să fac copilul cu primul care pică.”, a povestit Patrizia Paglieri, acum ceva timp.

6. Dacă Patrizia și fiul ei, Francesco, au demonstrat că au o relație foarte strânsă mamă-fiu și se înțeleg foarte bine, nu același lucru se poate spune și despre tatăl lui. Iar asta pentru că relația dintre faimosul chef și partener s-a terminat la mai puțin de un an de când Francy a venit pe lume.

„De tatăl lui Francesco m-am despărţit când el avea 9 luni. El a renunţat la Francesco şi, practic, şi noi am renunţat la el (…) Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura data în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani, tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede. Parcă luam foc, aşa simţeam”, a spus aceasta.

Patrizia Paglieri, alături de fiul ei, Francesco
Patrizia Paglieri, alături de fiul ei, Francesco

Patrizia a considerat la acea vreme că este mai bine ca fiul ei să știe că tatăl său este mort. Asta pentru că bărbatul a fost cel care a renunțat la familie. Vedeta a ținut secret acest lucru până când a crezut de cuviință că tânărul poate înfrunta realitatea. Astfel că, simpaticul concurent de la Asia Express sezonul 4 a aflat că tatăl lui trăiește abia la vârsta de 14 ani.

„Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe într-una despre el, iar eu să nu am răs­punsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşi­nos, şi atunci l-am lăsat cu ideea că e mort, până la 14 ani, când am sperat că va înţelege şi i-am explicat”, a spus Patrizia Paglieri.

De ce îmbracă mereu în negru

7. În toate aparițiile pe micul ecran și în spațiul public, Patrizia este văzută mereu purtând negru din cap până în picioare. De asemenea, alege să folosească un machiaj stident și un ruj roșu aprins pe buze. Cum multă lume a remarcat acest lucru, Patrizia a decis să vorbească, în urmă cu ceva timp, despre motivul care stă la baza acestor acestor alegeri.

Patrizia Paglieri participă la Asia Express 2021 alături de fiul ei, Francesco
Patrizia Paglieri participă la Asia Express 2021 alături de fiul ei, Francesco

Astfel, ea a recunoscut că a existat o perioadă în viața ei în care a avut probleme cu greutatea, iar negrul a ajutat-o mereu să își ascundă imperfecțiunile. Cu toate acestea, după ce a reușit să scapte de surplusul nedorit, ea a continuat să poarte această nonculoare pentru că, spune ea, a început să îi placă.