Home » Life & Style » Știri mondene » Prima despărțire de la Insula Iubirii 2024? Ce s-a întâmplat înainte de debutul emisiunii: „De 37 de ori! Mi le-am notat pe toate”

Prima despărțire de la Insula Iubirii 2024? Ce s-a întâmplat înainte de debutul emisiunii: „De 37 de ori! Mi le-am notat pe toate”

Redactia Știri / 09.07.2024, 15:59

Cel mai nou sezon Insula Iubirii, ce va avea premiera pe 15 iulie şi va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, vine cu o declaraţie şocantă încă din primul episod al celui mai dur test de fidelitate.

Cinci noi cupluri curajoase și ȋndrăgostite, cu mize mari şi poveşti de viaţă diferite și-au luat destinul ȋn propriile mâini pentru a afla răspunsul la cea mai dură ȋntrebare, iar afirmaţiile uluitoare nu au întârziat să apară.

S-au despărțit de 37 de ori înainte de Insula Iubirii

„Ne-am despărţit de 37 de ori! Mi le-am notat pe toate în cap, 37 au fost, dintre care, de 37 de ori, doar eu am căutat-o”, a dezvăluit unul dintre participanţii la sezonul opt Insula Iubirii.

Mai mult, acesta a mai completat: „Pentru mine, 37 este un număr norocos, pentru că de 37 de ori am învăţat câte ceva nou, iar asta m-a ajutat în relaţie. Sper să se oprească la 37”.

Cine sunt curajoşii care au intrat în marea aventură a vieţii lor cu o asemenea poveste, în locul unde neprevăzutul este la el acasă, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon Insula Iubirii.