Home » Life & Style » Știri mondene » Simona Halep, însărcinată? Ce informații au apărut după „nunta” secretă a sportivei

Simona Halep, însărcinată? Ce informații au apărut după „nunta” secretă a sportivei

Manolică Anca / 27.07.2021, 13:17

Săptămâna s-a încheiat cu mare petrecere pentru Simona Halep și Toni Iuruc, care pregătesc terenul pentru nunta mult așteptată. Campioana de la Wimbledon și Roland Garros s-a logodit acum o lună cu Toni Iuruc, iar petrecerea a avut loc vineri, 23 iulie, chiar la vila din Izvorani a acesteia. Rudele și un cerc restrâns de prieteni le-au fost alături la celebrarea fericitului eveniment.

Petrecere importantă în viața marii noastre campioane, Simona Halep

Super Simo a fost super și în ziua în care și-a celebrat logodna. Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc (42 de ani) au organizat o petrecere, vineri, 23 iulie, la vila pe care sportiva o deține la Izvorani iar jurnaliștii s-au grăbit să dea de veste că marea campioană a spus DA în fața ofițerului stării civile. Însă, cele mai noi informații apărute spun că nu a fost o petrecere de cununie, ci una de logodnă. Potrivit tradiției, viitorul mire, Toni Iuruc, a celebrat cu fast acceptul Simonei de a îi deveni soție.

După doi ani de iubire și o lună de când au anunțat logodna, Simona Halep și Toni Iuruc au organizat o super petrecere chiar la ei acasă. Sportiva a demonstrat încă odată că viața sa privată trebuie să rămână privată, așa că totul a fost organizat în intimitate, fiind prezenți doar rudele și un grup restrâns de prieteni și apropiați ai familiei. Simona a postat fotografii de la petrecere, folosind hashtagul familie, însă a evitat să faca vreo precizare despre fericitul eveniment. În imagini, se poate vedea că aceasta radiază de fericire!

Ce spune tatăl Stere Halep, tatăl Simonei, despre „nunta secretă”

Stere Halep, tatăl Simonei, a ținut să facă câteva precizări, după ce au circulat informații conform cărora sportiva și iubitul ei, Toni Iuruc, s-au căsătorit. Acesta a ținut să spună că marele eveniment a fost organizat pentru a sărbători logodna celor doi, fiind un obicei machedonesc.

Simona Halep și tatăl ei, Stere Halep
Simona Halep și tatăl ei, Stere Halep

Nu a fost vorba despre o petrecere de nuntă, ci despre un eveniment care i-a dus împreună pe membrii familiei și apropiații celor doi îndrăgostiți.

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna.

A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea”, a declarat Stere Halep, potrivit click.ro.

Petrecere intimă, într-un decor de vis

Locul este, de fapt, o adevărată „fortăreață”, aflat foarte aproape de Complexul Olimpic de la Izvorani. Invitații s-au bucurat de multă intimitate, iar decorul a fost perfect pentru o petrecere de vară. Piscina a fost punctul de atracție, dar și masa superb aranjată, cu mâncăruri alese, băutură scumpă, pe care au fost puse sfeșnice de cristal, flori albe și o față de masă verde, precum iarba proaspătă de la Wimbledon.

Invitații au ajuns la casa superbă din Izvorani, iar petrecerea a început în jurul orei 19.30. Nașul de cununie al celor doi este un partener de afaceri dar și văr cu Toni. Este vorba de Dani Caramihai, co-fondator şi director general al clubului Fratelli. Potrivit prosport.ro, Simona Halep a accesorizat la rochiile superbe cea mai de preț armă a sa, zâmbetul.

În această zi specială, Simona a purtat o rochie roșie, scurtă, vaporoasă cu un umăr gol și sandale nude, cu toc înalt, iar după lăsarea întunericului, Simo s-a schimbat într-o rochie cu imprimeu auriu, de data aceasta, cu mâneci lungi. Mirele a fost impecabil și el într-un costum negru și cămașă albă. Petrecerea, sub auspiciul restricțiilor, a fost una intimă, cu muzică arămână și multă veselie, care a ținut până mai târziu în noapte.

S-a grăbit Simona Halep cu „nunta” pentru că este însărcinată?

Nici speculațiile despre o posibilă sarcină a Simonei Halep nu au întârziat să apară. După ce s-a spus că ar fi fost o petrecere de cununie, lumea s-a grăbit să presupună să graba s-ar pune pe seama unei sarcini. De altfel, Simo nu a făcut niciodată un secret din faptul că își dorește să devină mamă în viitorul apropiat. Campioana, care urmează să împlinească 30 de ani în toamnă, și-a anunțat în ultimul moment retragerea de la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 pe motiv că accidentarea suferită la Roma încă îi dă bătăi de cap.

Potrivit publicației retetesivedete.ro, graba Simonei de a organiza evenimentul de acum câteva zile, ar putea avea legătură cu o posibilă sarcină. Acest lucru ar fi fost sugerat chiar de Ion Țiriac, cel care a lăsat de înțeles că sportiva va avea nevoie de o perioadă mai lungă de timp până la întoarcerea în marea competiție. Declarația a fost făcută pe 30 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, după ce Simona anunțase că se retrage de la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

 „Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepţie să mai stea doi, trei ani.

Cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani. Sunt nişte fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă ridic două săptămâni. Ca Simona să mai joace, trebuie să îşi refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep a avut un fizic senzaţional, dar fragil”, a declarat Ion Țiriac.

„Să am un copil o să depășească orice senzație din tenis”

Oricare ar fi adevărul, cu siguranță momentul în care Simona va alege să pună cariera pe planul doi nu este extrem de departe. Ea a spus de multe ori că cea mai mare dorință a sa este să aibă un copil iar senzația de a fi mămică nu se poate compara cu câștigarea niciunui titlu la tenis.

 „Să am un copil cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toată viața acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele.

Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-ale mele persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe”, a dezvăluit Simona Halep la podcastul lui Andi Moisescu.