Home » Life & Style » Știri mondene » Smiley și Alex Velea nu își mai vorbesc. Motivul pentru care s-a ajuns în această situație EXCLUSIV

Smiley și Alex Velea nu își mai vorbesc. Motivul pentru care s-a ajuns în această situație EXCLUSIV

Manolică Anca / 14.05.2021, 15:19
Smiley și Alex Velea nu își mai vorbesc. Motivul pentru care s-a ajuns în această situație EXCLUSIV

Una dintre cele mai sudate prietenii din industria muzicală este departe de ceea ce a fost odată. Dacă în trecut, pe cei doi artiști îi lega o prietenie foarte strânsă, având și numeroase colaborări de mare succes, se pare că, în prezent, lucrurile nu mai stau deloc astfel. Iată de ce Smiley și Alex Velea nu își mai vorbesc.

Smiley și Alex Velea nu își mai vorbesc

Pe vremuri, Alex Velea și Smiley erau foarte buni prieteni și obișnuiau să colaboreze cu succes din punct de vedere muzical. În prezent, drumurile lor profesionale s-au separat, iar din prietenia lor nu a rămas decât o frumoasă amintire de pe vremea când cei doi artiști puneau bazele celebrei case de producție Hahaha Production.

De ce nu își mai vorbesc iubitul Antoniei și juratul de la Românii au talent și ce au avut cei doi de împărțit, de fapt? Se pare că iubitul Antoniei a fost cel care s-a îndepărtat de Smiley și de ceilalți componenți din fosta lor gașcă. Surse din anturajul cântăreților ne-au declarat că ruptura s-a produs deodată, atunci când liderul de la Golden Boy Society nu i-a mai răspuns la telefon lui Smiley.

„Alex este cel care a decis acest lucru. Nu mai vorbește cu aproape nimeni din vechea gașcă. Nu a existat o ceartă între el și Smiley, pur și simplu a încetat să-i mai răspundă la telefon. Nici măcar nu se mai duce să tragă piese la Hahaha Production, casa de discuri a lui Smiley, deși doar cu ei a lucrat încă de când s-a lansat pe piață”, au declarat surse din apropierea celor doi pentru stiridinlume.ro

De ce au rupt prietenia, de fapt, Smiley și Alex Velea

Câteodată, unii oameni se distanțează fără să fi avut un conflict anume, iar timpul le rezolvă pe toate. După ce au apărut, de-a lungul anilor, tot felul de zvonuri privind motivele reale pentru care Smiley și Alex Velea s-au certat, prieteni de-ai iubitului Ginei Pistol au declarat pentru impact.ro că discuțiile dintre cei doi cântăreți ar fi fost și de natură financiară, iar distanțarea misterioasă dintre Smiley și Alex Velea s-ar fi produs și din cauza faptului că cei doi nu se mai înțelegeau la bani.

De asemenea, gurile rele spuneau că și frumoasa Antonia ar fi „ajutat” la separarea dintre iubitul ei și Smiley, iar ruperea legăturii dintre cei doi foști prieteni ar fi coincis cu perioada în care bruneta și Alex Velea ar fi format un cuplu. Câștigătorul celui de-al cincilea sezon Te Cunosc de Undeva! a plecat de la Hahaha și a pus bazele propriei sale case de producție, ce a reprezentat o uriașă rampă de lansare pentru Velea.

„Alex nu îi răspunde aproape niciodată la telefoane lui Smiley. Mereu spune că este obosit, că a avut treabă. Nu s-au certat, încă se înțeleg bine, dar nu mai sunt ca frații, ca înainte. Smiley a început să se distanțeze tocmai din cauza acestei atitudini a lui Alex”, au declarat surse din apropierea artiștilor, pentru Impact.