Home » Life & Style » Știri mondene » Survivor 2022. Câți bani câștigă săptămânal concurenții pentru efortul depus în cadrul reality show-ului de la Pro TV

Survivor 2022. Câți bani câștigă săptămânal concurenții pentru efortul depus în cadrul reality show-ului de la Pro TV

Manolică Anca / 28.01.2022, 17:33
Survivor 2022. Câți bani câștigă săptămânal concurenții pentru efortul depus în cadrul reality show-ului de la Pro TV

Noul sezon Survivor 2022 deja îi ține în priză pe telespectatorii Pro TV, curioși fiind să vadă cine va reuși să răzbească până în finală. Pe lângă faimă, orgoliu și depășirea limitelor personale, concurenții din echipa Faimoșilor și din echipa Războinicilor mai au un motiv bine întemeiat pentru care să lupte din toate puterile. Fiecare dintre ei primește o sumă de bani pentru fiecare săptămână petrecută în jungla din Dominicană.

Câți bani câștigă concurenții de la Survivor România 2022

Ajuns la cel de-al treilea sezon, Survivor România 2022, cel mai dur reality al momentului, a început în forţă la Pro TV Concurenții care au acceptat provocarea vieții lor, se luptă deja în jungla din Republica Dominicană. 12 Faimoși și 12 Războinici s-au aflat la startul ediției din acest an, urmând să se înfrunte, luni bune, în cele mai crâncene lupte pentru un loc în finală.

Cei 24 de concurenți aliniați la start în cele două tabere au misiunea de a câştiga fiecare joc, pentru a-și asigura hrana şi imunitatea grupului. Până la ora actuală, eliminările s-au făcut numai în tabăra Faimoşilor, care nu par să aibă un start prea bun de competiție.

Rezistența fizică, dar mai ales psihică, pregătirea sportivă, capacitatea de a se integra în echipă, de a se adapta la condiții dintre cele mai neprielnice, departe de confortul casei și de cei dragi, toate acestea îi vor duce pe participanți cât mai departe în competiție. Dar numai unul va fi marele câștigător al premiului în valoare de 100.000 de Euro.

Faimoșii, cel mai bine plătiți concurenți de la Survivor România

Cel de-al treilea sezon al reality-show-ului Survivor România a început în forţă la Pro TV, iar membrii echipei Faimoşilor sunt nume importante din showbiz-ul românesc şi nu numai. Potrivit Cancan, concurenţii din această echipă care s-au ales cu cele mai mari „onorarii”.

Din echipa Faimoșilor de la Survivor 2022 fac parte celebrităţi din o mulțime de domenii de activitate, de la artişti, sportivi, influenceri şi vedete TV: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles (Miles Jordache), Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niţă, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac. După cele două consilii de eliminare și plecare din considerente medicale, echipa a rămas fără trei membri: Xonia, Roxana Ciuhulescu şi Andreea Tonciu.

Concurenții din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022
Concurenții din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022

Din echipa Războinicilor de la Survivor 2022 fac parte: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuţ Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ştefania Ştefan – online streamer, Alexandra Duli – manager şi Ramona Crăciunescu – curier. Din echipa Războinicilor a ales să se retragă din proprie inițiativă Liviu Mihalca, în rest, efectivul este complet.

Conform sursei citate, sumele pentru care concurenţii se luptă pe nisipul incandescent al Dominicanei sunt importante. Astfel, fiecare membru al echipei Războinicii ar primi 1.000 de euro pe săptămână, în timp ce concurenții din tabăra Faimoşilor ar câştiga sume considerabil mai mari pe săptămână. De exemplu, Cătălin Zmărăndescu ar lua 4.500 de euro pe săptămână. Roxana Ciuhulescu ar fi avut 4.000 de euro, potrivit playtech.ro.