Home » Life & Style » Știri mondene » Teo Trandafir, despre salariile din TV. Câți bani a primit vedeta Kanal TV, după ce a slăbit spectaculos

Teo Trandafir, despre salariile din TV. Câți bani a primit vedeta Kanal TV, după ce a slăbit spectaculos

Alexandru Cazacu / 23.07.2021, 09:40
Teo Trandafir, despre salariile din TV. Câți bani a primit vedeta Kanal TV, după ce a slăbit spectaculos

Îndrăgita prezentatoare TV a decis în urmă cu aproximativ 10 ani de zile să slăbească și chiar a reușit să facă acest lucru într-un timp destul de scurt. Haideți să vedem câți bani a primit Teo Trandafir după ce a slăbit.

Teo Trandafir, despre salariile din TV. Câți bani a primit vedeta Kanal TV, după ce a slăbit spectaculos

Teo ne-a obișnuit deja de câțiva ani cu silueta ei de invidiat. După cum spuneam, în urmă cu aproape 10 ani de zile, prezentatoarea a reușit să dea jos nu mai puțin de 60 de kilograme, și asta într-o perioadă scurtă. În cadrul unui interviu, Teo Trandafir a vorbit despre motivul care a determinat-o să ia această decizie.

Cel mai probabil, mulți dintre fanii săi s-au întrebat ce a determinat-o să se apuce de slăbit. Ei bine, vedeta a declarat în exclusivitate pentru VIVA! că nu s-a lovit de discriminare și, chiar și atunci când avea 140 de kilograme era bine plătită. Se pare că Teo Trandafir a luat decizia de a slăbi pentru a pune capăt mișto-urilor făcute de unele persoane. Totodată, prezentatoarea TV îi sfătuiește pe cei care se luptă cu kilogramele în plus să se iubească așa cum sunt, deoarece toate lucrurile se vor rezolva la un moment dat.

“Mă săturasem de mișto-uri ieftine. Chiar mă întrebam ce vor mai spune dacă nu voi mai fi grasă. Le-am luat pixul din mână.(…) Cu siguranță există discriminare. Eu am fost bine plătită și la 140 de kilograme, nu aș putea să emit o părere în acest sens ”, a declarat Teo Trandafir, potrivit viva.ro.

Teo Trandafir, despre salariile din TV. Câți bani a primit vedeta după ce a slăbit
Teo Trandafir, despre salariile din TV. Câți bani a primit vedeta după ce a slăbit

Teo Trandafir: ”Simt că primesc mai mult decât merit”

Teo susține că este foarte important să te bucuri de ceea ce ai și este de părere că acum primește mai mult decât merită, datorită faptului că face ce îi  place, că are un bărbat care o iubește, dar și un copil minunat.

”La 53 de ani te gândești că ești mai aproape de moarte, dar nu ai de unde să știi. Și la 23 de ani putea să mi se întâmple ce mi s-a întâmplat la 45 de ani. Tinerețea nu îți da garanția unei longevități, bucură-te de ceea ce ai, acum!

Acum simt că primesc mai mult decât merit. Bărbatul de lângă mine este minunat, copilul este minunat, fac ceea ce îmi place. Acum pot să nu fac nimic, pot să aduc pe cineva să mă ajute la curățenie, ceea ce la 23 de ani nu îmi permiteam să fac, pentru că aveam bărbat, serviciu, era greu. Fiecare vârstă are momentele ei”, a adăugat Teo.

Cu siguranță, Teo Trandafir este una din cele mai iubite vedete din showbizul românesc, făcând parte din prezentatorii care și-au făcut apariția pe micile ecrane în urmă cu foarte mulți ani. Ei bine, prezentatoarea TV a fost la un pas de moarte în anul 2011, din cauza unei afecțiuni grave la pancreas. Din fericire, ea s-a recuperat, iar după aproape doi ani a decis să facă o intervenție de micșorare a stomacului.