Home » Life & Style » Știri mondene » Totul despre Daniel Pavel: studii, carieră, viață. Cu ce se ocupa prezentatorul Survivor, înainte să ajungă în televiziune

Totul despre Daniel Pavel: studii, carieră, viață. Cu ce se ocupa prezentatorul Survivor, înainte să ajungă în televiziune

Manolică Anca / 13.05.2022, 16:10
Totul despre Daniel Pavel: studii, carieră, viață. Cu ce se ocupa prezentatorul Survivor, înainte să ajungă în televiziune

Daniel Pavel a câștigat foarte rapid simpatia tuturor fanilor celui mai dur reality-show Survivor România, difuzat de Pro Tv, fiind deja la al doilea sezon pe care îl prezintă. Carismatic, mereu cu vorbele la el, Domnul Dan, așa cum îl strigă mulți concurenți, s-a ocupat de cu totul altceva înainte de a apărea pe micile ecrane. Iată de meserie avea cel care l-a înlocuit pe Dan Cruceru la cârma emisiunii Survivor.

Ce meserie are la bază Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România

Înainte de a intra în lumea televiziunii, Daniel Pavel (45 de ani) avea alte perspective în viață. Încă de mic a fost pasionat de marină, lectură și de marii exploratori ai lumii, visându-se unul dintre ei, ceea ce i-a fost de folos în cariera sa. Din acest motiv, a ales să urmeze cursurile Liceului de Marină Navrom din Constanţa.

Astfel, la bază, gazda show-ului Survivor România este ofiţer de marină comercială şi inginer de transport maritim. Mai mult, a spus el la un moment dat, se vedea practicând această meserie toată viața. Planurile i s-au schimbat, însă, din momentul în care a început să lucreze ca reporter la Institutul de Marină.

Are o experiență de 13 ani în media

După ce a lucrat vreme de patru ani pentru marina comercială, Daniel Pavel a ales să își deschidă propria afacere, cu legături în media. Astfel, a ales să activele în domeniul PR, ceea ce i-a deschis calea către radio televiziune.

A fost prezentatorul emisiunii On Air, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015. De asemenea, a fost parte din echipa postului TV Antena 3, prezentând o emisiune săptămânală.

„Am fost reporter în centrul de media al Institutului de Marină. Avea studio şi tot ce mai trebuia, însă am lăsat-o ca o pasiune. Am plecat pe mare, dar am conştientizat că n-am să fac marină toată viaţa. Am făcut 4 ani de carieră pe mare”, a spus Daniel Pavel pentru Pagina de Media.

Iar înainte de a accepta proiectul Survivor România, el a redactor şef al Penny FM, un proiect care s-a desfășurat în Viena. De altfel, „domnul Dan” este stabilit de ceva timp în Viena.

Cu cine se iubește Daniel Pavel

Dincolo de cariera sa înfloritoare, Daniel Pavel este un tată mândru. Prezentatorul de la Survivor România are un băiat în vârstă de 17 ani, Anton, care provine dintr-o căsătorie anterioară.

Daniel Pavel, alături de fiul lui
Daniel Pavel, alături de fiul lui

Ulterior, el a avut o relație de șapte ani cu Marina, o femeie cu 17 ani mai tânără decât el, cea pe care a și cerut-o de soție la scurt timp după întoarcerea din Republica Dominicană. Daniel Pavel a recunoscut însă că despărțirea a fost una de bun augur, pentru că cei doi nu mai aveau priorități și opțiuni comune în viață.

În prezent, vedeta Pro TV iubește din nou. În luna iulie a anului trecut, el a întâlnit-o pe Ana Maria Pop, o tânără frumoasă, din Cluj, care a cochetat și cu lumina reflectoarelor. Ei au petrecut ceva timp în Austria, acolo unde actuala iubită a prezentatorului l-a vizitat. Imaginile postate pe Instagram dezvăluie că cei doi ar fi devenit un cuplu chiar în luna noiembrie 2021, atunci când ea a pus o fotografie în dreptul căreia a scris: „Un nou început”.