Home » Life & Style » Știri mondene » Totul despre Monica Gabor: de la divorțul de Irinel Columbeanu la relația cu Mr. Pink. Cum a ajuns de fapt în America

Totul despre Monica Gabor: de la divorțul de Irinel Columbeanu la relația cu Mr. Pink. Cum a ajuns de fapt în America

Alexandru Cazacu / 30.07.2021, 09:16

Cu siguranță, toți românii au auzit de celebrul cuplu format din Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Ei bine, la vremea respectivă, cei doi erau mai tot timpul în atenția presei, însă acum relația lor a rămas doar o vagă amintire.

Totul despre Monica Gabor: de la divorțul de Irinel Columbeanu la relația cu Mr. Pink

Născută pe 8 ianuarie 1987, la Bacău, Monica Gabor este de profesie model, însă ea a terminat și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. După cum spuneam, Monica și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai celebre cupluri din România la acea vreme. Ei bine, atât diferența de vârstă, cât și averea considerabilă a omului de afaceri, au reprezentat niște factori pentru care relația lor era pusă adesea sub semnul întrebării. Cu toate acestea, ei și-au unit destinele până la urmă și chiar au adus pe lume și o fetiță.

Din nefericire, în anul 2011, Irinel și Monica au decis să se despartă. Se pare că fotomodelul a fost cea care a luat decizia. Aparent, omul de afaceri ar fi înșelat-o și chiar au apărut în presă unele dovezi în acest sens. Ba chiar el spunea că Monica Gabor a avut toate motivele să recurgă la această decizie.

”Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare.  Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.”, a spunea Irinel Columbeanu.

În ciuda despărțirii lor, Irinel a continuat în toți acești ani să-i aducă numai cuvinte de laudă în fața presei. Nici Monica Gabor nu a avut o atitudine diferită, cu toate că după divorț s-a mutat în Statele Unite.

Monica Gabor, de la divorțul de Irinel Columbeanu la relația cu Mr. Pink. Cum a ajuns de fapt în America
Monica Gabor, de la divorțul de Irinel Columbeanu la relația cu Mr. Pink. Cum a ajuns de fapt în America

Cum a ajuns Monica Gabor în America

Așadar, dorindu-și mai mult succes, Monica a plecat în Statele Unite ca să avanseze în cariera ei de model. Ei bine, acolo ea l-a cunoscut pe Mr. Pink, un chinez foarte bogat. Se pare că cei doi s-au cunoscut la o prezentare de modă, iar de atunci viața ei s-a schimbat. De-a lungul celor zece ani de relație, modelul a dus o viață plină de lux în America alături de Mr. Pink, însă una cu multe îngrădiri se  pare.

Ei bine, Monica și iubitul său asiatic au decis să meargă pe drumuri diferite după aproximativ zece ani de relație. Cu toate că unii ar putea crede că modelul și-a ”adio de la o viață de lux”, se pare că lucrurile sunt cu totul și cu totul diferite. Ea suferă după iubirea pierdută, însă este totuși fericită pentru că se poate bucura din nou de libertate, chiar dacă decizia nu îi aparține.

”Nu ar fi putut niciodată ca ea să fie cea care să-l părăsească pe Mr. Pink. Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui.

Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a dezvăluit o persoană apropiată vedetei pentru playtech.ro.