Home » Life & Style » Știri mondene » Totul despre Raluca Bădulescu. Ce studii are de fapt, ce job avea până să ajungă în showbiz și cine este soțul ei

Totul despre Raluca Bădulescu. Ce studii are de fapt, ce job avea până să ajungă în showbiz și cine este soțul ei

Manolică Anca / 22.09.2021, 14:13
Totul despre Raluca Bădulescu. Ce studii are de fapt, ce job avea până să ajungă în showbiz și cine este soțul ei

Totul despre Raluca Bădulescu. Carismatică și veșnic cu o energie debordantă, pe vedetă o știm cu toții de la pupitrul juriului show-ului de modă „Bravo, ai stil”, însă puțini sunt cei care știu cu ce s-a ocupat ea înainte de a apărea la TV. Iată ce studii a urmat în tinerețe. Acum este un designer vestimentar de succes și are mulți bani, însă a fost o cale lună până aici.

Detalii mai puțin știute despre jurata de la „Bravo, ai stil!”, Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu este prezentă săptămânal pe micile ecrane, la show-ul de la Kanal D. Mereu cu zâmbetul pe buze, pozitivă și energică, ea a reușit să cucerească inimile fanilor grație extravaganței sale, dar și a talentului și priceperii în ceea ce privește luna modei.

Cu toții am ajuns să o cunoaștem mai bine grație emisiunii „Bravo, ai stil”, însă sunt anumite aspecte din viața sa despre care nu a vorbit foarte des. Drumul până la atingerea succesului pe care îl are astăzi, a fost unul foarte lung, ea pornind de jos. Însă, spune ea, a avut întotdeauna sprijinul al părinților săi. Au susținut-o necondiționat în absolut orice și-a dorit să facă.

Ce studii are și ce joburi a avut până să ajungă în showbiz

Ceea ce nu multă lume știe despre Raluca Bădulescu este faptul că vedeta Kanal D a avut câteva job-uri total diferite de ceea ce face ea astăzi. Raluca Bădulescu a ales să urmeze cursurile Facultății de Litere din București, după absolvire, ea lucrând în învățământ vreme de trei luni. A declarat că a ales să studieze în acest domeniu pentru a avea o meserie de bază, însă nu s-a regăsit la catedră.

Raluca Bădulescu, Jurata „Bravo, ai stil!”
Raluca Bădulescu, Jurata „Bravo, ai stil!”

După ce a realizat că nu este tocmai pe placul ei să predea, ea s-a angajat în cadrul unei companii de telefonie mobilă. De asemenea, vedeta a mai punctat că a lucrat și într-o multinațională, iar, mai apoi, vreme de opt ani, a activat în domeniul produselor petroliere.

„Am mai avut câteva job-uri. Am fost pentru câteva luni profesoară de limba engleză, pentru că am terminat Facultatea de Litere, secțiunea română-engleză. După aceea am lucrat la o companie mare de telefonie mobilă, la departamentul Relații Clienți. Fiind imediat după Revoluția din 1989, companiile acestea intraseră pe piață și mi s-a părut foarte exciting (n.r. – captivant), mai ales că terminasem facultatea și nu avea legătură cu ce făceam eu, iar asta m-a atras și mai mult.

Am fost și corporatistă, la o multinațională, o perioadă. Mi-a plăcut și a fost o experiență cu adevărat mișto, cred că am lucrat circa un an și jumătate acolo. După aceea, timp de opt ani am lucrat la Departamentul Import-Export produse petroliere, la Petrom”, a declarat aceasta pentru Cancan.

Cine este soțul Ralucăi Bădulescu

Raluca Bădulescu a fost căsătorită în trecut cu Vali Pungă, fost fotomodel, cu care are și un copil, pe nume Alex. În urma neînțelegerilor, cei doi au ajuns în pragul divorțului. Ulterior, stilista l-a cunoscut pe Florin Stamin, cel care acum îi e soț. El este cel care se află mereu în spatele reflectoarelor și îi este sprijin necondiționat de mai bine de 12 ani.

Raluca Bădulescu, alături de soțul ei, Florin Stamin
Raluca Bădulescu, alături de soțul ei, Florin Stamin

Cei doi s-au căsătorit după numai trei luni de relație, vedeta fiind cerută de soție chiar în baie. Atunci au făcut cununia civilă și abia în 2016 s-au căsătorit religios. În toți acești ani, Raluca Bădulescu și Florin au fost un cuplu foarte discret, fiind văzuți foarte rar împreună la evenimente sau pozându-se. El nu partipă la emisiuni tv și nici în mediul online nu este activ.

„A fost dragoste la prima vedere. DA! Eu cred doar în dragoste la prima vedere, nu există să ne întâlnim și să spunem că lasă, poate data viitoare te plac mai mult (..) Acel bărbat pe care eu l-am visat a apărut în viața mea, soțul meu. Am știut că el este alesul”, a povestit Raluca Bădulescu pentru viva.ro.

Încă de la începutul relației, Raluca Bădulescu și Florin au ajuns la un acord în privința copiilor. Ei au stabilit să nu mai aibă copii și să se dedice întru totul lui Alex, fiul juratei din prima căsnicie.