Home » Life & Style » Știri mondene » Unde a cerut-o Cătălin Măruță pe Andra de soție. S-a întâmplat în urmă cu 14 ani, iar locul ales a fost unul special

Unde a cerut-o Cătălin Măruță pe Andra de soție. S-a întâmplat în urmă cu 14 ani, iar locul ales a fost unul special

Manolică Anca / 29.04.2022, 14:54
Unde a cerut-o Cătălin Măruță pe Andra de soție. S-a întâmplat în urmă cu 14 ani, iar locul ales a fost unul special

Cătălin și Andra Măruță sunt unul dintre cele mai sudate, iubite și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Se știu de mai bine de 16 ani și în curând vor celebra 14 ani de mariaj. Recent, frumoasa artistă a dezvăluit unde a cerut-o Cătălin Măruță de soție și ce planuri au pentru aniversarea din acest an. Va fi un momentul cu totul și cu totul deosebit.

Cum s-au cunoscut Andra și Cătălin Măruță

Cătălin și Andra s-au căsătorit pe 23 august 2008, la Târgul Jiu. Au adunat aproape 14 ani de căsnicie și mai bine de 16 ani de când se cunosc. Recent, frumoasa cântăreață a povestit cum a fost începutul relației dintre cei doi. De fapt, ea vedea cel mult o prietenie între ei, nicidecum o relație.

Prima întâlnire dintre cei doi a avut loc în cadrul emisiunii „Tonomatul DP2′, unde Cătălin Măruță era gazda show-ului. Acesta a invitat-o pe artistă să vorbească despre aspirațiile ei în domeniul profesional, dar și pentru a cânta. La acea vreme, Andra se afla la început de drum și nu era foarte cunoscută pe micile ecrane.

Cătălin și Andra Măruță
Cătălin și Andra Măruță

Ea a dezvăluit că nu s-a simțit atrasă de Cătălin din prima și că nici nu l-ar fi văzut ca pe un posibil partener de viață. Cu toate acestea, lucrurile au venit de la sine și a evoluat totul foarte frumos, fără ca vreunul să aibă prea mari așteptări.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra.

În același an, 2005, cei doi au ales să se mute împreună. El locuia într-o garsonieră, la acea vreme, iar Andra trăia alături de părinții ei. Dar cântăreața nu a stat prea mult pe gânduri și a ales să meargă să locuiască alături de bărbatul vieții ei.

Unde a cerut-o Cătălin Măruță pe Andra de soție și cum vor aniversa 14 ani de la fericitul eveniment. Va fi un moment special

Pe 23 august, Andra și Cătălin Măruță împlinesc 14 ani de la nuntă. Recent, ea a povestit că a fost cerută în căsătorie de prezentatorul tv în mai multe rânduri, și în diferite locuri, unul mai inedit ca altul. Invitată la Ziua PROFM, vedeta a dat mai multe detalii despre planurile pe care le au.

Cătălin și Andra Măruță, alături de Eva și David
Cătălin și Andra Măruță, alături de Eva și David

Aceasta a spus că își vor reînnoi jurămintele, „ca-n filme”, într-un oraș foarte special pentru ei. Este vorba despre Veneția, acolo unde Măruță i-a oferit Andrei inelul de logodnă. Desigur, nu vor lipsi nici cei doi copii ai lor, Eva (6 ani) și David (11 ani).

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis „ce-ar fi să ne căsătorim?” Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis Da la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori.

La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra, în cadrul emisiunii.