Home » Life & Style » Știri mondene » Vedete care au născut mulți copii – care sunt ”mamele-eroine” din lumea starurilor

Vedete care au născut mulți copii – care sunt ”mamele-eroine” din lumea starurilor

Nechifor Ioana / 14.01.2021, 17:36

Vedete care au născut mulți copii. Și-au dorit o familie numeroasă și au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a-și vedea visul împlinit. Unele chiar s-au retras din lumina reflectoarelor și și-au lăsat cariera pe locul secund, pentru a le oferi celor dragi atenție deplină. Altele în schimb s-au ambiționat să-și facă timp și pentru muncă și pentru familie, căutând împlinire pe ambele planuri. Ți le prezentăm în materialul ce urmează pe unele dintre ”mamele-eroine” din lumea starurilor!

Vedete din România care au o familie numeroasă. Cristina Rus, mamă a trei copii

Dorința de a avea o familie numeroasă le-a determinat pe multe vedete din România să lase cariera pe plan secund și să se concentreze pe viața sentimentală.

Una dintre vedetele autohtone care, cel puțin în ultimii ani, s-a axat pe viața de familie este Cristina Rus. Cântăreața, cunoscută pentru hit-urile cântate alături de Andreea Bănică, pe când făceau parte din trupa Blondy, a devenit în 2020 mamă pentru a treia oară.

Cristina Rus și Andreea Bănică, trupa Blondy
Cristina Rus și Andreea Bănică, trupa Blondy

Încă de când s-a căsătorit, artista a renunțat la scenă(2009), preferând să se concentreze pe liniștea și armonia vieții de familie. Artista și soțul ei, Dragoș Bîlteanu, sunt părinții a două fetițe și a unui băiețel.

Anca Serea, mamă a șase copii. De ce a ales pentru ei nume biblice

La 39 de ani, Anca Serea se poate declara o femeie împlinită. Vedeta este apreciată și admirată pentru familia ei frumoasă, care numără nu mai puțin de șase copii. Ea a optat pentru nume biblice pentru aceștia, dorind astfel să-și arate recunoștința pentru binecuvântările oferite de viață

Numele biblice le-am ales în semn de recunoștință pentru omul care sunt astăzi și pentru viața noastră frumoasă: pentru Dumnezeu și pentru fiecare zi așa cum este ea, declara Anca Serea pentru Viva!

După fiecare naștere, vedeta a reușit să-și revină destul de repede la greutatea de dinaintea sarcinii, mândrindu-se cu o siluetă fără de cusur. Amirată și apreciată, Anca recunoaște că secretul siluetei sale ca de adolescentă ține de câteva reguli de bun simț.

Am nişte reguli de bun simţ, pe care, cred eu, toţi oamenii ar trebui să le respecte, mai ales după o anumită vârstă. Nu mănânc noaptea foarte târziu, şi mănânc lucruri relativ sănătoase, nu cumpăr prostioare, tocmai pentru că tentaţiile sunt foarte mari, spunea vedeta.

Anca Serea și soțul ei, Adi Sîna – fostul lideri al trupei Akcent, se bucură de o relație solidă și fericită, fiind împreună de 9 ani. Anca nu și-a lăsat nici cariera deoparte, fiind în prezent una dintre prezentatoarele postului Prima TV.

Nicoleta Luciu, alături de familia sa
Nicoleta Luciu, alături de familia sa

Nicoleta Luciu, sarcină cu tripleți

Odinioară era una dintre vedetele nelipsite de pe micul ecran, dar de când a devenit mamă a patru copii, Nicoleta Luciu și-a revizuit prioritățile.

Una dintre cele mai frumoase femei din România, Nicoleta a devenit mamă în 2008, când l-a născut pe Zsolt Jr. Cea de-a doua sarcină a stârnit și mai mult atenția publicului, fiind vorba de o sarcină cu tripleți.

Astfel, în 2011, Nicoleta și soțul ei – Zsolt Csergo au devent fericiții părinți a trei copii: doi băieți – Kevin si Karoli și o fetiță pe nume Kim.  După ce familia ei s-a mărit, vedeta s-a concentrat pe creșterea și educația copiilor, fiind rar văzută în prezent în proiecte tv.

Antonia, sexy mama

Frumoasă, talentată, iubită, împlinită. Cuvintele care o descriu pe scurt pe Antonia. La 31 de ani, Antonia Clara Iacobescu – pe numele său complet,  este mamă fericita a trei copii și o artistă de succes.

Vedeta a devenit pentru prima dată mamă în timpul căsniciei cu Vincenzo Castellano, când a adus-o pe lume pe Maya. După despărțirea de acesta, Antonia și-a refăcut viața sentimentală alături de Alex Velea.

Antonia și copiii săi
Antonia și copiii săi

În nenumărate rânduri, Velea și-a declarat dragostea pentru frumoasa Antonia, iar rodul dragostei lor poartă numele de Dominic și Akim, cei doi băieței cu care aceștia se mândresc.

Admirată și apreciată pentru felul în care arată, Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și o artistă extrem de iubită de fani.

Cristi Borcea, tatăl a 9 copii

La 50 de ani, Cristi Borcea se poate mândri cu 9 copii.

Patrick (22 ani), Mihai Angelo și Antonia Melissa (18 ani) sunt copiii pe care fostul acționar de la Dinamo îi are cu prima nevastă, Mihaela Borcea.  Cu cea de-a doua soție, Alina Vidican, Cristi mai are doi copii – un băiat (George Alexandru, 8 ani) și o fetiță (Gloria – 5 ani).

Din cel de-al treilea mariaj, cu Valentina Pelinel, Borcea a devenit tatăl unui băiețel pe nume Milan (4 ani) și a două fetițe gemene (Indira Maria și Rania Maria).  În afară de femeile care i-au devenit soții, afaceristul mai are un copil cu avocata Simona Dana Voiculescu, o fată în vârstă de 13 ani.

Își mai dorește Cristi Borcea copii? „Deocamdată nu, dar dacă Valentina își dorește, eu n-am niciun fel de problemă”, a spus fostul finanțator de la Dinamo la emisiunea Vorbește lumea de la PRO TV.

Fericirea lui cea mare este faptul că copiii lui sunt uniți în ciuda distanței care îi desparte, unii dintre ei aflându-se în America. Ei obișnuiesc să țină legătura și să fie astfel la curent cu ce face fiecare dintre ei.

Anamaria Prodan, succes și împlinire

Pe plan profesional, este o femeie de succes, iar pe cel personal se declară extrem de fericită alături de familia sa. La 48 de ani, Anamaria Prodan este mama a două fete – Rebecca și Sarah, pe care le are cu primul soț – bastchetbalistul Tibi Dumitrescu.

În 2008, Anamaria s-a căsătorit cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, iar în timpul relației au devenit părinții unui băiețel superb pe nume Laurentiu Reghecampf Jr. Aceștia au ajuns protagoniștii unui reality show difuzat la Antena Stars, în care telespectatorii pot urmări momente din cadrul familiei lor și nu numai.

Impresare de fotbal se mândrește cu o carieră ale cărei recompense financiare nu s-au lăsat așteptate.

Am făcut mulți bani din fotbal, niciodată nu am socotit, dar am cheltuieli mari cu jucătorii, cu antrenorii. Am făcut mulți bani… milioane de euro. Obțin contracte bune pentru că sunt Anamaria Prodan Reghecampf, obțin contracte TV pentru că sunt cea mai bună. Exact cum ziceam, nu știe nimeni câți bani ai în cont, dar dacă lumea te cunoaște, ești bun, a spus Anamaria Prodan, la Kanal D.

Adela Popescu
Adela Popescu

Adela Popescu, la al treilea copil

O altă vedetă autohtonă extrem de fericită este Adela Popescu. Din dorința de a se bucura de o sarcină care să decurgă fără probleme, având în vedere contextul pandemiei de Covid, Adela s-a retras de la Vorbește Lumea, cedându-i locul cântăreței Lora la emisiunea de la PRO TV.

Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au cunoscut pe platourile de filmare, pe când lucrau la un serial de la Acasă TV, iar de atunci cei doi sunt împreună. Au devenit soți și soție, se bucură împreună de băieții lor – Alexandru și Andrei, iar în curând vor deveni părinți pentru a treia oară.

Pe scurt, nu ne era de ajuns “haosul” actual, am vrut unul și mai mare, așa că… da, sunt însărcinată pentru a treia oara. Nu avem emoții deloc, suntem siguri că ne vom descurca, e un copil foarte dorit pe care abia așteptăm să îl cunoaștem.

Vrem sa fie în siguranță și pentru asta vom face tot ce ține de noi. Tocmai de aceea am și hotărât să mă retrag de la Vorbește Lumea atât de repede, spune Adela pe contul ei de Instagram.

Victoria și David Beckham
Victoria și David Beckham

Vedete din străinătate cu copii mulți

Și vedetele din străinătate se pot mândri cu o familie mare și frumoasă. Unele dintre cele mai cunoscute staruri care se mândresc cu mulți copii sunt Victoria Beckham, fosta membră a trupei Spice Girls, și soțul ei – David Beckham.

Au o relație care durează de mai bine de 20 de ani, au împreună 4 copii și mărturisesc că secretul unei relații fericite este comunicarea.

Știți, ne iubim familia. Tot ce facem se învârte în jurul familiei. De asemenea, părinții noștri sunt foarte prezenți și ne ajută atunci când vine vorba de copii, declară  Victoria Beckham.

Tori Spelling, actriță cunoscută de pe urma serialului de succes – Beverly Hills, 90210, și soțul ei (Dean McDermott) au împreună patru copii.

O familie bogată și fericită are și celebrul bucătar – Jamie Oliver. Jools, soția lui, a adus pe lume cinci copii: Daisy Boo, Poppy Honey, Buddy Bear, Petal Blossom şi River.

Mai multe poze în galeria foto de sus!