Home » Life & Style » Știri mondene » Vedete care au refuzat steaua de pe bulevardul Hollywood Walk of Fame. Pe listă se află și George Clooney

Vedete care au refuzat steaua de pe bulevardul Hollywood Walk of Fame. Pe listă se află și George Clooney

Cojocaru Cristian / 23.09.2021, 15:08
Vedete care au refuzat steaua de pe bulevardul Hollywood Walk of Fame. Pe listă se află și George Clooney

Walk of Fame de la Hollywood este bulevardul unde cele mai renumite staruri au câte o stea. Totuși, există și vedete care au refuzat steaua celebră de pe faimosul bulevard. Află cine face parte din această listă.

Lista de vedete care au refuzat steaua pe celebrul Walk of Fame

Ideea de a avea o stea pe celebrul Walk of Fame din Hollywood este una la care foarte multe staruri speră să ajungă în aceasă viață. Dar, cum mereu există o excepție de la regulă, există și persoane care au refuzat ca numele lor să apară în Los Angeles. Aflate la o distanță de 1,8 metri, aceste stele îi pun la loc de cinste pe celebrele vedete hollywoodiene din toate timpurile.

Procesul de selecție în sine, nu este deloc ușor, astfel că o vedetă va trebui să fie nominalizată. Ulterior, aceasta va trebui să plătească o taxă de 40.000 de dolari pentru ca steaua să fie construită dar și cost care acoperă întreținerea bulevardului. Totodată, celebrității îi este pusă cariera sub lupă, precum și premiile sau activitățile caritabile. În momentul în care aceasta este acceptată, persoana respectivă este obligată să participe la ceremonie altfel, va pierde steaua. Află că nume extrem de sonore au refuzat să aibă această stea.

Madonna

Madonna este cântăreața a cărei ascensiune a început în anii ’80, fiind considerată o adevărată stea datorită carierei sale muzicale. Era de așteptat ca o vedetă de asemenea anvergură să primească propunerea de a avea propria stea pe celebrul bulevard hollywoodian. Din nefericire pentru aceștia, Madonna a refuzat propunerea și nu a comentat vreodată refuzul său.

vedete refuzat steaua
George Clooney a refuzat de mai multe ori sa aiba o stea pe Walk of Fame

George Clooney

Actorul este unul foarte cunoscut datorită nenumăratelor roluri pe care le-a obținut în diferite producții de-a lungul anilor. Unul dintre cei mai doriți bărbați de la Hollywood, spre dezamăgirea fanelor înfocate, nu deține o astfel de stea pe Walk of Fame. Starul a primit propunerea în urmă cu câțiva ani, propunere care nu a reprezentat interes pentru el. Autoritățile au mers mai departe de alte câteva ori, nominalizându-l, însă acesta nu a acceptat niciodată. Foarte mulți se întreabă de ce actorul nu are propria stea.

”Primim această întrebare şi de la femei şi de la bărbaţi. George a fost selectat cu câţiva ani în urmă, dar se pare că are un program foarte încărcat. George, dacă citeşti asta, dă-ne un telefon şi vom stabili o dată!‟, a scris pe site-ul Walk of Fame, producătorul de ceremonii Walk of Fame, Ana Martinez.

Al Pacino

Există și celebrități care au acceptat nominalizarea însă aceștia nu s-au prezentat niciodată la ceremonia de revendicare, fiind și cazul marelui Al Pacino. Actorul este unul dintre cei mai cunocuți din toate timpurile și, deși și-a dorit o astfel de stea, nu a avut niciodată parte de ea pentru că timpul nu i-a permis să își programeze ceremonia.

Whitney Houston

Una dintre cele mai cunoscute voci din generația ei, Whitney Houston nu are o astfel de stea pe Walk of Fame. Surpinzător, motivul din spate este că aceasta ar fi refuzat propunere în baza faptului că nu i-ar fi plăcut ca oamenii să calce pe numele ei. ”Pur și simplu nu își dorește ca oamenii să meargă pe numele ei”, a declarat cumnata ei, Pat Houston pentru The New York Times.

Prince

Lipsa stelei lui Prince pe Walk of Fame a fost observată de foarte multe dintre fanii acestuia, însă abia după ce cântărețul a trecut în neființă, în anul 2016. În încercarea de a-l onora pe idolul lor, fanii au improvizat o astfel de stea, iar pozele au devenit virale în media. Deși acesta a fost nominalizat de două ori, iar numele său a apărut în 1999 pe Walk of Fame, a refuzat să participe la ceremonii în baza faptului că ”nu era pregătit pentru așa ceva”. Martinez a afirmat că: ”Prince a fost pe lista mea cu dorințe, dar el a simțit că nu este momentul potrivit”.