Home » Life & Style » Timp liber » 4 vedete din afară care și-au dezmoștenit copiii. Motivul surprinzător pentru care s-a luat decizia radicală

4 vedete din afară care și-au dezmoștenit copiii. Motivul surprinzător pentru care s-a luat decizia radicală

Alexandru Cazacu / 14.06.2022, 15:22
4 vedete din afară care și-au dezmoștenit copiii. Motivul surprinzător pentru care s-a luat decizia radicală

Cu siguranță, majoritatea părinților își doresc să le ofere copiilor lor tot confortul și să le pună la dispoziție tot ce au agonisit pe parcursul vieții. Cu toate acestea, există și oameni care, atunci când a venit vorba despre împărțirea averii, și-au pus copiii biologici pe locul doi, iar banii lor au ajuns la alte persoane. În această situație s-au aflat și unele vedete din afară care au fost dezmoștenite sau care și-au dezmoștenit copiii.

Vedete din afară care și-au dezmoștenit copiii

Foarte mulți oameni bogați au decis, la finalul vieții lor, să nu lase copiilor averile pe care le-au agonisit în timpul vieții. Chiar și unele dintre cele mai cunoscute vedete din lume s-au aflat în această situație. De exemplu, atunci când tatăl său a decedat, actrița Tori Spelling a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută. Ea se aștepta să primească milioane de dolari, însă suma primită a fost mult mică.

Mickey Rooney

Ajuns în apogeul carierei sale de actor, Mickey Rooney încasa în jur de 65.000 de dolari pe săptămână. În banii de astăzi, asta ar însemna cam 250.000 de dolari. Interesant este faptul că, deși a avut 9 copii biologici, el i-a lăsat fiului fostei soții o sumă modică de 18.000 de dolari. Ulterior, copiii actorului au contestat testamentul, susținând că tată lor a fost „influențat în mod nejustificat”.

Tony Curtis

În timpul vieții sale, Tony Curtis a strâns o avere de aproximativ 60 de milioane de dolari. Celebrul actor a avut șase copii, însă în testamentul acestuia scria: „Recunosc existența copiilor mei și am ales, în mod intenționat, să nu le ofer nimic în acest ultim testament”. Nemulțumiți, copiii au suspectat că ultima s-a soție l-ar fi influențat pe milionar.

Vedete din afară care și-au dezmoștenit copiii - Tony Curtis
Vedete din afară care și-au dezmoștenit copiii – Tony Curtis

Jerry Lewis

De-a lungul vieții, actorul american Jerry Lewis a reușit să strângă o avere de circa 50 de milioane de dolari. Cu prima sa soție, el a avut șase copii, iar cu cea de-a doua o fiică adoptivă. Ei bine, în testamentul său, Jerry a ales să îi lase averea fiicei adoptive și i-a dezmoștenit pe copiii biologici, dar și pe descendenții acestora.

„O persoană răutăcioasă și rea. Nu a fost niciodată iubitor și grijuliu față de mine și frații mei”, spunea Gary Lewis, fiul lui Jerry.

Tori Spelling a primit 0,003% din averea tatălui său

Cu siguranță, mulți o cunosc pe Tori Spelling, celebra actriță din serialul american „Beverly Hills”. Aaron Spelling, tatăl vedetei, a fost un mare producător de film și televiziune. Când a trecut în neființă, Aaron a lăsat în urmă o avere impresionantă de 500 de milioane de dolari. La vremea decesului, el deținea cea mai mare casă din Los Angeles.

Se pare că Tori avea obiceiul de a cheltui foarte mulți bani. Așadar, milionarul a decis să îi lase actriței doar 0,003% din averea sa. De fapt, unii susțin că Tori Speling cheltuia într-o singură sesiune de cumpărături aproximativ 60.000 de dolari. Până în 2016, mai multe companii de credit au dat-o în judecată pe actriță, după ce aceasta a cheltuit cu mult peste posibilitățile sale, potrivit clickpentrufemei.ro.