Home » Life & Style » Timp liber » Carmen Harra, previziune sumbră pentru viitorul omenirii. Ce se va întâmpla până în 2033

Carmen Harra, previziune sumbră pentru viitorul omenirii. Ce se va întâmpla până în 2033

Alexandru Cazacu / 01.08.2022, 09:21
Carmen Harra, previziune sumbră pentru viitorul omenirii. Ce se va întâmpla până în 2033

Fiind una dintre cele mai faimoase clarvăzătoare din țara noastră, Carmen Hara locuiește de mai mulți ani în Statele Unite. În urmă cu ceva timp, ea a făcut o serie de noi previziuni în ceea ce privește viitorul omenirii. Ce se va întâmpla în 2023, conform celebrei clarvăzătoare, puteți afla în continuarea acestui articol.

Carmen Harra face noi previziuni pentru viitorul omenirii

După cum spuneam, clarvăzătoarea de origine română este stabilită de mai mulți ani în SUA. Ea a devenit cunoscută datorită predicțiilor sale. Unele dintre previziunile lui Carmen Harra s-au adeverit, așa se face că popularitatea ei a crescut foarte mult în ultimii ani.

Conform spuselor sale, omenirea va scăpa de coronavirus, însă „revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați”. Deși susține că pandemia de COVID a ajuns la final, Carmen Harra spune că vor mai exista cazuri de infectare cu coronavirus. Cu toate acestea, spunea ea, situația nu va mai fi atât de gravă ca până acum.

Carmen Harra, despre inflație: „duce la consecințe dramatice”

Totodată, celebra clarvăzătoare spune că oamenilor le este frică că vine foametea, iar astfel virusul nu va mai fi o prioritate. Potrivit lui Carmen Harra, o problemă cu care se va confrunta omenirea este inflația, pentru că va duce la alte consecințe dramatice.

„Oamenilor le este frică și că vine foametea. Acesta e un alt aspect al problemelor cu care ne confruntăm. Deci, COVID-ul nu mai devine prioritate. A fost prioritar o perioadă de timp, acum nu mai este prioritar. Acum prioritatea sunt alte elemente, cum ar fi inflația. Într-adevăr, inflația duce la toate celelalte consecințe dramatice”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra, previziune sumbră pentru viitorul omenirii
Carmen Harra, previziune sumbră pentru viitorul omenirii

Ce s-ar putea întâmpla până în 2033, potrivit clarvăzătoarei

Carmen Harra este de părere că, în prezent, trecem printr-un purgatoriu global și că abia începând din 2033 am putea intra într-o altă etapă de evoluție. Deși unii ar putea fi de altă părere, clarvăzătoarea susține că pandemia de coronavirus a avut și efecte benefice asupra omenirii. Conform spuselor sale, fiind nevoiți să trecem printr-o astfel de tragedie, am căutat alte resurse și am realizat cât suntem de puternici.

„Omenirea, la ora actuală trece printr-un purgatoriu, o fază nu de involuție, ci de transformare care poată să țină până în anul 2033. Și abia de atunci intrăm într-o altă etapă de evoluție. Dar, haosul acesta prin care noi trecem este necesar pentru progresul nostru spiritual.

În final, pandemia ne învață lucruri esențiale ca să putem să evoluăm. Ne-am interiorizat, ne-am găsit pe noi, ne-am căutat alte resurse, am văzut cât suntem de puternici, că putem să trecem peste așa ceva”, a completat Carmen Harra, potrivit Antena 3.

Carmen Harra: „Vine foamete”

De asemenea, Harra a vorbit și despre resursele planetei care, după cum spune ea, sunt în scădere, iar asta ar putea „duce chiar la foamete”. În plus, clarvăzătoarea este de părere că încălzirea globală va duce la schimbări ale bolilor și nu numai.

„Adică, iată că această problemă de care noi vorbim, cu încălzirea planetei, este de fapt o realitate. O realitate tristă, cruntă, cu care ne confruntăm și care în timp va duce la schimbările bolilor, la schimbări planetare”, a adăugat Carmen Harra.

Ei bine, cam acestea au fost previziunile lui Carmen Harra. În concluzie, până în 2033, omenirea s-ar putea confrunta cu unele probleme, însă apoi lucrurile s-ar putea îndrepta, potrivit clarvăzătoarei.