Home » Life & Style » Timp liber » Ce dezvăluie numele animalului tău de companie despre tine. 5 interpretări nebănuite

Ce dezvăluie numele animalului tău de companie despre tine. 5 interpretări nebănuite

Violeta Badea / 20.04.2021, 10:03
Ce dezvăluie numele animalului tău de companie despre tine. 5 interpretări nebănuite

Ce dezvăluie numele animalului tău. La prima vedere pare un lucru simplu, dar alegerea numelui unui animal de companie este foarte importantă pentru stăpân. De altfel, este o alegere pentru întreaga sa viață. Deși pare greu de crezut, numele animalului tău poate dezvălui multe despre tine și despre personalitatea ta.

Ce dezvăluie numele animalului tău de companie despre tine

Există numeroase nume de animale pe care le poți alege, dar dintre toate faci o singură alegere. În această calitate, tu iei o decizie care spune multe despre felul tău de a fi. Iată ce spune numele animalului tău de companie despre personalitatea ta.

Ce spune animalul tau de companie despre tine
Ce spune animalul tau de companie despre tine

1. Un nume de mâncare

Ginger (Ghimbir), Cherry (Cireș), Candy (Bomboană), Honey (Miere) – sunt doar câteva exemple de nume pe care le poți alege. Dacă preferi să îi dai animalului tău un astfel de nume de mâncare, cu siguranță te bucuri de fiecare masă sau gustare. Acest lucru înseamnă că îți îndrăgești animalul la fel de mult ca preparatele sau alimentele tale preferate.

Fără nicio îndoială, mâncarea evocă emoții pozitive pentru tine și, prin numirea animalului de companie astfel, proiectezi această noțiune prin el. În plus, ești o persoană sociabilă, cu simțul umorului și preferi să te bucuri te toate lucrurile frumoase din viața ta.

2. Un nume de persoană

Max, Lucy, Daisy sau Bobby – sunt doar câteva exemple. Dacă i-ai dat animalului tău de companie un nume de om, cu siguranță îl privești ca pe un prieten, un camarad și o persoană de încredere. Înseamnă că asociezi animalul tău cu un copil sau cu un frate. Ai tendința de a vorbi în permanență cu el și de a-i împărtăși sentimentele.

Toate aceste lucruri arată că ești o persoană iubitoare și grijulie care tratează fiecare ființă vie cu respect. Ești sensibil și atent, iar oamenii te prețuiesc pentru onestitatea și pozitivitatea ta.

Nume de animal de companie
Nume de animal de companie

3. Un nume istoric sau mitologic

Thor, Napoleon, Ares sau Frida – exemple de nume. Dacă animalul tău de companie are un nume istoric sau mitologic, cu siguranță ești fie un iubitor de cărți, fie un tocilar. De asemenea, ești o persoană foarte atentă la detalii, obișnuiești să-ți iei măsuri de siguranță și să-ți planifici fiecare moment din viață.

În același timp, ești o persoană plină de imaginație, creativă și ai mare încredere în forțele proprii. În plus, se spune că ai nevoie de un sens în viață, deci chiar și numele animalului tău de companie ar trebui să aibă o poveste de spus.

4. Un nume de animal

Bear, Tiger sau Panda – exemple de nume. Dacă animalul tău de companie are un nume de animal, cu siguranță ești o persoană realistă și cu picioarele pe pământ. Încerci să nu te sperie în situații dificile, iar rațiunea vine întotdeauna înainte de emoție pentru tine. Iubești foarte mult natura, îți place să petreci timp în aer liber și adori să faci sport.

5. Un nume de titlu

Queen, King, Princess, Prince – exemple de nume. Dacă alegi un astfel de nume pentru animalul tău de companie, cu siguranță îl iubești foarte mult și faci tot ce poți pentru a-l face să se simtă cât mai confortabil. Acest lucru spune despre tine că ești o persoană foarte amabilă, sensibilă și rareori îți ascunzi sentimentele. De asemenea, te mândrești cu tot ce ai, inclusiv cu animalul tău de companie. Prin alegerea acestui nume vrei să arăți cât de important este el pentru tine.