Home » Life & Style » Timp liber » Ce echipe au ieșit de la Asia Express 2021. Concurenții care au părăsit competiția de la Antena 1. Surpriză uriașă pentru Lidia Buble

Ce echipe au ieșit de la Asia Express 2021. Concurenții care au părăsit competiția de la Antena 1. Surpriză uriașă pentru Lidia Buble

Manolică Anca / 25.11.2021, 10:40

Premiera sezonului patru al celui mai așteptat și iubit reality-show din România, Asia Expresss, a avut loc în această toamnă. Cele nouă echipe de concurenți sunt puse la grele încercări ediție de ediție și numai una va reuși să plece acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro. Iată ce echipe au ieșit, până acum, de la Asia Express 2021.

Ce echipe au ieșit de la Asia Express 2021. Prima echipă: Anca și Alexandra Ungureanu

Ultima zi a etapei cu numărul doi a trimis în cursa ultimatum două echipe care s-au calificat automat, Anca și Alexandra Ungureanu, alături de Eliza și Cosmin Natanticu, iar a treia echipă, formată din Mihai și Elwira Petre, a fost nominalizată de către colegii de cursă.

După o zi extrem de plină, Mihai și Elwira Petre, Eliza și Cosmin Natanticu au fost cele două echipe care s-au salvat de la eliminare și vor continua aventura celui mai dur reality-show. Din păcate pentru Alexandra și Anca, diamantul din cutia securizată a fost roșu, astfel că echipa mamă-fiică a fost nevoită să părăsească competiția, fiind prima eliminată din sezonul 4 Asia Express.

„Asia Express este o experiență de care îți vine să fugi, însă în același timp îți vine să o îmbrățișezi și să o ții strâns în fiecare clipă. Aici trăiești cu tine, încercând să te descoperi prin niște situații limită în care nu ai mai fost pus niciodată. Și când simți că nu mai poți, mai poți…și încă mai poți.

Rămâne regretul că nu pot să duc competiția mai departe, pentru că îmi dau seama că este irepetabilă. Dar asta este frumusețea, că am făcut parte dintr-un proiect unic de care o să îmi amintesc toată viața. Asta a fost Asia Express pentru mine, o experiență trăită cât pentru o mie de vieți în doar câteva zile”, a declarat emoționată Alexandra Ungureanu.

Anca și Alexandra Ungureanu, prima echipă care a părăsit Asia Express 2021
Anca și Alexandra Ungureanu, prima echipă care a părăsit Asia Express 2021

A doua echipă care a părăsit competiția Asia Express, sezonul 4

Ziua de bilanț a etapei cu numărul patru Asia Express a trimis în Cursa pentru ultima șansă din Cappadocia alte trei echipe. Ca de obicei, ordinea ajungerii la Irina a avut un rol vital, iar Connect-R și Shift şi Eliza și Cosmin Natanticu au intrat automat în cursă. Cea de-a treia echipă care s-a alăturat a fost cea formată din Maria Speranța și Adriana Trandafir, fiind votată de majoritatea concurenților.

Cursa pentru ultima șansă de miercuri, 13 octombrie, a dus adrenalina la cote maxime, într-un decor de vis, dar în ritmuri alerte de competiție. Echipa formată din Connect-R și Shift au fost ultima ajunsă la Irina, motiv pentru care soarta lor în competiție a fost decisă de culoarea diamantului din cutia securizată. Din păcate, acesta a fost roșu, iar  parcursul pe Drumul Împăraților a luat sfârșit pentru ei, la finalul etapei cu numărul patru.

„Concursul este foarte dur, foarte real. Ne-a părut rău că nu mai stăm, dar e corect. Când am văzut piatra roșie, mi-am adus aminte de motivul pentru care am venit eu aici, și anume să câștig o inimă nouă. În ultimii 20 de ani nu am fost niciodată mai aproape de Dumnezeu așa cum am fost în Asia Express.

M-am atașat foarte tare de toți oamenii de aici și mi-a fost foarte greu să îmi iau la revedere de la ei. Îmi doream să fiu acasă, dar nu aș fi vrut să ies din jocul acesta, din etapa asta a vieții mele”, a declarat Connect-R, cu ochii în lacrimi.

Toate echipele au primit cu greu vestea că echipa cei doi concurenți nu le vor mai fi alături pe Drumul Împăraților. „Mulțumim Asia Express pentru experiența asta de neuitat. În toate momentele noastre grele m-a ajutat foarte mult că am fost cu tine aici. Am avut momente în care nu a mai contat că am alergat și nu am mâncat toată ziua. Când stingeam lumina și ne rugam, ne așezam în pat, simțeam că sunt mult mai bine decât am fost vreodată”, a conchis Shift.

Connect-R și Shift, a doua echipă care părăsește Asia Express 2021
Connect-R și Shift, a doua echipă care părăsește Asia Express 2021

Diamant roșu pentru alți 2 concurenți. Cea de-a treia echipă care a ieșit de la Asia Express

Chiar la jumătatea traseului de pe Drumul Împărăților, alți doi concurenți au primit diamantul roșu. Cea de-a treia echipă care a ieșit de la Asia Express, sezon 4, este formată din Lorelai și Zarug.

După o zi plină cu misiuni grele, aceștia au primit vestea că drumul lor în cadrul competiției a luat sfârșit. Ei au mărturisit că show-ul le-a oferit posibilitatea să-și învingă multe frici și să treacă prin probe de neimaginat.

„Asia Express a fost exact ce promitea. Ideea nu este că eu nu pot duce această experiență, ci că una este să o duci și alta să faci performanță. La modul real, noi ne-am terminat expediția Asia Express și au rămas în competiție doar competitorii.

Nu știu dacă mi-aș dori vreodată să retrăiesc multe din ce am trăit aici, dar cert este că nu aș da nimic înapoi. Multumesc Asia Express și să știți că nu regret nicio secundă, în ciuda tuturor fricilor mele, că am venit aici, le-am explorat și le-am învins”, a mărturisit Zarug.

Cei doi au format o echipă unită și au reușit pe parcursul competiției să-și păstreze optimismul și energia pozitivă.

„Mare parte din Asia Express pentru mine este ce am trăit cu tine, aceste jocuri pe care nu le-am făcut niciodată, dar am avut ocazia să le facem împreună. Mi se pare superb că am făcut totul cu tine”, a adăugat Lorelai cu zâmbetul pe buze.

Ce echipe au ieșit de la Asia Express 2021. Zarug și Lorelei
Ce echipe au ieșit de la Asia Express 2021. Zarug și Lorelei

Ce echipe au ieșit de la Asia Express 2021. Patrizia și Francy, final de drum la Asia Express

În ediția 29 a sezonului 4 Asia Express. Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, au fost eliminați din competiție. Cursa pentru cei doi s-a oprit în Tibilisi, capitala Georgiei, după ce au ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor, fiind cea de-a patra echipă care a părăsit competiția.

Patrizia Pagleri și Francesco, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Cosmin și Eliza Natanticu au fost cele trei echipe care au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă a etapei a șaptea de pe Drumul Împăraților. Jocul a fost unul plin de presiune, adrenalină și tensiuni. Concurenții au avut parte de misiuni dificile, care s-au bazat pe logică, răbdare, dexteritate și o coordonare bună a celor doi coechipieri.

„E o mare realizare pentru mine. (…) Pentru mine Asia Express a însemnat o luptă cu mine, un vis împlinit. Mi-am dorit foarte tare să fac parte din acest proiect, iar faptul că am ajuns până aici alături de copilul meu e un vis împlinit. (…) Mă bucur tare mult că am făcut parte din Asia Express”, a spus Patrizia, la final.

Patrizia și Francesco, a patra echipă eliminată la Asia Express
Patrizia și Francesco, a patra echipă eliminată la Asia Express

Maria Speranța și Adriana Trandafir nu au reușit să obțină pașaportul despre Israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților

În ultima zi din Iordania, echipele formate din Emi și Cuza, Mihai și Elvira, Cosmin și Eliza și Adriana și Maria Speranța au pornit în cursa ultimatum a etapei, pe o căldură toridă, tipic iordaniană. Efortul fizic și motivația au jucat un rol important în clasamentul final al cursei care, din păcate, le-a adus pe ultimul loc pe Adriana Trandafir și Maria Speranța.

Soarta lor a fost decisă de culoarea nestematei din cutia securizată. Așa cum și ele se așteptau, diamantul a fost de culoare roșie, astfel că aventura lor pe Drumul Împăraților s-a oprit în Iordania.

„Este important să lupți lângă oameni puternici, iar eu sunt fericită și din acest punct de vedere. Am fost de multe ori la nivelul lor, de multe ori peste. Noi am intrat mamă-fiică, am ieșit mamă-prietenă. Am trecut prin multe lucruri, iar Asia Express a fost o bucurie! Mulțumesc întregii echipe și mă înclin în fața profesionalismului vostru”, a mărturisit Adriana Trandafir, în aplauzele tuturor.

Maria Speranța a descris participarea sa în ultima cursă de pe Drumul Împăraților drept o „semifinală splendidă” și le-a mulțumit tuturor celor care le-au susținut pe ea și pe mama ei.

„Nu am cuvinte să descriu această experiență, o semifinală splendidă dar așa e jocul. Mulțumim pentru toate mesajele, mulțumim pentru gânduri, mulțumim echipei și mulțumim familiei Asia Express”, a transmis Maria Speranța pe contul său de Instagram.

Maria Speranța și Adriana Trandafir, final de drum la Asia Express
Maria Speranța și Adriana Trandafir, final de drum la Asia Express

Cosmin și Eliza Natanticu nu au reușit să prindă un bilet în semifinala Asia Express

La început au fost nouă echipe. Au luptat din greu pentru a ajunge cât mai desparte în competiție, însă numai patru au ajuns în etapa finală din Israel. Cuza și Emi Lidia, Buble și Estera, Mihai Petre și Elwira, Cosmin și Eliza Natanticu sunt cei care au reușit să pășească în Țara Sfântă.

Cum Drumul Împăraților se apropie de final, Irina Fodor a anunțat echipele că totul va deveni din ce în ce mai dificil. A existat și un element-surpriză, trei cufere în care se aflau două nestemate verzi și una roșie. Ultimele echipe care ajung la ea din cursă vor alege un cufăr, acesta urmând a le decide soarta în competiție.

Din păcate, Cosmin și Eliza Natanticu au primit două cufere cu pietre prețioase pentru că au ajuns de două ori pe ultimul loc. Dintre acestea, unul conținea o nestemată roșie, astfel că cei doi au părăsit Asia Express în ediția 39 a reality show-ului.

„Multumim echipei @asiaexpressromania pt oportunitatea si sansa de a participa la cea mai tare em de reality din Romania si nu numai. Ma simt binecuvantat alaturi de @eliza_natanticu”, a scris Cosmin Natanticu pe contul său de Instagram.

Și Eliza a ales să le împărtășească fanilor câteva cuvinte despre experiența Asia Express.

„Cea mai frumoasa experienta din viata mea! Multumesc @natanticu_cosmin @asiaexpressromania @disneysuitsme @mona.segall & colegilor nostri dragi! Va iubim si veti ramane mereu in inimile noastre. Stiti ca in afara competitiei ne-am inteles mereu f bine!
Multumim @irina_fodor
Multumim echipei din spatele acesti grandioase producții.
Bravo colegilor!”, a scris aceasta pe Instagram.

Cosmin și Eliza Natanticu, eliminați înainte de semifinală
Cosmin și Eliza Natanticu, eliminați înainte de semifinală

Lidia și Estera Buble, final de drum în Asia Express. Nu au reușit să ajungă în finală

Gândul că mai este numai un pas spre marea finală Asia Express le-a făcut pe cele trei echipe să lupte din răsputeri. Încă din ultima etapă, Irina Fodor anunțase vedetele că vor avea parte până în marea finală de un element-surpriză: trei cutii cu nestemate care le vor decide soarta lor pe mai departe. În ediția 40 a sezonului 4 din Asia Express, Lidia Buble și Estera au luat primul cufăr, celelalte două mergând către Mihai Petre și Elwira.

Desigur, momentul deschiderii lor a fost unul extrem de emoționant, toți trăind cu sufletul la gură. Avea să se decidă ce echipă va lupta în finală alături de Cuza și Emi. Mihai Petre și Elwira au fost de două ori mai emoționați pentru că ei aveau două cutii. În final, s-a aflat că nestemata roșie se afla în cutia surorilor Buble, astfel că drumul lor în competiție s-a oprit înainte de marea finală.

Final de drum la Asia Express 4 pentru Lidia și Estera Buble
Final de drum la Asia Express 4 pentru Lidia și Estera Buble

Despărțirea a fost una dureroasă pentru toată lumea, dar mai ales pentru fete care au izbucnit în plâns. Totuși, pentru că avea pregătit momentul încă de acasă, Lidia Buble a ales să îmbrace o rochie de mireasă, de față cu toți, pentru a-și „ține promisiunea” că nu va pleca nemăritată din Asia Express. Aceasta a dorit să părăsească aventura Asia Express cu zâmbetul pe buze, părăsind competiția în rochie de mireasă și voal pe cap.

„Emotii, legatura mult mai stransa intre mine si Esti, adrenalina, competitivitate, incredere de sine mult mai mare, ritm de viata alert (ca la armata, bublisorii mei), lume noua, foame, cerșit, cazare si transport. Asa descriu, pe scurt, experienta Asia Express, experienta pe care o consider o a doua mea copilarie, dar traita la intensitate maxima. (…)

Si cum am facut o promisiune, atat mie cat si celor din jur, am imbracat rochia de mireasa, chitita pe maritat in Asia Express inca de la plecarea din tara.”, așa sună o parte din mesajul postat de Lidia Buble pe Instagram.

Mesajul Lidiei Buble
Mesajul Lidiei Buble

Duminică, 28 noiembrie, marea finală Asia Express 4

Asia Express 4 continuă pe Drumul Împăraților duminică, de la 20:00, cu finala sezonului 4 Asia Express- Drumul Împăraților. Cuza și Emi și Mihai și Elvira Petre vor lupta din greu pentru a obține amuleta de aur și premiul în valoare de 30.000 Euro. Marea finală se vede pe Antena 1 sau live stream online pe AntenaPlay – https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților la Asia Express a pornit din Turcia, a continuat în Georgia și Iordania, iar acum a ajuns în Israel, ultima țară. Punctul final de întâlnire va fi în Ierusalim, acolo unde se va afla cîștigătoarea sezonului 4 Asia Express.