Home » Când, unde, cum » Ce este și cum se calculează numărul sufletului. Dezvăluie aspecte importante despre destinul unei persoane

Ce este și cum se calculează numărul sufletului. Dezvăluie aspecte importante despre destinul unei persoane

Alexandru Cazacu / 27.04.2022, 13:26
Ce este și cum se calculează numărul sufletului. Dezvăluie aspecte importante despre destinul unei persoane

Prezent în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 1, Mihai Voropchievici a vorbit de această dată despre numărul sufletului și dorința ascunsă ce ne ghidează în viață. Află mai departe ce este și cum se calculează numărul sufletului. Conform celebrului numerolog, acesta ne dezvăluie detalii importante despre destinul unei persoane.

Ce este și cum se calculează numărul sufletului

Se pare că numărul sufletului mai este denumit și dorința ascunsă, intimă a sufletului fiecăruia dintre noi, iar nu toată lumea îl cunoaște. Conform lui Mihai Voropchievici, atunci când ai aflat acest număr, poți ști foarte multe lucruri despre o persoană.

„Fiecare are un secret. Unul își dorește bani, altul putere, fiecare în ordinea cifrelor de la 1 la 9. Dar cum se află este destul de simplu și ușor de înțeles. Luați tot numele complet. Și din el selectați numai vocalele. Adică aveți a, e, i, o, u. Iar ă și î sunt a, respectiv i repetat și au aceeași valoare.

Pentru a este 1, e este 5, i este 9, o este 6, iar u este 3. Nu cred că sunt greu de reținut. V-am învățat să scrieți cifre de la 1 la 9 și să puneți fiecare literă sub cifră. Când ați ajuns la 9 și o reluați și scrieți sub următoarea și atunci veți găsi foarte ușor valoare vocalelor”, a spus numerologul, la Antena 3.

Ce dezvăluie numărul sufletului

Numărul 1

Persoanele care au numărul sufletului 1 își doresc să fie primii în toate ariile vieții lor. De asemenea, acești oameni își doresc să strălucească, să iasă în față și caută posturi de conducere. Sunt hotărâți, ambițioși și caută să fie în lumina reflectoarelor.

Numărul sufletului 2

Cei care au numărul 2 nu își doresc să fie în centru atenției, ci vor să stea în umbră, spune numerologul. Sunt foarte calmi de obicei, iar spusele lor sunt adevărate, tocmai de aceea își doresc confirmarea celor din jur. Dau adesea sfaturi bune și sunt persoanele care fac lucrurile să meargă. totodată, oamenii cu acest număr sunt consilieri buni, însă nun suportă jumătățile de măsură și sunt foarte tranșanți.

Numărul 3

Persoanele cu vibrația sufletului 3 sunt vesele, istețe și dau dovadă de o inteligență ieșită din comun. Acești oameni sunt, de asemenea, guralivi și foarte buni comunicatori, iar dorința lor este de a se delecta cu toate aspectele plăcerilor. Stăpânind foarte bine arta discursului, ei pot foarte ușor să manipuleze oamenii. De multe ori, ei se ocupă cu domenii artistice, transmițând importanța frumuseții în lume.

Numărul 4

Oamenii care au numărul 4 tânjesc după stabilitate emoțională și financiară, potrivit lui Mihai Voropchievici. În schimb, ei sunt mai sobri și nu fac cu ușurință o declarație de dragoste.

„Într-un om cu patru, vibrația sufletului, poți să găsești orice anotimp, trece la un sentiment la altul foarte repede. Frica lor de a-și asuma riscuri îi poate duce în situații în care s-ar putea simți neputincioși și blocați pentru că au tendința de a rămâne mai degrabă pe calea pe care o cunosc, fără a îndrăzni să se aventureze pe ceva nou”, a spus numerologul, la Antena 3.

Pe de altă parte, cei cu vibrația sufletului 4 sunt loiali și nu ies din tiparele lor. Își doresc stabilitate pe plan profesional și financiar. De fapt, ei vor să aibă și relații stabile cu persoane asemănătoare lor.

Numărul 5

Cei care au acest număr sunt, de cele mai multe ori, plini de viață veseli, dar și mincinoși câteodată, spune specialistul în numerologie. Ei vor libertate, iar pentru a o obține mint de îngheață apele. Atunci când simte că o cineva vrea să îi îngrădească, ei scapă și mai trântesc câte o minciună.

În schimb, sunt persoane creative și talentate, dar și buni negociatori. Pot vine orice și te pot face să crezi orice. În ceea ce privește relațiile, cei care au numărul 5 vor fi primii care vor da bir cu fugiții. Acceptă persoanele asemănătoare lor, iar o căsnicie va merge doar atât timp cât le este respectată libertatea.

Ce este și cum se calculează numărul sufletului
Ce este și cum se calculează numărul sufletului. Dezvăluie aspecte importante despre destinul unei persoane

Cum sunt cei cu numărul sufletului 6

Despre oamenii care au numărul sufletului 6, Mihai Voropchievici spune: „Iubitori, înțelegători, oameni cu suflet mare. Sunt extraordinar de empatici și la fel ca și 2 vin cu un ajutor nemaipomenit. Sunt oameni justițiari pentru că nu vor accepta niciodată ca cineva să îi facă o nedreptate altuia. Trebuie să știe care este motivul, cercetează și vrea să demonstreze că nu este adevărat”.

De asemenea, ei se transformă adesea în lideri și au toate calitățile pentru a face asta. Știu tot timpul ce să facă pentru a obține ce își doresc și nu se lasă la jumătatea drumului.

Numărul sufletului 7

Iubesc libertatea, iar viața este o adevărată aventură pentru cei care au acest număr. Sunt introvertiți și circumspecți atunci când fac o alegere și nu se intră foarte ușor în sufletul lor. Ei nu acceptă pe oricine și dau dovadă de o inteligență ieșită din comun.  Intuiția lor este fantastică, iar de multe ori dau dovadă de o bunătate excesivă. De fapt, ei sar în ajutor chiar și atunci când nu sunt solicitați în acest sens.

Numărul 8

Aceștia sunt oamenii care iubesc succesul. În viață, ei caută bani, valori materiale și o poziție socială bună. Încă de la vârste fragede, cei cu cifra sufletului 8 visează să ajungă pe culmile succesului și își programează viața, își stabilesc anumite targeturi și fac tot posibilul să le îndeplinească.

Numărul sufletului 9

„Oamenii care, deși stau cu picioarele pe pământ, sunt cu capul în nori. Sunt visătorii. Pentru ei, tot ce înseamnă spiritualitate, contactul cu adevărul necunoscut, cu simțul comun, sunt prioritate. Știu să trăiască în prezent și în ciuda provocărilor au abilitatea de a merge pe drumul evoluției mizând pe un fapt extraordinar, pe intuiție” spune numerologul despre cei care au numărul sufletului 9.

De asemenea, ei sunt foarte intuitivi, dar și mari aventurieri. În opinia lor, toată lumea este cinstită, iar atunci când fac o alegere, de obicei este greșită.