Home » Life & Style » Timp liber » Ce înseamnă când visele se repetă. De ce să nu le ignori. Mesajul puternic pe care îl ascund

Ce înseamnă când visele se repetă. De ce să nu le ignori. Mesajul puternic pe care îl ascund

Alexandru Cazacu / 24.05.2022, 14:00
Ce înseamnă când visele se repetă. De ce să nu le ignori. Mesajul puternic pe care îl ascund

Cu siguranță, tuturor ni s-a întâmplat să avem același vis mai multe nopți la rând. Ei bine, acesta nu este un fenomen paranormal, spun specialiștii. Deși nu prea le dăm importanță, aceste vise ne-ar putea transmite un mesaj foarte important despre noi înșine. Haideți să vedem ce înseamnă când visele se repetă, ce mesaje ne pot trimite acestea și de nu trebuie să le ignorăm.

De ce visăm același lucru mai multe nopți la rând

Înainte de toate trebuie să aflăm care sunt cauzele viselor care se repetă. Indiferent că este vorba de coșmaruri sau vise frumoase, mesajele acestora merită descifrat. Doar atunci când le înțelegem, vom putea scăpa de ele. Ei bine, la baza lor pot sta mai multe lucruri, printre care și unele traume pe care le-am trăit în copilărie.

De asemenea, visele care se repetă ar putea avea legătură cu unele slăbiciuni pe care le avem și de care suntem conștienți, însă nu știm cum putem trece peste ele. Chiar și un eșec, un impas sau o nemulțumire legată de viața personală ar putea sta la baza acestor vise. Acestea fiind spuse, haideți să vedem și ce semnificații au unele dintre cele mai comune vise care se repetă.

Ce înseamnă când visele se repetă

Căderea în gol

În timp de adormi, ritmul bătăilor inimii se reduce, iar corpul se relaxează, așa că ai senzația că ești în cădere. Dar ce înseamnă când un astfel de vis se repetă? Ei bine, conform specialiștilor, acest vis îți induce o stare de neliniște și poate ascunde faptul că îți este teamă să te confrunți cu o anumită situație.

Valuri uriașe

Cel mai probabil, toți am visat că suntem acoperiți de apă sau că valuri uriașe se îndreaptă către noi. Dacă acest vis se repetă ar putea însemna că trecem printr-o perioadă grea din punct de vedere emoțional. Ar putea fi vorba de faptul că te-ai îndrăgostit de o persoană sau că îți este frică că ai putea pierdea marea iubire.

Ce înseamnă când visele se repetă
Ce înseamnă când visele se repetă. De ce nu trebuie să le ignori

Visul în care ești urmărit

De obicei, visele în care ești urmărit de cineva sunt mai frecvente în cazul femeilor. Acesta ți-ar putea arăta că încerci să scapi de o problemă dificilă, fără a fi nevoit să te confrunți direct cu ea. Totuși, dacă vei reuși să descoperi care este motivul pentru care fugi, vei rezolva misterul și vei scăpa și de acest vis.

Rătăcire

Dacă visezi mai multe nopți la rând că ești rătăcit sau că ești în căutarea unui lucru pierdut ar putea să-ți atragă atenția cu privire la o schimbare majoră din viața ta. De asemenea, aceste pot avea legătură cu frustrările acumulate în ceea ce privește o situație confuză care te neliniștește.

Zborul în vis

Visul în care zbori nu are de obicei un final fericit. Ar putea fi vorba despre o vulnerabilitate sau ți-ar putea arăta că nu ești sigur pe tine, neajutorat sau că te simți în pericol. Totodată, zborul în vis poate exprima lipsa de afecțiune sau faptul că îți este frică de noi provocări. În schimb, atunci când acest vis termină cu bine, poate scoate la iveală sentimentul de victorie sau superioritate.

De ce să nu ignorăm visele care se repetă

Specialiștii susțin că visele care se repetă conțin avertismente și încearcă să ne comunice ceva în legătură cu viața noastră de zi cu zi. Ele pot arăta o slăbiciune sau o temere și nu este recomandat să le ignorăm. Subconștientul nostru ne oferă informații importante despre noi, iar dacă suntem atenți putem înțelege foarte clar mesajul. Deși pot avea o tentă ușoară de coșmar, asta ne poate ajută să le luăm mai bine în considerare.