Home » Life & Style » Timp liber » Ce notă a luat Roxana Ciuhulescu la BAC. Fosta concurentă Survivor, urmărită de ghinioane

Ce notă a luat Roxana Ciuhulescu la BAC. Fosta concurentă Survivor, urmărită de ghinioane

Alexandru Cazacu / 31.05.2022, 08:45
Ce notă a luat Roxana Ciuhulescu la BAC. Fosta concurentă Survivor, urmărită de ghinioane

Absolvenții de liceu care își doresc rezultate bune la BAC se pregătesc din greu pentru examenul maturității. În această situație au fost și multe dintre vedetele autohtone, iar Roxana Ciuhulescu își amintește cu drag de acele zile pline de emoție. În cadrul unui interviu, fosta concurentă de la „Survivor” a vorbit despre perioada în care a susținut examenul de Bacalaureat și a dezvăluit ce medie generală a obținut.

Roxana Ciuhulescu, urmărită de ghinioane la examenul de Bacalaureat

Roxana Ciuhulescu are câteva amintiri amuzante de la examenul de Bacalaureat. Într-un interviu pentru Ego.ro, vedeta a spus că a pus trei ceasuri să sune în dimineața zilei de examen, pentru că era conștientă că doarme profund. Chiar și așa, Roxana a întârziat la BAC, deoarece nu a auzit alarmele.

Ba chiar mai mult de atât, ajunsă la examen fosta concurentă de la „Survivor” a fost nevoită să se întoarcă acasă, pentru că și-a uitat buletinul.

„Am cea mai trăsnită amintire. Mi-am pus 3 ceasuri în oală ca să sune, să mă trezesc dimineața pentru că dormeam lemn, dar nu am auzit niciunul. Am ajuns târziu la examen, ciufulită. Uitasem și buletinul și a trebuit să mă întorc acasă. Am intrat până la urmă, noroc că stăteam foarte aproape de liceu”, a povestit Roxana Ciuhulescu, potrivit Ego.ro.

La matematica i-a fost mai greu

Îndrăgita vedetă a precizat că nu s-a înțeles niciodată cu matematica. În schimb, Roxanei i-a fost foarte ușor la sport, mai ales că la vremea respectivă făcea handbal de performanță. Ba chiar a ajutat și o colegă.

„La matematica, din câte țin minte, mi-a fost greu. Nu am fost niciodată iubitoarea acestei materii, nu mi-a plăcut niciodată matematica. Cel mai ușor pot să spun că am dat sportul și am tras după mine o colegă care era total anti-sport. Pe vremea aia făceam handbal de performanță și mi-a fost ușor. Ca să o ajut și pe ea, am tras-o efectiv după mine”, spune Roxana.

Ce notă a luat Roxana Ciuhulescu la BAC. Fosta concurentă Survivor, urmărită de ghinioane
Ce notă a luat Roxana Ciuhulescu la BAC. Fosta concurentă Survivor, urmărită de ghinioane

Ce notă a luat Roxana Ciuhulescu la BAC

În ceea ce privește nota de la Bacalaureat, Roxana Ciuhulescu spune că media generală la examenul maturității a fost 8,50. Făcând sport de performanță, ea mergea adesea în cantonamente și turnee, așa că nu i-a fost ușor să se pregătească pentru Bacalaureat și să țină ritmul cu amândouă.

„Din câte țin minte, am avut media generală în jur de 8,50. Pentru faptul că făceam sport de performanță și eram tot timpul în cantonamente și turnee, mi-a fost destul de greu să țin ritmul cu amândouă.

Am avut noroc de un antrenor la echipă foarte bun, care era ca un tată pentru noi și venea și la școală, ne verifica rezultatele. Pe vremea respectivă, nu puteai să fii componenta lotului național și să vii cu 4 și 5. Era rușine”, a adăugat fosta concurentă de la „Survivor”.

De sport nu s-a lăsat nici în prezent. Roxana Ciuhulescu are unele probleme la un picior și merge la sală de două ori pe săptămână, pentru a se asigura că acestea nu se înrăutățesc. Vedeta susține că , dacă s-ar lăsa de sală, ar ajunge foarte ușor pe masa de operație. „Nu am cum să susțin ligamentele dacă nu întrețin musculatura”, spune ea.