Home » Life & Style » Timp liber » Ce semnifică visele tale, în funcție de persoanele care apar. Mesajul pe care îl ascund

Ce semnifică visele tale, în funcție de persoanele care apar. Mesajul pe care îl ascund

Alexandru Cazacu / 07.12.2021, 17:48
Ce semnifică visele tale, în funcție de persoanele care apar. Mesajul pe care îl ascund

Fie că visăm frumos, fie că avem coșmaruri, cert este faptul că cele mai misterioase vise sunt cele în care apar unele persoane. În acest context, noi vă vom spune astăzi ce semnifică visele, în funcție de persoanele care apar în ele. Ce mesaje ascund aceste vise, puteți afla în rândurile de mai jos. Se pare că ele ne transmit cu totul altceva decât ceea ce credem noi.

Ce semnifică visele tale, în funcție de persoanele care apar

Se spune că visele ne pot da informații din viața de zi cu zi, pe care noi le ignorăm. Atunci când în visele noastre apar unele persoane, misterul mesajelor pe care acestea încearcă să ni-l transmită poate fi uneori confuz.

Ba chiar mai mult de atât, atunci când ne trezim din astfel de vise, putem avea senzația că ne lipsește ceva sau că am uitat un lucru foarte important, iar de cele mai multe ori chiar așa este. Hai să vedem ce înseamnă visele tale, în funcție de persoanele care apar în ele.

Semnificația visului în care apari chiar tu

Se pare că visele în care apari chiar tu îți pot atrage atenția cu privire la starea ta de sănătate. De asemenea, ele pot însemna că este nevoie să schimbi unele lucruri în viața de zi cu zi, pe care tu nu le vezi deocamdată. Cu toate acestea, indiferent de situația din vis, propria persoană este un simbol pozitiv și te ajută să ai mai multă încredere în tine și în tot ceea ce faci.

Visele în care apar părinții

Atât cuvintele rostite, cât și gesturile pe care le fac în vis membrii familiei tale sunt o cheie a relației pe care o ai cu aceștia. De exemplu, dacă îți visezi foarte des mama, acest lucru ar putea arăta că treci printr-un moment dificil al vieții și ai nevoie de încurajare, atenție și afecțiune. În schimb, dacă tatăl tău este cel care apare adesea în vis, poate fi vorba despre un eșec peste care nu reușești să treci de unul singur.

Ce semnifică visele tale, în funcție de persoanele care apar ele
Ce semnificație au visele tale, în funcție de persoanele care apar ele

Visul în care apare o fostă iubire

Aceste vise îți pot spune că ai încă sentimente neîmpărtășite sau unele regrete. Cu toate acestea, în unele cazuri, apariția fostei iubiri în vis te poate avertiza cu privire la faptul că ești deranjat de unele aspecte din relația pe care ai acum.

Visele în care apar cei trecuți în neființă

Fără doar și poate, acestea sunt unele dintre cele mai tulburătoare vise, deoarece niciodată nu știi ce înseamnă sau dacă sunt pozitive. Se pare că este important mesajul pe care ți-l transmite persoana care nu mai este printre noi. Dacă zâmbește, îți dă un sfat sau te încurajează, înseamnă ca te-ai împăcat cu gândul că persoana respectivă nu mai este.

Pe de altă parte, dacă persoana decedată este tristă sau te ceartă, înseamnă că nu te-ai obișnuit încă cu gândul că nu o vei mai vedea niciodată și îi simți lipsa.

Ce înseamnă când visezi persoana pe care o placi

Cel mai probabil, majoritatea dintre voi am visat măcar o dată persoana care ne place, însă nici măcar în vis nu avem curajul să-i mărturisim acest lucru. Ei bine, dacă ne raportăm la psihologie, acesta este un lucru normal. Adică, dacă gândurile noastre sunt îndreptate cât este ziua de lungă către persoana respectivă, este perfect normal să o visăm și noaptea. Deși am putea fi tentați să credem că sentimentul e reciproc, realitatea ar putea fi cu totul alta.