Home » Life & Style » Timp liber » De ce nu a vrut Pink să cânte la ziua de naștere a Prințului William. Motivul nebănuit

De ce nu a vrut Pink să cânte la ziua de naștere a Prințului William. Motivul nebănuit

Alexandru Cazacu / 19.12.2021, 13:03
De ce nu a vrut Pink să cânte la ziua de naștere a Prințului William. Motivul nebănuit

În caz că nu știați, Prințul William este un admirator înfocat al lui Pink, faimoasa cântăreață americană. Cu toate acestea, se pare că sentimentul nu este reciproc. Iar asta o demonstrează scrisoarea furioasă pe care chiar artista i-a trimis-o prințului, după ce acesta a invitat-o la ziua lui de naștere. De ce nu a vrut Pink să cânte la ziua de naștere a lui William? Ei bine, veți afla acest lucru în continuarea articolului.

Motivul pentru care Pink nu a vrut să cânte la ziua de naștere a Prințului William

Câteodată, chiar și unii dintre cei mai celebri cântăreți susțin concerte private. Evident, sumele încasate pentru doar câteva minute de cântat sunt enorme, iar artiștii nu cântă chiar pentru oricine. Celebra cântăreață americană Pink a fost invitată să cânte la petrecerea aniversară a Prințului William, când acesta împlinea 21 de ani.

Se pare că artista i-a refuzat propunerea moștenitorului coroanei Marii Britanii pentru că nu ar fi fost de acord cu hobby-urile acestuia. Mai exact, cântăreața este o mare iubitoare de animale și nu este de acord cu cei care le omoară doar pentru a se distra. Prințul William este unul dintre aceștia, fiind cunoscut faptul că practica vânătoarea, iar acest lucru este inadmisibil pentru cântăreață.

Ce i-a transmis Pink Prințului William

Așadar, atunci când a primit invitația respectivă, ea l-a refuzat pe prințul William. Ba chiar mai mult de atât, Pink i-a scris viitorului Rege al Marii Britanii și o scrisoare în care i-a cerut să nu mai ucidă vietăți nevinovate pentru distracție. Totodată, artista i-a reproșat faptul că, fiind în Africa, William nu a avut nicio o problemă să copieze exemplul localnicilor și să omoare animale cu sulița.

„M-am bucurat foarte mult să aud că am fost prima ta alegere în ceea ce-i privește pe cei care să cânte la petrecerea ta de 21 de ani. Apoi am fost dezgustată să descopăr că vânezi și omori animale pentru propria ta distracție, că ai aruncat o suliță într-o căprioară din Africa în mod intenționat. De ce ai făcut asta? Călătoria ta a avut ca scop maturizarea ta, dovedirea că astfel ești un bărbat adevărat?”, i-a scris cântăreața Prințului William, potrivit clickpentrufemei.ro.

De ce nu a vrut Pink să cânte la ziua prințului William
De ce nu a vrut Pink să cânte la ziua prințului William

În ciuda acestor lucruri, Pink credea că Prințul William se poate schimba din acest punct de vedere, la fel cum o făcuse și ea, atunci când a decis să renunțe la toate blănurile sale, devenind o susținătoare înfocată a drepturilor animalelor. Ba chiar mai mult de atât, cântăreața americană a încercat să convingă și pe redactorul-şef al revistei Vogue să nu mai promoveze articole de îmbrăcăminte confecționate din blana animalelor.

Mai multe organizații susținătoare a drepturilor animalelor au condamnat gestul Prințului William

La vremea respectivă, unele organizații pro-animale l-au condamnat pe William atunci când a aruncat sulița într-o antilopă. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al Palatului St. James spunea atunci, pentru MTV News, incidentul cu pricina nu a avut, iar vacanța moștenitorului coroanei britanice nu a inclus un safari sau vreo vânătoare.