Home » Life & Style » Timp liber » Finala Asia Express. Când are loc și cine sunt finaliștii sezonului 4. Totul despre concurenții din reality show-ul de la Antena 1

Finala Asia Express. Când are loc și cine sunt finaliștii sezonului 4. Totul despre concurenții din reality show-ul de la Antena 1

Manolică Anca / 25.11.2021, 14:08

Iată că cel mai dur reality-show din România se apropie de final. Cursa pe Drumul Împăraților la Asia Express a fost una plină de emoții, surprize și multă adrenalină pentru cele nouă echipe care au pornit în ceea ce avea să fie cea mai frumoasă experiență a vieții lor. Miercuri seară s-au decis cele două echipe care vor lupta pentru amuleta de aur și premiul de 30.000 de Euro. Află când va fi finala Asia Express sezonul 4.

Asia Express și-a ales echipele finaliste

Nouă echipe, patru țări și un carusel de emoții și trăiri. Cam așa s-ar putea descrie în numai câteva cuvinte cursa de pe Drumul Împăraților la Asia Expres sezonul 4. Dar, incontestabil, cea mai frumoasă experiență din viața fiecărui concurent!

De-a lungul celor aproximativ 40 de ediții de Asia Express, concurenții au avut parte de momente emoționante, multă adrenalină, probe dificile, situații imprevizibile și un traseu foarte solicitant. Toți au pornit din Edirne, Turcia, însă numai patru echipe au ajuns în Israel. Și doar două au reușit să parcurgă întreg drumul din Turcia, Georgia, Iordania, până în punctul final din capitala Țării Sfinte, Ierusalim.

Cele nouă echipe de la Asia Express sezonul 4
Cele nouă echipe de la Asia Express sezonul 4

Când va fi finala Asia Express sezonul 4

În ediția de miercuri seară, ne-am luat la revedere de la echipa formată din Lidia și Estera Buble, după o semifinală plină de adrenalină, pe străzile din Tel Aviv, Israel. A fost o cursă crâncenă și, deși ordinea sosirii la Irina Fodor le-a clasat pe locul 2, nestemata din cufărul lor a fost de culoare roșie. Astfel, drumul lor la Asia Express sezonul 4 s-a oprit înainte de Marea Finală.

„Este cel mai neașteptat deznodământ. A fost cea mai frumoasă aventură a vieții noastre, cea mai mare nebunie pe care am ales să o facem împreună. Este atât de frumos ce se întâmplă în Asia Express, încât nu poți să spui că există ceva ce nu ne-a plăcut.”, a spus Lidia Buble la final, cu lacrimi în ochi, dar cu zâmbetul pe buze.

Lidia și Estera Buble au părăsit Asia Express 4
Lidia și Estera Buble au părăsit Asia Express 4

Pentru Emi și Cuza lucrurile au fost ceva mai simple, pentru că ei au reușit să își securizeze locul în competiție și în marea finală clasându-se pe locul întâi. Însă, pentru a doua echipă finalistă emoțiile au fost la puterea a doua. Pentru că Mihai și Elwira Petre aveau două cufere cu nestemate, deci șanse mai mari să plece acasă. Se pare că norocul le-a surâs și cuferele ascundeau două pietre verzi. „Nu ne-a venit să credem. Am ajuns în finala Asia Express!”. 

Așadar, s-au decis cele două echipe care vor lupta în finala Asia Express sezonul 4. Mihai şi Elwira Petre, respectiv Cuza şi Emi se vor duela în finala de duminică, 28 noiembrie, de la ora 20:00, pentru a câștiga amuleta de aur și premiul în valoare de 30.000 de Euro. Lupta se va da în capitala Țării Sfinte, Ierusalim.

Echipele din Finala Asia Expess 2021
Echipele din Finala Asia Expess 2021

Cine sunt Elwira și Mihai Petre

Dansator și coregraf talentat, Mihai Petre a devenit cunoscut publicului larg, mai ales, datorită participării sale la emisiunea „Dansez pentru tine”, de la Pro TV. Totodată, el a fost și jurat în cadrul emisiunii „Românii au talent”, de la același trust. În afară de cariera sa în dans, Mihai a jucat și în telenovelele postului Acasă TV.

Mihai Petre a început să practice dansul de la vârsta de opt ani. Câțiva ani mai târziu, adolescentul Mihai Petre, în vârstă de 14 ani, a devenit campion național la dans sportiv. Elwira Petre este și ea dansatoare, cu origini poloneze, una dintre cele mai talentate atunci când vine vorba de dansul sportiv. Și-a urmat pasiunea încă din adolescență, moștenind talentul de la unchiul său.

Cei doi s-au cunoscut pe ringul de dans, de atunci devenind parteneri. Împreună, au fost finaliști la Cupa Mondială și finaliști în Cupa Europeană de Dans, fiind și prima pereche de dansatori din România care s-a clasat, în 2004, în primele 50 la nivel global în IDSF World Ranking List. Acum, Mihai Petre și soția sa luptă pentru premiul cel mare la emisiunea Asia Express – Drumul împăraților, de la Antena 1.

Elwira și Mihai Petre
Elwira și Mihai Petre

Cuplul finalist de la Asia Express 4 este căsătorit de mai bine de 13 ani. Cei doi au împreună două fetițe frumoase, Catinca și Ilinca. Acum, Mihai Petre și soția sa luptă pentru premiul cel mare în finala Asia Express de duminică, 28 noiembrie 2021.

Cine sunt Cuza și Emi

Cei doi au ales să plece pe Drumul Împăraților la Asia Express pentru a avea pare de aventura vieții lor. Cei doi sunt prieteni de foarte mult timp și în momentul în care a ales să participe în cadrul show-ului, Cuza spunea că are foarte multe emoții și că acesta ar putea fi un bun test de prietenie. Emi și Cuza se cunosc încă din copilărie, fiind colegi de bancă la școală.

Finaliștii Asia Express 4 au reușit să se facă remarcați datorită trupei Noaptea Târziu din care mai face parte și Cucu. Ei fac parodii muzicale pe care le postează pe canalul lor Youtube, unde au adunat peste 1,88 de milioane de abonați.

Cuza, pe numele său real Iulian Adrian Popescu, a fost student în cadrul Facultății de Medicină, însă a realizat curând că alte îi sunt prioritățile sau planurile în viață. A participat și în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, transformările acestuia fiind unele de excepție. În prezent, el și prezentator la Radio ZU, unde face emisiune alături de Răzvan Popescu.

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu
Emi și Cuza de la Noaptea Târziu

Emi, pe numele său real Emanuel Popescu, este absolvent a două facultăți: Facultatea de Educație Fizică și Sport, dar și pe cea de Management, la care se adaugă și un master și un mod psihopedagogic. Însă, acesta nu se laudă niciodată cu studiile sale, mai ales că a ajuns la concluzia că nu va profesa niciodată în domeniile respective.