Home » Life & Style » Timp liber » Horoscop 25 iunie – 2 iulie: Treceţi peste detaliile care vă enervează, incercaţi să trataţi lucrurile cu mai multă uşurinţă.

Horoscop 25 iunie – 2 iulie: Treceţi peste detaliile care vă enervează, incercaţi să trataţi lucrurile cu mai multă uşurinţă.

Redactia Știri / 25.06.2017, 09:13
Horoscop 25 iunie – 2 iulie: Treceţi peste detaliile care vă enervează, incercaţi să trataţi lucrurile cu mai multă uşurinţă.

Horoscop: CAPRICORN – BANI ŞI CARIERĂ

Influenţele astrale pozitive vă pot ajuta să găsiţi soluţii pentru nişte probleme nerezolvate şi destul de presante. Nu vă lăsaţi intimidaţi de micile ghinioane pe care ar fi mai bine să le interpretaţi ca nişte semnale indicatoare care vă pot îndruma spre schimbările dorite.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Reflectaţi mai mult şi căutaţi un dialog constructiv. O excursie v-ar putea consolida relaţia şi v-ar putea ajuta să găsiţi echilibrul în braţele persoanei iubite.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Nu vă ajută la nimic să vă încăpăţânaţi peste măsură cu privire la propriile opinii, şi pe deasupra, dăunează şi bunăstării fizice şi mentale. Canalizati- vă mai bine exuberanţa!

Horoscop: VĂRSĂTOR BANI ŞI CARIERĂ

Nici o noutate pe plan profesional, în continuare vă bucuraţi de normalitate şi stabilitate. Aveţi posibilitatea de a analiza şi de a aprofunda situaţii pe care le-aţi ignorat întotdeauna, acordaţi o atenţie deosebită relaţiilor cu colegii.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

În cuplu nu există nici o limită pentru vise şi un astru ceresc care vă este favorabil vă da un magnetism irezistibil.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Prea mult negativism vă poate afecta starea mentală făcându-vă slab şi privându-vă de voinţa de a lupta. Nu exageraţi cu muncă, stresul vă poate îmbolnăvi.

Horoscop: PEŞTI BANI ŞI CARIERĂ

Va trebui să adaptaţi un proiect mai vechi unor noi oportunităţi care apar. Răbdarea este întotdeauna răsplătită.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Treceţi peste detaliile care vă enervează, incercaţi să trataţi lucrurile cu mai multă uşurinţă. Uneori este mai bine să o lăsaţi baltă decât să vă încăpăţânaţi mai ales în discuţiile cu persoană iubita.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Sunteţi în formă, dar încercaţi să nu vă irosiţi energiile în prea multe direcţii în caz contrar, faza pozitivă prin care treceţi, s-ar putea transforma într-una negativă, cu repercusiuni fizice.

Horoscop: BERBEC BANI ŞI CARIERĂ

Înainte de a iniţia un proiect profesional analizaţi cu atenţie fiecare detaliu. Atenţia la detalii, deşi plictisitoare, vă poate ajuta să evitaţi surprizele neplăcute şi vă va aduce mari satisfacţii.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Un mesaj trimis de către o persoană care vă este dragă, vă clarifica totul şi vă satisface. Aspectul poate fi uneori înşelător!

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Spiritul dumneavoastră de cooperare va fi recunoscut şi apreciat, şi vă va aduce o perioadă favorabilă şi profitabilă.

Horoscop: TAUR BANI ŞI CARIERĂ

Este probabil prematur să vă dezvăluiţi proiectele, dar deja lucraţi din greu la acestea. Nu vă descurajaţi, la orizont sunt evenimente noi şi plăcute.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Perioadă de pasiuni copleşitoare şi totale … aşa cum vă place. Aventuri imprevizibile, originale şi incitante.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Aveţi prea multe lucruri de rezolvat, nu vă puteţi permite să leneviţi dar aţi vrea să faceţi ceva ieşit din tipare.

Horoscop: GEMENI BANI ŞI CARIERĂ

Nu vă lăsaţi dus de entuziasm, fiţi atent. Un exces de încredere şi o insuficientă evaluare, v-ar putea determina să faceţi alegeri pripite cu repercusiuni negative.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Va exteriorizati greu şi partenerul se consideră neglijat, daţi-vă silinţa un pic mai mult.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Sfaturile primite trebuie adaptate la situaţia dumneavoastră.

Horoscop: RAC BANI ŞI CARIERĂ

Nu lăsaţi nimic la voia întâmplării. Exactitatea unei lucrări raţionale şi bine organizată vă aduce rezultatele pe care le-aţi dorit dintotdeauna.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Zilele relaxante şi liniştite în timpul cărora veţi trăi momente plăcute şi intense cu persoana iubită. Cei care sunt singuri sunt la un pas depărtare de sufletul pereche, este o greşeală să staţi închişi în casă.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Sănătatea nu vă face nici o grijă, dar incearcaţi să fiţi mai puţin disponibili şi, în consecinţă, mai puţin stresaţi.

Horoscop: LEU BANI ŞI CARIERĂ

Lucraţi într-un mediu colaborativ, iar dacă puteţi continua cu această atitudine pozitivă veţi avea satisfacţii importante în timp. Astrele sunt pozitive pentru activităţile pe cont propriu.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Nu rostiţi fraze iraţionale şi exagerate, ar putea avea consecinţe imprevizibile pentru relaţia de cuplu sau de familie. Meditaţi înainte de a acţiona.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Treceţi printr-o perioadă nu foarte pozitivă. Administraţi-vă cu moderaţie energia limitată şi încercaţi să nu exageraţi cu mâncarea sau cu băutura.

Horoscop: FECIOARA BANI ŞI CARIERĂ

Nu încetiniţi cursa pe drumul spre succes, menţineţi coerenţa şi perseverenţă. Sunt necesari încă mulţi paşi mărunţi si este nevoie de multă determinare şi tenacitate.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Echilibrul interior vă face fascinant. Este posibil să faceţi o cucerire şi este momentul ideal pentru oportunităţi deosebite, dar comportamentul dumneavoastră prea arogant, poate enerva persoana dorită.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Încearcă să nu iroseşti energiile în prea multe direcţii. Eşti stresat şi ai nevoie de un pic de timp pentru ţine, pentru relaxare.

Horoscop: BALANŢĂ BANI ŞI CARIERĂ

Micile inovaţii reaprind interesul pentru un proiect care rămăsese uitat pe rafturi. Puneţi-vă obiective clare şi datorită „inspiraţiei“ dumneavoastră veţi reuşi să îi stimulaţi şi pe cei care colaborează cu dumneavoastră.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Perioadă propice pentru întâlniri plăcute, care vă vor consola de dezamăgirile anterioare. Profitaţi pentru a găsi o persoană de încredere, care să vă merite.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Nu vă învinovăţi prea mult cu privire la problema apărută recent. Gândirea negativă, dacă persistă o lungă perioada de timp, vă poate dăuna sănătăţii.

Horoscop: SCORPION BANI ŞI CARIERĂ

Şeful direct vă va lua apărarea în faţa unor manageri care vă reproşează nişte greşeli care nu vă aparţin. Unele diferenţe de opinie pot fi depăşite concentrându-vă asupra lucrurilor şi obiectivelor concrete pe care le puteţi realiza împreună.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Pentru a avea o relaţie liniştită nimeni nu ar trebui să vrea să conducă. Învăţaţi să ascultaţi fără a critică pentru a face că persoană iubită să îşi deschidă sufletul.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Convingerile dumneavoastră despre sănătate… nu conving! Sunteţi încă în fază de recuperare, o să fie din ce în ce mai bine.

Horoscop: SĂGETĂTOR BANI ŞI CARIERĂ

Executaţi propriile sarcini, fiţi atenţi să nu faceţi greşeli dar încercaţi să daţi dovadă şi de puţină inventivitate. Conjunctura astrală este nefavorabilă.

Evitaţi erorile, aţi făcut deja prea multe! În curând veţi primi nişte prime, de mult timp aşteptate.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Nu lăsaţi ca pretenţiile ridicate să vă strice bucuria şi fericirea. O nouă întâlnire se poate transforma într-o relaţie de durată.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Direcţia de urmat este clară şi vă simţiţi motivat, păcat de mulţimea de greşeli comise. Aveţi mai puţină energie, odihniţi-vă mai mult.

Horocop realizat de: Astrologiadiplatone.com pentru Stiridinlume.ro

Vizitează și pagina oficială de facebook Astrogyofplatone