Home » Life & Style » Timp liber » Pro TV, surpriză uriașă pentru telespectatori! Ce emisiune va difuza în locul Survivor

Pro TV, surpriză uriașă pentru telespectatori! Ce emisiune va difuza în locul Survivor

Manolică Anca / 14.06.2022, 13:32
Pro TV, surpriză uriașă pentru telespectatori! Ce emisiune va difuza în locul Survivor

Nici bine nu s-a terminat reality-show-ul Survivor România 2022, că cei de la Pro TV pregătesc un alt format care să îi țină în fața micilor ecrane pe iubitorii de aventură. Postul de televiziune readuce în prim-plan o altă emisiune celebră, după o pauză de aproape șapte ani. Cine va fi prezentatorul.

Pro TV vine cu o surpriză uriașă pentru telespectatori

Survivor România, emisiunea prezentată de Daniel Pavel, va fi înlocuită în curând pe Pro TV, pe micile ecrane făcându-și loc un alt show sportiv cunoscut. Astfel, producătorii au în plan să vină cu un alt proiect care să fie lider de audiență și au toate șansele.

Potrivit informațiilor apărute, Daniel Pavel nu va mai fi singurul prezentator de la Pro TV care va ajunge în Republica Dominicană. Se pare că noul show se va filma tot în acelați loc, iar prezentatorul va fi nimeni altul decât Vladimir Drăghia, primul câștigător „Exatlon România” și fost concurent la „Ferma Vedetelor”.

Emisiunea surpriză pentru telespectatori este „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, show-ul care a făcut istorie în 2015. Aceasta revine după șapte ani în grila PRO TV, dar nu se știe cu exactitate data concretă. Cel mai probabil, va fi difuzată din toamnă.

Vladimir Drăghia și Dorian Popa la Sunt celebru, scoate-mă de aici!
Vladimir Drăghia și Dorian Popa la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cine s-ar putea aventura în show-ul din Republica Dominicană

Prezentator ar fi chiar Vladimir Drăghia (36 de ani), cel care, de altfel, a fost concurent în primul sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, alături de Ruby, Gina Pistol, Cătălin Moroşanu, Elena Merişoreanu, Mihai Trăistariu sau Dorian Popa. Atunci, filmările au avut loc în Kruger Naţional Park, Africa de Sud.

Mai multe vedete care se aventurează în acest proiect își vor părăsi confortul propiilor locuințe și vor locui timp de 15 zile în junglă, sub cerul liber, timp în care vor fi supuse unor probe „extreme”. Printre acestea, mâncatul unor gândaci sau bucăți de animale.

„Suntem foarte fericiţi să vedem „Sunt celebru. Scoate-mă de aici!” revenind în România la 7 ani după ce am produs şi difuzat primul sezon, în 2015.

Multe s-au schimbat de atunci, dar acesta rămâne unul dintre cele mai mari şi mai puternice formate de reality-adventure din lume şi faptul că se va număra printre momentele importante ale grilelor noastre din 2022 este o dovadă a angajamentului PRO TV de a aduce audienţei noastre divertisment de cea mai înaltă calitate”, a declarat Antonii Mangov, director de programe la Pro TV, potrivit click.ro.

În ceea ce privește lista concurenților care ar fi acceptat această provocare, lucrurile încă nu sunt concrete. Se presupune că Theo Rose și Alexandra Ungureanu, cele două finaliste de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, vor face tot posibilul să facă față condițiilor din junglă.

Pentru moment, niciuna dintre vedetele care se presupune că ar fi semnat un contract cu Pro TV nu a dorit să facă vreo declarație cu privire la o viitoare participare în sezon doi al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.