Home » Life & Style » Timp liber » Ridurile de pe chip arată detalii incredibile despre tine. Ce dezvăluie ele, dacă știi să le “citești”

Ridurile de pe chip arată detalii incredibile despre tine. Ce dezvăluie ele, dacă știi să le “citești”

Alexandru Cazacu / 05.06.2022, 11:27
Ridurile de pe chip arată detalii incredibile despre tine. Ce dezvăluie ele, dacă știi să le “citești”

Dacă citirea liniilor din palma poate prezice viitorul, atunci citirea liniilor de pe față poate dezvălui detalii incredibile despre. De la vârsta ta, până la dieta și până la rutina de îngrijire a pielii, ridurile de pe chip ar putea spune lucruri neașteptate despre tine. După o anumită vârstă, riscul de apariție a acestora este mai ridicat, iar ele îți pot oferi indicii despre punctele vulnerabile ale organismului, dacă știi să le „citești”.

Ce spun despre tine ridurile de pe chip

Ridurile orizontale de pe frunte mai sunt denumite și „riduri de griji”, deoarece apar pe fond de stres, spun specialiștii. Ei bine, dacă acestea sunt evidente, ai putea avea nevoie de o perioadă de relaxare. De asemenea, ele sunt în strânsă legătură cu stomacul și te pot atenționa cu privire la faptul că ai consumat prea mult zahăr, prea multe grăsimi sau că nu te hidratezi corespunzător.

Ridurile din zona sprâncenelor

Dacă ridurile au apărut în jurul sprâncenei din partea dreaptă ar putea fi cazul să faci câteva schimbări cu privire la alimentație. Acestea ar putea arăta că ficatul este obosit. De asemenea, ridurile de la sprânceana stângă îți pot spune că există unele probleme în corp, însă la nivelul splinei. Este posibil să mănânci foarte multe dulciuri și să o suprasoliciți.

Ce spun despre tine ridurile din zona nasului

Unii oameni au riduri fine deasupra nasului, între sprâncene. Ei bine, aceste linii pot semnala existența unor alergii. Unele studii au sugerat că aceste riduri au legătură cu libidoul. Mai exact, cei care au aceste lunii de expresie ar putea avea un libido mai scăzut.

Ridurile din colțul ochiului

O persoană de vârsta a doua are multe șanse să aibă astfel de riduri, mai ales dacă obișnuiește să zâmbească foarte des. Cu toate acestea, dacă ridurile tip „coadă de rândunică” apar mai devreme, în jurul vârstei de 20 de ani, ele ar putea indica unele probleme la ochi. Ai putea, de exemplu, să nu vezi bine la distanță.

Totodată, această zonă este în strânsă legătură cu stomacul, ficatul și rinichii. Așadar, apariția timpurie a acestor riduri ar putea semnala o serie de disfuncționalități are organelor menționate. În concluzie, o alimentație sănătoasă și exercițiile fizice zilnice pot fi de ajutor în această situație.

Ridurile de pe chip arată detalii incredibile despre tine
Ridurile de pe chip arată detalii neștiute despre tine. Ce dezvăluie acestea, dacă știi să le „citești”

Ce spun despre tine ridurile din zona gurii

Foarte multe persoane au riduri verticale în jurul gurii, însă nu sunt mulți cei care știu că acestea au legătură cu colonul. În acest caz este recomandată o alimentație echilibrată, pe bază de fibre și vitamina D. De asemenea, este indicat să faci și multă mișcare, potrivit clickpentrufemei.ro.

Ridurile care apar deasupra buzei

De cele mai multe ori, aceste riduri apar la fumători. Cu toate acestea, riduri care apar deasupra buzei superioare le pot avea și persoanele care suferă de unele afecțiuni ale splinei, mai scrie sursa citată. Astfel, pentru persoanele în cauză este recomandat să fie mai atente la dietă, deoarece această trebuie să fie echilibrată.