Home » Life & Style » Timp liber » TOP filme SF din 2017 pe care trebuie să le vezi

TOP filme SF din 2017 pe care trebuie să le vezi

Redactia Știri / 06.07.2017, 11:12
TOP filme SF din 2017 pe care trebuie să le vezi

Până acum am reușit să vă prezentăm câteva liste de filme horror și filme de comedie din acest an. În mod evident, pe fanii genului Science Fiction nu i-am uitat, așa că, dacă tot am ajuns la jumătatea anului, am pregătit și o listă cu cele mai bune filme SF care s-au lansat până acum.

Ca în fiecare an, avem parte de o mulțime de filme SF care se lansează la foc automat, dar nu foarte multe au ocazia să ajungă în topul lansărilor din anul respectiv. Am avut de făcut alegeri grele pentru 2017, dar mai jos aveți la dispoziție o listă bună cu filme SF de top pe care nu trebuie să le ratați în 2017.

Filme SF: Guardians of the Galaxy Vol. 2

La trei ani după debutul primului Guardians of the Galaxy, s-a lansat și volumul doi al seriei. Povestea se continuă cam de unde a rămas, astfel că cei din echipa care și-a dus misiunea la capatăt sunt în sfârșit recunoscuți ca eroi. Nu cred că mai e nevoie să intru în detalii despre personaje, umor și universul Guardians of the Galaxy, pentru că nu s-a schimbat nimic. Ceea ce este perfect.

Filme science fiction: Ghost in the Shell

Pentru mulți dintre voi cred că e suficient să menționez că Scarlett Johansson este în rol principal. Pe de altă parte, cei care au urmărit animeurile (sau chiar și manga) după care este făcut filmul, s-ar putea să fie puțin dezamăgiți Știți cum e deja, fiecare are așteptări diferite. Sfatul meu, indiferent că ați urmărit sau nu animeurile, este să-i dați totuși o șansă. Ghost in the Shell este un SF cu cyborgi, acțiune din plin și tot ce trebuie ca să te țină în priză pe tot parcursul.

Vezi TOP-ul integral AICI