Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 21 septembrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 21 septembrie

Manolică Anca / 21.09.2021, 12:50

Asia Express continuă și în această seară pe Antena 1. Unul dintre cele mai așteptate și iubite show-uri de la Antena 1, Asia Express, sezonul 4, a avut premiera sâmbătă, 18 septembrie. Așa cum era de așteptat, cele nouă echipe de concurenți a fost puse la grea încercare încă de la început, iar dușmanul suprem este pandemia de coronavirus. Unde vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 21 septembrie, pe Antena 1.

Asia Express continuă marți, 21 septembrie, pe Antena 1

Unul dintre cele mai așteptate reality show-uri din România a debutat sâmbătă seara pe micile ecrane. Asia Express sezonul 4 a început în forță cu mult surprize și nervi întinși la maxim. Din cauza trăirilor intense, unii concurenți abia și-au putut stăpâni lacrimile, spunând chiar că vor să renunțe.

Așa cum ne-am obișnuit, concurenții au fost puși, și de această data, la grele încercări, având parte de o primă cursă memorabilă. Însă, de departe, cel mai greu moment al zilei este cel în care sunt nevoiți să își caute cazare. Lucru foarte complicat, având în vedere faptul că la momentul filmărilor Turcia era în lockdown, iar localnicii se temeau să îi primească în casele lor.

Cele nouă cupluri care au pornit pe Drumul Împăraților în Asia Express, sezonul 4, sunt: Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Connect-R și Shift, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

Ce s-a întâmplat în ediția de luni seară

În ediția de luni, 20 septembrie, echipele au pornit dis-de-dimineață la drum, pentru a ajunge la primul punct de întâlnire cu Irina, ruinele din Assos, în templul zeiței Atena. Pe traseu, însă, au avut parte de probe de logică, care i-au pus la grea încercare pe unii concurenți, piezându-și cumpătul. Iar cireașa de pe tort a fost traseul de pe munte care a trebuit străbătut pe jos.

Lorelei și Zarug, Asia Express, sezonul 4
Lorelei și Zarug, Asia Express, sezonul 4

Cele nouă echipe au apărut rând pe rând la locul indicat, însă cei care au ajuns primii sunt Mihai și Elwira Petre, urmați de Cosmin și Eliza Natanticu, iar pe locul trei au ieșit Lidia Buble și Estera. Așadar, Mihai și Elwira Petre sunht cei care au câștigat prima imunitate a sezonului 4, Asia Express. Ei nu pot fi eliminați din competiție și au câștigat o zi de odihnă, cazare, mâncare, 100 de euro și mașină la scară.

Restul concurenților au continuat cursa, fiind supuși la noi probe. De această dată, lupta era pentru cea de-a doua amuletă, pentru care s-au calificat echipele formate din Lidia Bubble și sora ei, Estera, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco. Lupta se va da într-un sat pescăresc, iar câștigătorii vor primi 1.000 de Euro, dar și un avantaj substanțial într-o cursă în care orice minut contează.

 „Am o profesie care mă trece, emoțional, prin toate stările, dar ce am trăit în ziua asta cu siguranță nu o să mai trăiesc. Nu am crezut că aceată emisiune poate să te facă erou și victimă la câteva ore distanță”, va spune Adriana Trandafir.

Asia Express, episodul 4
Asia Express, episodul 4

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1

Cum vor face față vedetele în cea de-a patra zi de pe Drumul Împăraților, ce echipă va câștiga amuleta și cine va intra în cursa pentru ultima șansă, vom vedea diseară, de la 20:30, în cea de-a patra ediție Asia Express, difuzată pe Antena 1. Emisiunea se vede pe TV sau live stream online pe AntenaPlay – https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Asia Express se vede duminică începând cu ora 20:00, la Antena 1, iar în zilele de luni, marți și miercuri, emisiunea se difuzează începând cu ora 20:30. Cursa pe Drumul Împăraților a pornit din Turcia și va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.