Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 28 septembrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 28 septembrie

Manolică Anca / 28.09.2021, 16:54
Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 28 septembrie

Premiera sezonului patru al celui mai așteptat și iubit reality-show din România, Asia Expresss, a avut loc în această toamnă. Echipele de concurenți sunt puse la grele încercări ediție de ediție și numai una va reuși să plece acasă cu premiul în valoare de 30.0o0 de euro. Asia Express continuă pe Antena 1 și în această seară, cu noi probe și un nou joc de amuletă. Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express din data de 28 septembrie 2021.

Connect-R și Shift au câștigat prima imunitate din etapa 2

În ediția de luni, 27 septembrie, concurenții au pornit motivați în cursă, având un singur gând: să obțină prima imunitate a săptămânii. Sigur că drumul până acolo a fost presărat cu multe misiuni care să le pună la încercare memoria, îndemânarea, dar și răbdarea.

În ediția a șaptea, concurenții au avut de mânuit farfurii și ceșcuțe într-o fabrică imensă din Turcia și de făcut autostopul într-o zi de duminică, în plin lockdown, când oamenii și mașinile circulau extrem de rar.

Ultima probă din cursă, cea decisivă, a fost aceea lipi o farfurie spartă, așezând cioburile ca într-un puzzle. Apoi cu farfuria din ceramică lipită, echipele au mers pe jos până la templul lui Zeus, acolo unde îi aștepta Irina pentru a da numele echipei imune. Primii care au terminat cursa au fost Connect-R și Shift, care sunt scutiți de următoarele misiuni, merg și se relaxează, dar, cel mai important lucru, scapă de stresul posibilității intrării la cursa pentru ultima șansă.

Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco
Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco

Asia Express continuă marți, 28 septembrie, pe Antena 1

Ulterior, concurenții au pornit într-o altă cursă, de această dată fiind pusă la bătaie o nouă amuletă de 1.000 de euro. După un joc între concurenți, care a stabilit ordinea plecării, aceștia au pornit la drum spre noi probe. Au fost nevoiți să prindă găini, și să plece de la probă cu un cocoș care le va fi partener de drum timp de 24 de ore.

Primele două echipe care au ajuns la Irina, în frumoasa destinație Pamukkale, s-au calificat pentru jocul de amuletă din această seară. A durat ceva până să ajungă, pentru că deja se lăsase întunericul și parcul respectiv era foarte mare, aspecte care i-au pus în mare dificultate. Însă, norocul a fost de partea Patriziei și a fiului ei, care au ajuns primii, urmați fiind de Cuza și Emi de la Noaptea Târziu. Așadar, în ediția din 28 septembrie vom vedea în ce va consta lupta pentru amuletă, cine o va câștiga, dar și ce echipă va câștiga cea de-a doua imunitate a etapei.

Connect-R și Shift au câștigat prima imunitate din etapa 2 Asia Express
Connect-R și Shift au câștigat prima imunitate din etapa 2 Asia Express

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1

Ce echipă va câștiga amuleta și care echipă va obține cea de-a doua imunitate a etapei, vom vedea diseară, de la 20:30, în cea de-a opta ediție Asia Express, difuzată pe Antena 1. Show-ul se vede duminică începând cu ora 20:00, la Antena 1, iar în zilele de luni, marți și miercuri, emisiunea se difuzează începând cu ora 20:30. O poți viziona pe TV sau live stream online pe AntenaPlay – https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cu un euro pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele sunt nevoie să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care care se pot schimba de la o oră la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților a pornit din Turcia și va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.