Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 3 octombrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 3 octombrie

Manolică Anca / 03.10.2021, 12:53

O nouă duminică, o nouă etapă pe Drumul Împăraților la Asia Express, sezonul 4. După ce în ultimul episod am putut urmări Cursa pentru ultima șansă care, din păcate, chiar a fost ultima pentru echipa formată din Alexandra Ungureanu și mama sa, în această seară pornim într-o nouă cursă pentru prima imunitate a etapei a treia. La ce noi provocări vor fi supuse vedetele în cei aproximativ 300 de kilometri pe care îi vor avea de parcurs. Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1 ediția din 3 octombrie.

Asia Express continuă pe Antena 1 duminică, 3 octombrie

Ultima zi a etapei cu numărul doi a trimis în cursa ultimatum două echipe care s-au calificat automat, Anca și Alexandra Ungureanu, alături de Eliza și Cosmin Natanticu, iar a treia echipă, formată din Mihai și Elwira Petre, a fost nominalizată de către colegii de cursă. După ore întregi de alergătură și stres, Mihai și Elwira Petre, Eliza și Cosmin Natanticu au fost cele două echipe care s-au salvat de la eliminare și continuă aventura celui mai dur reality-show. Din păcate pentru Alexandra și Anca, diamantul din cutia securizată a fost roșu, astfel că echipa mamă-fiică a fost nevoită să părăsească competiția.

Dumincă, 3 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1, cele opt echipe rămase în cursa Asia Express, vor continua traseul plin de provocări pe Drumul Împăraților. Cursa pentru imunitatea celei de-a treia etape se va lăsa cu un drum foarte lung de străbătut, de aproximativ 300 de kilometri, pe parcursul căruia nu vor lipsi misiunile ce îi vor scoate pe concurenți din zona de confort: „În competiția asta fac niște lucruri pe care nu credeam că o să le fac vreodată. Când e adrenalină faci lucruri pe care nu le mai gândești”, va spune un concurent.

Concurenții vor trebui să mănânce multe frigărui
Concurenții vor trebui să mănânce multe frigărui

Concurenții vor trebui să mănânce 40 de frigărui

Etapa va veni și cu o nouă provocare culinară, care va aduce în fața concurenților o tânără ce are la activ două recorduri personale la mâncat frigărui turcești, mai exact 315 porții. Așadar, concurenții vor trebui să se desfete și ei, de la prima oră a dimineții, dar contracronometru, cu circa 40 de frigărui din carne de miel, acesta fiind criteriul de departajare pentru plecarea în cursă.

„Era clar că urma să fie o întrecere de cine mănâncă mai repede. Cu gastrita mea știam că urmează un calvar”, va spune Connect-R. „Și dacă sunt moartă de foame, tot moartă de foame o să stau. Nu am cum să mănânc!”, îi va spune Patrizia fiului său.

Însă, misiunea care va atinge apogeul reacțiilor explozive va fi cea în care vedetele vor trebui să salveze patru țipari. Aceștia trebuie să transporte peștii cu mâinile goale în larg, la o distanță considerabilă de țărm.

„Erau ca niște șerpi de un metru! Eu în viața mea nu aș fi pus mâna pe așa ceva. Îmi era frică și scârbă în același timp. Mă gândeam că mă vor curenta!”, sunt doar o parte dintre remarcile concurenților.

Concurenții vor trebui să transporte țipari în largul mării
Concurenții vor trebui să transporte țipari în largul mării

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1

Cu ce situații inedite se vor confrunta concurenții în a treia etapă din Turcia, ce echipe vor trece mai ușor peste provocările celui mai dur reality-show și care dintre acestea va câștiga prima imunitate, telespectatorii Antena 1 pot vedea duminică, de la 20:00, iar în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30. Show-ul se poate viziona pe TV sau live stream online pe AntenaPlay – https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cu un singur euro pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele sunt nevoie să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se pot schimba de la o oră la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților a pornit din Turcia și va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.