Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 4 octombrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 4 octombrie

Manolică Anca / 04.10.2021, 15:49
Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 4 octombrie

Dacă este luni, avem o nouă ediție Asia Express, sezonul 4, pe Antena 1. Ediția de seara trecută a fost una foarte intensă, plină de răsturnări de situații și probe care i-au pus la grea încercare pe concurenți. S-a stat multe ore la autostop, dar s-au parcurs și mulți kilometri, s-a dat o luptă pentru o nouă amuletă, iar finalul zilei a culminat cu chinul căutării de cazare. Astă seară aflăm cine câștigă prima imunitate a etapei. Unde vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1, ediția din 4 octombrie.

Surorile Buble au fost echipa ediției a zecea la Asia Express

O nouă duminică, o nouă etapă pe Drumul Împăraților la Asia Express, sezonul 4. Aventura a început din Kuşadası, unde concurenții au fost întâmpinați dis-de-dimineață de Irina Fodor. Aceasta a luat pe toată lumea prin surprindere când a dezvăluit că vor avea parte de un nou festin, chiar de la primele ore ale dimineții. Concurenții au fost nevoiți să mănânce cât mai multe frigărui reci din carne de oaie, din cele 40 din farfurie, într-un timp cât mai scurt.

Spre surprinderea tuturor, „Bubilicile”, așa cum le numesc echipa formată din Eliza și Natanticu, au mâncat toate cele 40 de frigărui, lucru care le-a dat un avantaj în cursa pentru amuletă. Cursa a continuat cu un autostop lung, dar și o parcurgere a drumului cu mai multe mașini, pentru toate echipele, până să ajungă la locul următoarei probe. În această misiune a fost atins și apogeul reacțiilor, vedetele fiind nevoite să transporte cîte patru țipari cu mâinile goale, în larg, la o distanță considerabilă de țărm.

Surorile Buble au câștigat amuleta serii
Surorile Buble au câștigat amuleta serii

De data aceasta, la proba pentru amuletă s-au calificat patru echipe: Lidia și Estera Buble, Connect-R și Shift, Cosmin și Eliza Natanticu, Adriana Trandafir și Maria Speranța, în proba finală surorile Buble învingându-i pe Shift și Connect-R. Seara a culminat cu căutarea de cazare, un calvar pentru unii și un succes ireal pentru alții.

 Concurenții s-au cazat în cele mai spectaculoase locuri

Cele care au avut noroc și de data aceasta au fost Lidia Buble și Estera, care și-au găsit cazare, mancare, băutură și distracție în mai puțin de 20 de minute. Norocul i-a surâs și echipei formată din Mihai Petre și Elwira. Cei doi au întâlnit un localnic care le-a oferit un loc de dormit pe barca lui, pe un ponton.

Mai mult decât atât, și Connect-R a primit un semn de la Dumnezeu. Un bolid de lux a oprit chiar lângă el și Shift, șoferul întrebându-i cu ce ar putea să îi ajute pentru că îi urmărește de mai bine de cinci minute. „Deci cum Dumnezeu trimite, nu îmi vine să cred.”, a spus Connect-R.

Cosmin și Eliza Natanticu au avut și ei parte de o surpriză când un turc le-a oferit un penthouse în care să înnopteze. Chiar dacă locul era gata în proporție de 90%, cei doi au avut onoarea de a „inaugura” luxul ce îi înconjura.

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1

Cu ce noi situații inedite se vor confrunta concurenții în a treia etapă din Turcia, ce echipe vor trece mai ușor peste provocările celui mai dur reality-show și care dintre acestea va câștiga prima imunitate din orașul fantomelor, telespectatorii Antena 1 pot vedea duminică, de la 20:00, iar în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30. Show-ul se poate viziona pe TV sau live stream online pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cu un singur euro pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele sunt nevoie să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se pot schimba de la o oră la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților a pornit din Turcia și va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.