Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 5 octombrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 5 octombrie

Manolică Anca / 05.10.2021, 14:04

În ediția de luni seară, concurenții au avut de parcurs un drum anevoios prin orașul fantomelor, pentru ca mai apoi să se grăbească să ajungă la Irina, în lupta pentru prima imunitate a etapei. Ulterior, au avut de mers pe urmele lui Moș Nicolae, primele două echipe calificându-se în bătălia pentru amuletă. Asia Express, sezonul 4, continuă pe Antena 1 și în această seară, când este pusă la bătaie amuleta, dar și o nouă imunitate. Vezi Live Stream Online ediția din 5 octombrie Asia Express.

Emi și Cuza, câștigătorii imunității mari în etapa 3

Asia Express a continuat cu o nouă ediție plină de provocări, care a ținut cu sufletul la gură publicul Antena 1. După o noapte odihnitoare pentru mai toate echipele, pentru că au avut parte de cele mai spectaculoase cazări de pe Drumul Împăraților, au pornit într-o nouă cursă, de această dată având o miză foarte importantă prima imunitate a etapei.

Concurenții au trebuit să ajungă la Biserica de sus din orașul fantomelor, însă au nevoiți să parcurgă un drum extrem de anevoios, abrupt și încurcat. Cu o hartă în mână și ghidați după anumite sunete, ei au reușit să ajungă în vârf, unde se regăsea plicul care le indica adresa unde se dă prima imunitate a etapei a treia.

Cuza și Emi au avut parte de o surpriză de proporții mari în ediția 11 din sezonul 4 Asia Express. Se pare că cei doi s-au mișcat foarte repede și au reușit să ajungă primii la Irina Fodor, lucru care le-a asigurat relaxare, cazare, 100 de euro și imposibilitatea de a intra la Cursa pentru Ultima Șansă.

Emi și Cuza, câștigătorii primei imunități a etapei 3
Emi și Cuza, câștigătorii primei imunități a etapei 3

Asia Express continuă pe Antena 1 marți, 5 octombrie

În timp ce Cuza și Emi se relaxau și își învingeau frica de înălțime, aventurându-se într-un zbor cu parapanta deasupra orașului, restul echipelor porneau într-o nouă cursă grea, de această dată fiind pusă la bătaie o nouă amuletă. Ei au luat-o pe urmele lui Moș Nicolae, printre ruinele unor amfiteatre din Turcia.

Peisajul excepțional a tăiat, la propriu, răsuflarea cuplurilor, pentru că au fost nevoiți să găsească cât se putea de repede printre pietre și ruine săculeții de culoare roșie cu numele lor pe ei. Nu au avut timp prea mult să admire peisajul pentru că apoi au fost nevoiți să împacheteze frumos cadourile și să le ducă copilul care a fost cuminte tot anul. De asemenea, concurenții trebuiau să ducă și o nuielușă copilului care nu a fost cuminte.

Competiția și adrenalina s-au simțit și de data aceasta la cote maxime, iar concurenții au scos toate „armele” la înaintare. Echipa formată din Eliza și Cosmin Natanticu a fost cea mai câștigată pentru că încă de când au pornit în cursă au dat peste un român care și-a dorit să îi ajute și a intrat în cursă cu ei, luându-i cu mașina. Ei au fost primii ajunși la Irina și primii calificați la amuletă. Și surorile Buble s-au descurcat foarte bine și rapid, ele fiind cea de-a doua echipă calificată la joc.

Irina Fodor
Irina Fodor

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1

Cu ce noi situații inedite se vor confrunta concurenții în a treia etapă din Turcia, ce echipe vor trece mai ușor peste provocările celui mai dur reality-show, care echipă va câștiga amuleta și care va lua imunitatea, telespectatorii Antena 1 pot vedea în această seară de la 20:30. Show-ul se vede duminică, de la 20:00, iar în zilele de luni, marți și miercuri, de la 20:30, și poate fi vizionat pe TV sau live stream online pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.

Cu un singur euro pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele sunt nevoie să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se pot schimba de la o oră la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Cursa celor nouă echipe pe Drumul Împăraților a pornit din Turcia și va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Echipa care va ajunge prima la punctul final de întâlnire va deveni astfel câștigătoarea amuletei în valoare de 30.000 de euro.