Home » Life & Style » Timp liber » Vezi Live Stream Online Finala Asia Express 2021. Video cu ediția din 28 noiembrie

Vezi Live Stream Online Finala Asia Express 2021. Video cu ediția din 28 noiembrie

Alexandru Cazacu / 29.11.2021, 00:13
Vezi Live Stream Online Finala Asia Express 2021. Video cu ediția din 28 noiembrie

Iată că sezonul cu numărul patru al celui mai dur reality-show din România, Asia Express, ajunge la final. Află în această seară de la ora 20:00, pe Antena 1, cine este marele câștigător al acestui sezon, în ultimul maraton de pe Drumul Împăraților. Vezi Live Stream Online Finala Asia Express 2021.

Finala Asia Express 2021. Ediția din 28 noiembrie, ultima din cel de-al patrulea sezon

 

Update: Asia Express sezon 4 a ajuns la final. Marii câștigători ai acestui sezon sunt Elwira și Mihai Petre.

Finala Asia Express sezon 4

Fanii emisiunii Asia Express stau cu sufletul la gură, deoarece astăzi, 28 noiembrie, de la 20:00, Antena 1 difuzează finala celui de-al patrulea sezon al celui mai dur reality-show. În ediția din această seară, cele două echipe calificate
(Emi și Cuza – Mihai Petre și Elwira) vor duce bătălia finală pentru marele titlu și pentru premiul de 30.000 de Euro.

”O să ne aștepte o zi complet diferită de tot ce a fost până acum. Am simțit că s-a schimbat jocul complet”, spune Mihai Petre.

În urmă cu zece etape, cele nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Împăraților, într-o aventură extraordinară. Pe tot parcursul celui de-al patrulea sezon al Asia Expres, concurenților le-au fost testate la maxim limitele fizice și psihice. Totodată, vedetele au fost nevoite să iasă din zona lor de confort și să se acomodeze condițiilor extrem de dure.

Finaliștii celui de-al patrulea sezon al emisiunii Asia Express

După cum am menționat anterior, Emi și Cuza, Mihai și Elwira Petre sunt cele două echipe care vor lupta în bătălia finală. Pe parcursul celor 10 etape, finaliștii au demonstrat de nenumărate ori că merită să ajungă în finala sezonului 4 al celui mai dur reality-show.

În ediția din această seară, concurenții vor fi nevoiți să își adune toate puterile și să nu cedeze sub presiune, pentru a depăși cu brio un maraton cu indicii pe străzile aglomerate ale Tel Avivului și Ierusalimului. Ba chiar mai mult de atât, Emi va spune: ”Simt că emoțiile de acum depășesc tot ce am trăit aici. Sper să nu cedez sub presiune”.

Finala Asia Express 2021. Mai multe provocări pentru finaliști, în ediția din 28 noiembrie

Așadar, în această seară, începând de la ora 20:00, Irina Fodor dă startul ultimei ediții de pe Drumul Împăraților, în Tel Aviv. Ultimul maraton al acestui sezonu va aduce provocări duble pentru finaliști. Aceștia vor avea de îndeplinit misiuni în locuri importante pentru cultura universală, cum ar fi Zidul Plângerii sau Haifa.

De asemenea, cele două echipe vor trece printr-o probă care se va desfășura într-o bază militară și care îi va solicita foarte mult din punct de vedere fizic. Mai exact, cei patru finaliști Asia Express vor fi nevoiți să treacă printr-o serie de antrenamente militare, de la tehnici specifice de pregătire la tras cu arma.

Turnul lui David este destinația finală, unde Irina Fodor îi va aștepta cu amuleta de aur pe primii concurenți ajunși.

Live Stream Online Finala Asia Express 2021. Video cu ediția din 28 noiembrie
Live Stream Online Finala Asia Express 2021. Video cu ediția din 28 noiembrie

Vezi Live Stream Online Finala Asia Express 2021

Așadar, ultimul maraton de pe Drumul Împăraților va duce una dintre echipe pe drumul spre cea mai râvnită victorie, amuleta de aur în valoare de 30.000 de Euro și spre titlul de echipă câștigătoare a sezonului cu numărul 4 Asia Express.

Cine sunt concurenții care vor reuși să treacă cu brio prin provocările finalei și își vor adjudeca victoria, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20:00, în ultima ediție a show-ului, pe Antena 1. De asemenea, finala poate fi urmărită și online, pe antenaplay.ro.