Home » Life & Style » Totul despre Cove. Ce Vorbește Lumea despre începutul carierei lui și cum arată familia lui. Imagini rare

Totul despre Cove. Ce Vorbește Lumea despre începutul carierei lui și cum arată familia lui. Imagini rare

Violeta Badea / 22.02.2021, 17:48

Totul despre Cove. Ce Vorbește Lumea despre începutul carierei lui și cum arată familia lui. Imagini rare. Gabriel Coveșeanu, cunoscut sub numele de Cove, este unul dintre cei mai iubiți prezentatori din țara noastră și actor pe scena Teatrului de copii „Ion Creangă”. Iată cum și-a început cariera și cum arată familia lui. 

Totul despre Cove. Ce Vorbește Lumea despre începutul carierei lui

Cove si Lora, la „Vorbeste lumea”
Cove si Lora, la „Vorbeste lumea”

Cove, în vârstă de 46 de ani, s-a născut pe data de 4 septembrie 1974, la București și a câștigat simpatia publicului din postura de prezentator al emisiunii „Vorbește lumea”, difuzată de postul de televiziune Pro TV. Însă, acesta a debutat în televiziune încă din anul 1999, la postul de televiziune național TVR1. Acesta prezenta emisiunea „Surprize, Surprize”, alături de Andreea Marin.

Astfel, Cove a devenit în scurt timp iubit de toată lumea și s-a făcut remarcat prin umorul de care dădea dovadă de fiecare dată. După plecarea de la emisiune a trecut la Pro TV, unde a devenit concurent la emisiunea „Dansez pentru tine” și a jucat în serialul “Meseriașii”. Apoi, s-a mutat la postul de televiziune Prima TV și a prezentat emisiunea culinară „Mama mea gătește mai bine”. Cove a trecut și pe la Kanal D, unde a prezentat o emisiune cu Andreea Mantea.

Pe lângă cariera din televiziune, Gabriel Coveșeanu este actor al Teatrului Ion Creangă încă din anul 1997, iar în anul 2018 acesta a obţinut postul de manager. Prezentatorul emisiunii „Vorbește lumea” se poate considera o persoană împlintă din punct de vedere profesional, cu toate că pandemia provocată de coronavirus a afectat lumea teatrului. 

„Evident că mă bucur că s-au redeschis teatrele, chiar dacă avem voie să avem doar 30% din locuri ocupate în sală. Chiar dacă ne-am adaptat la mediul online, nimic nu se poate compara cu interacțiunea directă și cu emoția simțită în sală. Iar bucuria este și mai mare, deoarece imediat ce dăm drumul la un spectacol, biletele se vând foarte rapid.”, a declarat Cove, citat de click.ro.

Cum arată familia lui Cove

Cove, sotia sa si cei doi copii
Cove, sotia sa si cei doi copii

Cove stă bine și din punct de vedere sentimental. Îndrăgitul prezentator este căsătorit cu medicul Florentina Ene, din anul 2013, iar împreună au un băiețel pe nume Răzvan. Soția lui Cove este o prezență extrem de discretă, este foarte frumoasă, iar prezentatorul de televiziune este îndrăgostit nebunește de ea. În trecut, Gabriel Coveșeanu a trecut printr-un divorț dureros cu Maria Movileanu, iar din această căsătorie a mai rezultat un băiat pe nume Bogdan. Cei doi se înțeleg foarte bine,chiar dacă diferența dintre ei este de șase ani.

„Mă bucur că, deși sunt șase ani diferență între ei, cei doi se înțeleg foarte bine, găsesc activități comune și petrec timp împreună. Deși aș vrea să mă impun mai des, de cele mai multe ori fac ce vor ei.”, a spus Cove.

Cove și Florentina s-au căsătorit după trei ani de relație, dar ei se știau încă de dinainte de prima căsătorie a lui prezentatorului. La vremea aceea, nu s-a întâmplat nimic între ei. Cove a cerut-o de nevastă la Palatul Mogoşoaia, acolo unde s-au cunoscut.