Home » Life & Style » Totul despre Cuza de la Noaptea Târziu: Care este numele lui complet și cu ce se ocupă de fapt

Totul despre Cuza de la Noaptea Târziu: Care este numele lui complet și cu ce se ocupă de fapt

Cojocaru Cristian / 31.10.2021, 10:17
Totul despre Cuza de la Noaptea Târziu: Care este numele lui complet și cu ce se ocupă de fapt

Poate unii îl cunosc de la Noaptea Târziu, iar alții de la Asia Express însă cine este Cuza? Vedeta autohtonă a reușit să se remarce parodiile muzicale.

Cuza de la Noaptea Târziu este unul dintre cei mai cunoscuți români de pe YouTube

Concurentul Cuza a ales Drumul Împăraților pentru a participa la aventura vieții sale. Acesta este însoțit de colegul său Emi, iar în momentul în care a ales să participe în cadrul show-ului, Cuza afirma că are foarte multe emoții și că ar putea fi totodată un test de prietenie. Cuza a reușit să se facă remarcat datorită parodiilor sale muzicale pe care le postează pe YouTube.

Membrul trupei Noaptea Târziu numără nu mai puțin de 1,8 milioane de abonați pe canalul său. Pe numele său real, Iulian Adrian Popescu a participat și în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva. Transformările acestuia au fost unele de excepție și se pare că talentul său nu s-a oprit aici, dând în continuare dovadă de această calitate și în cadrul competiției Asia Express.

Tânărul în vârstă de 29 de ani este din Târgu Jiu și a fost student în cadrul Facultății de Medicină. O cafea l-a propulsat pe acesta de pe băncile facultății la unul dintre cei mai populari români de pe YouTube. Alături de Emi și Cucu, cei trei s-au gândit la o modalitate de a face bani în mediul online.

cuza noaptea târziu
Trupa Noaptea Tarziu a luat nastere in timpul facultatii

Cum a luat naștere Noaptea Târziu

Datorită umorului, cei trei s-au hotărât să pună bazele unui proiect. Astfel că din cauza faptului că sesiunea de examene nu îi lăsa să filmeze decât noaptea, cei trei au hotărât să se numească Noaptea Târziu. Cuza a avut în trecut și o relație cu asistenta lui Răzvan și Dani, Ramona Olaru. La un moment dat, tânărul a povestit și despre porecla sa și cum a început totul, la acea vreme fiind în clasele primare.

”Când eram în clasa a patra, am jucat într-o scenetă la serbarea școlii și am fost Cuza. Am avut o singură replică (râde), dar probabil atât de bine sau atât de prost am zis-o, că am rămas cu această poreclă. (…) Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele, pentru că le port amândurora prenumele, Iulian-Adrian, mama fiind Iuliana. Al cui este al doilea vă prindeți voi’’, a spus Cuza.

Cuza și Emi au participat în cadrul celui de-al patrulea sezon al emisiunii Asia Express. Această aventură a fost pentru ei totodată și un test al prieteniei.

 ”Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!! Sper să stăm cât mai mult în concurs’, a declarat Cuza cu privire la participarea sa la Asia Express.