Home » Life & Style » Totul despre relația specială dintre Teo Trandafir și fiica ei. Cum arată, la 17 ani, Maia. Foto

Totul despre relația specială dintre Teo Trandafir și fiica ei. Cum arată, la 17 ani, Maia. Foto

Violeta Badea / 02.06.2021, 15:42

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micile ecrane. Cu o carieră de succes de peste 30 de ani în televiziune și o fiică minunată, pe nume Maia, vedeta se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. În acest material veți afla totul despre relația specială dintre Teo Trandafir și fiica ei. Iată cum arată, la vârsta de 17 ani, Maia.

Totul despre relația specială dintre Teo Trandafir și fiica ei

Teo Trandafir si fiica ei
Teo Trandafir si fiica sa

Pe data de 2 iunie, Teo Trandafir a împlinit vârsta de 53 de ani și se poate spune că trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Vedeta apare de mai bine de 30 de ani pe micile ecrane și are o carieră impresionantă în spate. În anul 2001, Teo ajungea la postul de televiziune Pro TV unde a făcut istorie. Aici a realizat de-a lungul anilor mai multe emisiuni printre care și renumita emisiune „Teo”, care a propulsat-o printre cei mai bine cotați realizatori TV din țara noastră.

În anul 2006, vedeta părăsește postul Pro TV, deoarece a avut mai multe neînțelegeri cu Adrian Sârbu. Teo ajunge la postul de televiziune Romantica, unde a devenit director și realizator al propriului show. În 2007, vedeta merge la Prima TV, unde a realizat emisiunea de scurtă durată „Teo Live Show” în anul 2008. Din iulie 2013 Teo Trandafir s-a mutat la Kanal D și realizează o nouă emisiune. Adevărata sa realizare este însă fiica ei, pe nume Maia. Ajunsăla vârsta de 17 ani, adolescenta are o relație extraordinară cu mama sa. Îndrăgita prezentatoare a devenit mamă la vârsta de 35 de ani, atunci când a decis să o adopte pe Maia.

„Mie nu mi se pare că Maia nu este fiica mea biologică, în ciuda faptului că un om care nu a trăit lângă noi ar putea spune asta. Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic. Cred că biologia are legătură cu maternitatea, sunt juxtapozabile. Dacă aduci un copil pe lume și atât, asta nu te face mamă biologică.

Cred că oamenii care trăiesc unul prin celălalt și își înțeleg nevoile și bucuriile, și traversează împreună aceleași perioade seamănă din toate punctele de vedere. Nu este neapărat nevoie să semeni fizic cu cineva. Dacă Maia ar fi fost, de exemplu, născută din părinți aparținând altei rase biologice, asta nu ne-ar fi împiedicat să fim la fel de legate cum suntem acum.

Maia nu este un om atât de iertător, precum sunt eu, pentru că are un sistem de valori un pic mai precis. Eu iert aproape orice, iar ea, uneori, mă atenționează. Asta am învățat de la ea, să fiu un pic mai selectivă.”, a mărturisit Teo Trandafir, citată de viva.ro.

Cum a adoptat-o Teo Trandafir pe Maia

Teo Trandafir mesaj de ziua Maiei
Teo Trandafir mesaj pentru Maia

Teo Trandafir este o fire comunicativă și nu s-a ferit niciodată să vorbească despre viața sa personală. Vedeta a povestit în cadrul unui podcast realizat de Cătălin Măruță cum a luat decizia de a o adopta pe Maia. Prezentatoarea TV a declarat că avea 36 de ani și întâmplător a aflat că exista o doamnă care avea o situație socială dramatică și era pusă în situația de a naște un copil.

Vestea a venit la momentul potrivit, deoarece Teo își pusese deseori întrebarea dacă e bine să adopte un copil sau nu. Universul i-a dat răspunsul mult așteptat și după o lună, vedeta s-a întors acasă cu copilul. Cele două au o relație foarte apropiată acum și nu-și imaginează viața una fără cealaltă.