Home » Life & Style » Ultimele cuvinte rostite de personalități înainte de a se stinge din viață. Mesaje sfâșietoare

Ultimele cuvinte rostite de personalități înainte de a se stinge din viață. Mesaje sfâșietoare

Cojocaru Cristian / 13.10.2021, 12:06
Ultimele cuvinte rostite de personalități înainte de a se stinge din viață. Mesaje sfâșietoare

Chiar dacă nimeni nu știe ce se întâmplă concret în ultimele clipe ale vieții, ultimele cuvinte ale oamenilor pot fi distinse de cele mai multe ori. Află ce au spus oameni celebri în ultimele lor clipe.

Ultimele cuvinte ale celor mai celebre persoane din toate timpurile

Unii spun că în ultimele clipe ar trece toată viața prin fața ochilor și deși acest lucru nu este demonstrat, ultimele cuvinte ale oamenilor au legătură cu un bilanț al vieții. Scriitorul Jeremy Simmonds a spus că ”atunci când vine momentul final, până și cel mai logic dintre toți se poate zbate să găsească cuvintele potrivite”.

John F. Kennedy a fost președintele american care în data de 22 noiembrie 1963 a fost asasinat, în timp ce se afla într-o coloană oficială în orașul Dallas. Soția lui, Jaqueline Kennedy se află alături de președinte împreună cu guvernatorul din Texas și soția acestuia. Nellie Connally, i-a spus lui Kennedy: ”Cu siguranță  nu poți spune că oamenii din Dallas nu ți-au făcut o primire frumoasă”. Ultimele cuvinte ale președintelui înainte de a fi împușcat au fost: ”Nu, cu siguranță nu pot spune asta”.

Michael London a redat imaginea unui tată perfect datorită rolului din ”Little House on the Prairie”. În realitate, nu era cu nimic diferit, astfel că în ultimele sale clipe cei nouă copii și soția lui erau lângă el. Ultimele sale cuvinte pe care i le-a rostit soției lui au fost: ”Ai dreptate. Este timpul. Vă iubesc pe toți”.

Lucille Ball era cunoscută pentru umorul său. Înainte de a muri din cauza rupturii unei aorte după ce a suferit o intervenție chirurgicală, actrița a cerut apă de colonie, spunând: ”Parfumul meu Florida”.

Elvis Presley, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din istorie a murit în anul 1977, la 42 de ani din cauza unei supradoze. Ultimele sale cuvinte au fost cele apărute la ultima sa conferință de presă pe care a susținut-o, spunând: ”Sper că nu v-am plictisit”.

Joe DiMaggio i-a dus foarte mult dorul soției sale, Marilyn Monroe care a murit în anul 1962. Timp de 20 de ani, acesta a trimis săptămânal trandafiri roșii la mormântul acesteia. La 85 de ani, jucătorul de baseball se stingea din viață din cauza cancerului, spunând: ”În sfârșit o voi revedea pe Marilyn”.

James Brown a murit în dimineața de Crăciun în anul 2006, când avea 73 de ani. Cunoscutul cântăreț și dansator a spus în momentul în care a simțit că va face un nou atac de cord: ”Plec în seara aceasta”.

Errol Flynn avea să își găsească sfârșitul în 1959, la vârsta de 50 de ani, din cauza unui infarct. Ultimele sale cuvinte au fost: ”M-am distrat pe cinste și m-am bucurat de fiecare minut”.

Humprey Bogart a decedat din cauza cancerului la esofag în anul 1957. Dacă unele persoane susțineau că ultimele sale cuvinte au fost: ”La revedere, copile. Întoarce-te repede”, se pare că pe patul de moarte, acesta ar fi afirmat ”Nu ar fi trebui niciodată să trec de la whisky la martini”.

Charlie Chaplin, cunoscutul actor de filme mute, i-a spus preotului înainte de a muri: ”De ce nu? Până la urmă, îi aparține lui”, făcând referire la Dumnezeu.

Joan Crawford a spus în ultimele sale momente ”Să nu îndrăznești să-i ceri lui Dumnezeu să mă ajute!”, acest lucru în momentul în care menajera ei a început să se roage pentru ea. Aceasta a murit la vârsta de 72 de ani, iar filmografia sa conține peste 80 de titluri, reușind chiar să câștige Premiul Oscar.

Luciano Pavarotti a fost unul dintre cei mai cunoscuți tenori din lume, găsindu-și sfârșitul în anul 2007. Ultimele sale cuvinte au fost adresate managerului său, Terri Robson căruia i-a spus: ”Consider că o viață trăită pentru muzică reprezintă o existență minunată, iar acestui lucru mi-am dedicat întreaga mea viață”.

ultimele cuvinte
Kurt Cobain a lasat un bilet de adio inainte de a se sinucide in care a scris un mesaj emotionant

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Kurt Cobain

Heath Ledger a murit din cauza unui amestec fatal de medicamente eliberate pe bază de rețetă. Heath Ledger a fost un actor australian, cunoscut pentru rolul său în filme precum ¬A Knight’s Tale” și ”10 Things I Hate About You”. La 22 ianuarie 2008, Heath a murit tragic din cauza unei supradoze accidentale. Într-un interviu pentru news.com.au, tatăl lui Heath Ledger, Kim Ledger, a dezvăluit că sora sa, Kate, i-a spus lui Heath să nu amestece medicamente eliberate pe bază de rețetă în acea noapte. Medicamentele prescrise lui Heath erau pentru anxietate, durere și insomnie și, atunci când sunt amestecate împreună, pot fi fatale. Ultimele sale cuvinte adresate telefonic surorii sale au fost „Katie, Katie, o să fiu bine”.

Paul Walker era cunoscut pentru rolul său principal din seria ”Fast and Furious”, ceea ce îi face moartea și mai tragică pe măsură ce a murit într-un accident de mașină. În data de 30 noiembrie 2013, acesta avut un accident de mașină, în timp ce ultimele sale cuvinte au fost: ”Hei, mă întorc în cinci minute, bine?”.

Frank Sinatra a fost un cântăreț și actor american, care a fost deosebit de faimos în anii 1950. El a fost grav bolnav și a suferit un infarct, murind în data de 14 mai 1998 la spitalul medical Cedars-Sinai din Los Angeles. Potrivit soției sale, Barbara Marx, care era la patul său când a murit, ultimele sale cuvinte au fost: ”Îl pierd”.

Kurt Cobain, un foarte cunoscut cântăreț al anilor ’90 a scris în mesajul său de sinucidere ”Nu mai am pasiune, aşa că amintiţi-vă, e mai bine să arzi de viu decât să te stingi în tăcere. Pace, dragoste, empatie”. El a fost găsit mort în casa sa la data de 8 aprilie 1994. Acesta s-a împușcat în cap cu o armă de calibru 20.

Bob Marley, cunoscutul cântăreț și compozitor jamaican a încetat din viață în Miami după ce s-a luptat cu cancerul de piele, la vârsta de 36 de ani. Celebrele sale cuvinte adresate fiului său Ziggy au fost: „Banii nu pot cumpăra viață”. Mulți fani cred că Bob Marley vorbește despre faptul că banii nu-l pot salva de cancer.

John Lennon, cântăreț și compozitor a ajuns faimos în perioada când făcea parte din trupa The Beatles. El a fost împușcat la New York în data de 8 decembrie 1980. El a strigat ”Am fost împușcat!”, după ce gloanțele l-au lovit în lateral și în spate, a reușit să meargă cinci sau șase trepte și să intre în cameră până s-a prăbușit. Ultimul său cuvânt a fost ”da”, pe care l-a murmurat unui polițist în drum spre spital.