Home » Life & Style » Unde se fac înscrierile pentru Visuri la Cheie. Emisiunea de la PRO TV a ajuns la sezonul 8

Unde se fac înscrierile pentru Visuri la Cheie. Emisiunea de la PRO TV a ajuns la sezonul 8

Alexandru Cazacu / 04.04.2021, 12:10
Unde se fac înscrierile pentru Visuri la Cheie. Emisiunea de la PRO TV a ajuns la sezonul 8

Emisiunea ”Visuri la Cheie” de la Pro TV se pregătește de sezonul 8, pentru care au început deja înscrierile. Unde se pot înscrie cei care doresc să își renoveze casa, veți afla în continuarea articolului.

Unde se fac înscrierile pentru Visuri la Cheie

Emisiunea prezentată de Dragoș Bucur dă startul pentru sezonul al optu-lea, iar reprezentații postului de televiziune, Pro TV au anunțat că au început înscrierile. Cei care vor să își renoveze locuința se pot înscrie pe site-ul emisiunii (visurilacheie.protv.ro). Cel puțin 77 de case au fost renovate în ultimii șapte ani de zile.

”Sunt bucuros că avem parte de un nou sezon Visuri la cheie și suntem pregătiți să cunoaștem noi familii care merită să devină modele de curaj și bunătate pentru România. Lumea se schimbă sub ochii noștri, dar Visuri la cheie merge mai departe”, a spus Dragoș Bucur, potrivit protv.ro.

Pe parcursul celor șapte sezoane, echipa ”Visuri la Cheie” prezentată de Dragoș Bucur a reușit să renoveze 77 de locuințe și să aducă zâmbete și bucurie în viața celor mai puțin norocoși. Ultima ediție din sezonul 7 al emisiunii a fost difuzată pe data de 23 decembrie 2020, când a fost urmărită de peste 1,3 milioane de telespectatori la nivel național.

Emisiunea ”Visuri la Cheie”

Reality-showul este difuzat de Pro TV începând din anul 2014. În fiecare sezon, echipa ”Visuri la cheie” pornește la drum, pentru a cunoaște oameni care nu renunță o clipă la visurile lor, în ciuda greutăților vieți.

Pentru familiile care nu au renunțat să lupte, cu povești de viață incredibile și cu situații materiale modeste, echipa ”Visuri la Cheie” construiește speranțe. În cadrul emisiuni, putem viziona schimbările pe care unii dintre cei mai buni arhitecți le fac locuințelor acestor oameni, echipa emisiunii reușind să le transforme în …acasă. De asemenea, telespectatorii pot primi adevărate lecții de design, prin intermediul show-ului.

Unde se fac înscrierile pentru Visuri la Cheie. Emisiunea de la PRO TV a ajuns la sezonul cu numărul 8
Unde se fac înscrierile pentru Visuri la Cheie. Emisiunea de la PRO TV a ajuns la sezonul cu numărul 8

Emisiunea a avut un mare succes

Emisiunea de la Pro TV este realizată pe formatul show-ului de mare succes ”Extreme Makeover – Home Edition”. Acesta a avut audiențe extreme în Statele Unite, pe parcursul celor zece sezoane difuzate. De asemenea, show-ul  a fost preluat și produs cu succes și în alte state din lume precum Serbia, Italia, Cehia, Polonia sau Israel.

La noi în țară, chiar de la începutul emisiunii, Dragoș Bucur a fost cel care aduce speranță în sufletele oamenilor din spatele fiecărei ediții, bucurându-se alături de familiile înscrise după ce își văd visul cu ochii. Alături de prezentatorul emisiunii ”Visuri la Cheie” se află o echipă de specialiști, formată din arhitecți, designeri de interior, constructori și voluntari.

”Împreună am reușit să aducem bucurie în sufletele multor oameni, iar dorința de a face bine ne ghidează să mergem mai departe și anul acesta. Stă în puterea noastră să îndeplinim Visuri la cheie, dar orice ajutor contează. Dacă vreți să faceți parte din echipă, ajutați-ne să găsim familiile care au nevoie de noi și înscrieți poveștile pe visurilacheie.protv.ro”, a transmis Pro TV.