Home » Film & Seriale » Valentine’s Day. 14 filme romantice pe care poți să le vezi, pe Netflix, de Ziua Îndrăgostiților

Valentine’s Day. 14 filme romantice pe care poți să le vezi, pe Netflix, de Ziua Îndrăgostiților

Pană Emanuela / 13.02.2021, 14:47

Fie că sărbătorești Valentine’s Day sau, pur și simplu, ai chef să petreci un weekend întreg uitându-te la filme, ți-am pregătit o listă de 14 filme romantice mai noi pe care poți să le vezi pe Netflix, de Ziua Îndrăgostiților. Vei râde, vei plânge și vei trăi momente intense alături de persoana iubită.

1. Filme romantice pe care poți să le vezi, pe Netflix, de Ziua Îndrăgostiților. To All the Boys (2018, 2020, 2021)

Filme romantice pe care poți să le vezi, pe Netflix, de Valentine’s Day. To all the boys
Filme romantice pe care poți să le vezi, pe Netflix, de Valentine’s Day. To all the boys

Totul a început demult cu o scrisoare de dragoste și a devenit o poveste de iubire. Partea a treia o prezintă pe Lara Jean Covey care se pregătește acum pentru sfârșitul liceului și începutul vieții de adult. Însă, câteva călătorii decisive o fac să se gândească la cum va fi viitorul ei și să-și imagineze relațiile cu familia, prietenii și Peter după absolvire

2. Always Be My Maybe (2019)

Este un un film de comedie romantică, numai bun de văzut de Ziua Îndrăgostiților. Acesta prezintă doi prieteni din copilărie care se află în situații socio-economice foarte diferite atunci când ajung să se îndrăgostească ca adulți.

3. Filme romantice pe care poți să le vezi, pe Netflix, de Ziua Îndrăgostiților. After (2019)

After
After

Tessa Young este o elevă dedicată, fiică obedientă și iubită loială, care crede că știe ce vrea de la viață. Intrând în primul ei semestru de facultate, lumea păzită a Tessei se deschide când îl întâlnește pe Hardin Scott, un rebel misterios și foarte complicat care îi pune tot felul de întrebări.

4. Squared Love (2021)

Enzo (Mateusz Banasiuk) nu este chiar Enzo. El este de fapt Stefan, dar lumea îl cunoaște ca Enzo, un jurnalist celebru care se folosește de mașini sport de lux și rânjetul sexy pentru a cuceri femeile. Acesta își reevaluează alegerile din trecut după ce se îndrăgostește de un model misterios, care duce o viață dublă.

5. Filme romantice pe care poți să le vezi, pe Netflix, de Ziua Îndrăgostiților. Beth Reeckles 1 2 (2018, 2020)

Beth Reeckles
Beth Reeckles

Primul sărut al lui Elle va da naștere unei povești de dragoste interzisă cu cel mai arătos băiat din liceu și o posibilă ruptură între ea și prietenul său de suflet. În cea de-a doua parte, apare o Elle încă indecisă cu privire la facultate, care jonglează cu relația la distanță cu Noah, relația fluctuantă cu bunul ei prieten Lee și sentimentele pentru un nou coleg.

6. Valentine’s Day (2010)

Într-o serie de povești interconectate, diferiți locuitori din Los Angeles (Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper) își „croiesc drum” prin plusurile și minusurile dragostei într-o singură zi. Pe măsură ce vacanța se desfășoară, ei experimentează primele întâlniri, angajamente de lungă durată sau conexiuni cu iubiri vechi.

7. Filme romantice pe care poți să le vezi, pe Netflix, de Ziua Îndrăgostiților. Firefly Lane (2021)

Firefly Lane
Firefly Lane

Cea mai mare poveste de dragoste dintre toate poate fi între prieteni. Când Tully (Katherine Heigl) și Kate (Sarah Chalke) se întâlnesc la vârsta de paisprezece ani, sunt cât se poate de diferite Tully este fata nesăbuită și îndrăzneață pe care nu o poți ignora, în timp ce Kate este fata timidă timidă pe care nu o observi niciodată. Dar când o tragedie le aduce împreună, ele devin legate pe viață.

8. Love, Guaranteed (2020)

O avocată bătăioasă, dar fără bani, ia cazul unui acceptă un client care vrea să dea în judecată un site de dating, și totul se lasă cu scântei. Va ajunge să câștige mult mai mult.

9. Filme romantice pe care poți să le vezi, pe Netflix, de de Ziua Îndrăgostiților. The perfect date (2019)

The perfect date
The perfect date

Un elev de liceu creează o aplicație pentru a-și oferi serviciile de iubit de rezervă pentru a face bani pentru facultate. Însă, când începe să dezvolte sentimente reale pentru cineva, planul său se complică.

10. The secret: Dare to dream (2020)

Miranda Wells este o tânără văduvă harnică care se luptă să crească singuri trei copii. O furtună puternică aduce în curând o provocare devastatoare și un bărbat misterios, Bray Johnson, în viața ei. În doar câteva zile scurte, prezența lui Bray reaprinde spiritul familiei – dar el poartă un secret care ar putea schimba totul.

11. Filme romantice pe care poți să le vezi, pe Netflix, de Ziua Îndrăgostiților. Never have I ever (2020)

Never have I ever
Never have I ever

După un an traumatizant, o adolescentă indo-americană nu vrea decât să-și ridice statutul social, dar prietenii, familia și sentimentele nu prea o lasă. Povestea este inspirată din propria copilărie a lui Mindy Kaling.

12. The Half of It (2020)

Ellie Chu, o elevă isteață, dar timidă, îl ajută pe Paul, un fotbalist stângaci, să cucerească o fată populară și acceptă să scrie o scrisoare de dragoste. Însă prietenia lor neașteptată se complică atunci când Ellie își dă seama că s-a îndrăgostit de aceeași fată.

13. Filme romantice pe care poți să le vezi, pe Netflix, de Ziua Îndrăgostiților. All The Bright Places (2020)

All The Bright Places
All The Bright Places

Povestea lui Violet și Theodore te va impresiona profund. Sunt doi tineri care se întâlnesc și își schimbă viața reciproc pentru totdeauna. Vor descoperi fericirea în cele mai mici lucruri, în timp ce vor lupta cu cicatricile emoționale și fizice din trecut.

14. Beyond the Lights (2014)

Să fie un film mai bun decât „A Star is Born”? Unii spun că da. Cert este că merită să mai vezi și o altă poveste de iubire, de data aceasta cu o protagonistă devenită celebră pentru vocea sa, dar folosită ca o mașină de făcut bani. Însă, totul se schimbă într-o noapte, iar de acolo lucrurile iau o întorsătură neașteptată.